MOHITO Opublikowano 7 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 Panowie komu teraz płaci się akcyzę ( Skarbowy skoro nie ma już Urzędu Celnego ?) i na jakim formularzu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 7 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 Oj Radziu Fantomas Ci sprzedał takie fajne auto a ty go stawiasz pod drzewem, ptaki na niego srają. Wstydź się chłopie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 7 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 godzine temu wrocilem z myjni, wiec jest czysciutki i pachnacy mam nadzieje, ze zadnego kleksa na aucie nie zastane, bo bede wiedzial kto za tym stoi i nie zaslaniaj sie ptakami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 7 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 A ja Wam powiem ze tez mi cos ta A7 wyglądowo nie lezy , jakas taka kanciasta , boczne linie szyb do niczego z nadwozia nie nawiazuja , te lampy polaczone wygladaja jak w reno talisman . Przod za bardzo kwadratowy , ten trapez w grillu coraz brzydszy robią Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 7 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 Fanti Twoja duzo ladniejsza powwznie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 7 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 Nie no dobra widzialem inne zdjecia ........ jest kocur Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 7 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 8 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 Czas chyba na letnie koła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 8 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 Ja w weekend zakladam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skotyman Opublikowano 8 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 Wybiera się ktoś może dzisiaj na bora? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YoGi1984 Opublikowano 9 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 a dzieje się tam coś jeszcze na Bora? mieszkam niedaleko ale dawno mnie tam nie było i nie wiem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 9 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 (edytowane) Nie chce ktos czarnego S7 Edge'a w stanie jak nowy? Dzisiaj odebrany z naprawy gwarancyjnej, nowy wyswietlacz, nowa ramka, nowa bateria. Na telefon jest jeszcze 12 miesiecy gwarancji Samsung Guard. Ewentualnie czarny S6 w bdb stanie, nowa bateria i na gwarancji wymieniony wyswietlacz na nowy. Edytowane 9 Marca 2018 przez Radekst Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 9 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 Radek ile te telefonyWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 9 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 Jak już wszyscy tak zmieniają auta to i ja się pochwale nowa furmanką i co za tym idzie sprzedam eosa jakby ktoś szukał wozu na lato dla Babiny albo siebie do lansu to będzie w dobrym pieniądzu - NO i nie bierze tyle oleju co Fantomasa...tfu...Radka ;-) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 10 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 16 minut temu, KERCZI napisał: A ja się pochwale nowa furmanką i co za tym idzie sprzedam eosa jakby ktoś szukał wozu na lato to będzie w dobrym pieniądzu... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro ładny czołg :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 10 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 Karol to ten o ktorym rozmawialiśmy ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lopezzz Opublikowano 10 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 10 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 Karol to ten o ktorym rozmawialiśmy ? Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkNie, my rozmawialiśmy o X5 ;-)Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 10 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 10 godzin temu, boseron napisał: Radek ile te telefony Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk S7e nieaktualny, zostawiam go Malwinie, a za S6 600zl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-RamzeS- Opublikowano 10 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 To i ja się pochwale ze sprzedałem forda i nic nie kupuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi