Gibons Opublikowano 17 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 nie znam sie na tym. Mowisz ze az tyle material wychodzi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 17 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 nie znam sie na tym. Mowisz ze az tyle material wychodzi ? NO niestety... Potem pomimo ze robota jest dobrze wykonana - w sensie lakiernik ma dobra rękę...to kolor szybciej plowieje, schodzi klar, mora jest inna, w słońcu inaczej światło odbija i milion innych... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 17 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Chcemy tanio, lakiernik kupuje ciulowy podkład...odbierasz auto zderzak ma inny kolor...Panie dlaczego?NO to plastik, on inaczej przyjmuje kolor....Gowno prawda...ciulowy podkład, utwardzacz itd... Z fabryki jak auto zjeżdża ma zderzaki w innym odcieniu? Nie spotkałem się....Sami to prowokujemy...jak z przebiegiem i kręceniem liczników...Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 17 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 To mówisz chyba już o jakichs skrajnych przypadkach. Kolega malował u niego samochód prawie cały 2lata temu i nic a nic się nie dzieje a zrobił mu to na prawdę profi ciężko odróżić lakier jak lustro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 17 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Karol a ile to auto jest warte bym 10 tysięcy wydał na malowanie przodu? Gdybym miał auto za 200 tyś to zapewne bym nie kupował używanych części i ich malował u Włodka który jest 30 lat na rynku lakierniczym tylko zamawiał wszystko nowe w aso. Proste [emoji111]️[emoji111]️Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 17 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Dantus a co za różnica ile auto jest warte??? Po co wrzuciłeś nowy pakiet? Żeby fajnie auto wyglądało tak? Nie rozmawiam z chłopem który ma byle jaki wóz i chce pomalować element w kolor byle jak byle było tylko o gościu który wydaje krocie na to żeby auto wyglądało kozacko... I nie mowie tu o malowaniu w ASO bo tam zwyczajnie usługi są drogie tylko o konkretnej kwocie która jest za niska... żeby mogła pokryć dobrej jakości materiał... A na koniec średnio pomalowany wóz który psuje efekt...i nie mówimy o malowaniu za 10tys złotych tylko o różnicy rzędu 200-300 zł na elemencie czy suma na całości max do 1000-2000zl... ale to tylko moja opinia...każdy robi tak jak mu pasuje... Dla mnie to błąd logiczny...NO ale... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 17 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Cena auta to taki wyznacznik zasobności portfela co za tym idzie kosztach obsługi pojazdu. Jak dla mnie różnica w cenie 400 a 700 zł na elemencie a na finale 3 tys a 5k robi mi różnicę.Nie uważam że wydane 3 k to było nieporozumienie, gdyż wg mnie kolor i jakość malowania nie jest jakimś kalectwem lakierniczym jak to odebrałem z wcześniejszych komentarzy. Może i jestem laikiem ale wiedząc co było wymalowane nic mnie nie kłuję w oczy codziennie widząc moje auto i jestem z tej usługi zadowolony. Co lepsze 95 % społeczeństwa nawet nie zauważyło by nowego pakietu czy jakiejś mary na lakierze. Co ciekawe zdarza się nawet, że ktoś się oglądnie czy podejdzie do niego i zrobi sobie fotkę, więc reasumując tragedii nie ma a jakiś tam zaoszczędzony grosz jest. [emoji6][emoji111]️Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 17 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Cena auta to taki wyznacznik zasobności portfela co za tym idzie kosztach obsługi pojazdu. Jak dla mnie różnica w cenie 400 a 700 zł na elemencie a na finale 3 tys a 5k robi mi różnicę.Nie uważam że wydane 3 k to było nieporozumienie, gdyż wg mnie kolor i jakość malowania nie jest jakimś kalectwem lakierniczym jak to odebrałem z wcześniejszych komentarzy. Może i jestem laikiem ale wiedząc co było wymalowane nic mnie nie kłuję w oczy codziennie widząc moje auto i jestem z tej usługi zadowolony. Co lepsze 95 % społeczeństwa nawet nie zauważyło by nowego pakietu czy jakiejś mary na lakierze. Co ciekawe zdarza się nawet, że ktoś się oglądnie czy podejdzie do niego i zrobi sobie fotkę, więc reasumując tragedii nie ma a jakiś tam zaoszczędzony grosz jest. [emoji6][emoji111]️Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu TapatalkaNie NO bez przesady...nie powiedziałem ze to tragedia...Nvm...jeden lubi ogórki...drugi ogrodnika córki...;-)Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 17 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Jak kogoś stać na ogrodnika córki to nie wpier...la ogórków... No chyba że lubi.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 17 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Jak kogoś stać na ogrodnika córki to nie wpier...la ogórków... No chyba że lubi.. Transitku jedno nie wyklucza drugiego... Żeby była jasność...nie mam z tym problemu... Jedynie kłoci mi się w głowie fakt zmiany pakietu który różni się malutkim niuansem praktycznie niezauważalnym z „niedopilnowaniem” podstawowej rzeczy jaka jest stan pomalowania karoserii... bo różnica jest stosunkowo nie wielka...tak jak mowie...ok. 1500zl To dla mnie trochę jak robienie programu w aucie które ma padające turbo czy lejące wtryski... Ale to tylko moje subiektywne zdanie... I nie mow mi ze to kwestia kasy bo gdybys jej nie miał na auto to byś nie modzil... Ale jeśli Tobie to pasuje to looz...to Ty masz być zadowolony... NO offence P.s. Żeby była jasność...samochód bardzo mi się podoba...zastrzeżenia mam jedynie do truskawki na torcie ;-) czyli do sposobu w jaki zostało pomalowane... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werbel Opublikowano 17 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Panowie zna ktoś DOBREGO lakiernika ? Jak chcesz ciut taniej toWojtek Zbroja, Dojazdów 137, 606 664 669Oglądając na świeżo nie byłem w stanie się do niczego przyczepić a byłem już kilkukrotnie. 400zł za element.Muszę jedynie powtórzyć nadkola przed sprzedażą, ale u mnie na codzień opona przyciera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 17 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Podpisuje sie pod tym co powiedzial Werbel, malowalem u Zbroi auto 3-4 razy i zawsze bylo cycus, polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 18 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 7 godzin temu, werbel napisał: Jak chcesz ciut taniej to Wojtek Zbroja, Dojazdów 137, 606 664 669 Oglądając na świeżo nie byłem w stanie się do niczego przyczepić a byłem już kilkukrotnie. 400zł za element. Muszę jedynie powtórzyć nadkola przed sprzedażą, ale u mnie na codzień opona przyciera. Zadzwonie zapytam dam znać co powiedział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 18 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 Czesc . Ja malowalem 2 lata temu caly lewy bok w x3 wmiejscowosci Wronin za Kocmyrzowem , bardzo dobry lakiernik , terminy ma dlugie ale warto czekac. Zero smieci czy zlewek . Moze zdjecie nie oddaje efektu. 600 zl/element Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 18 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 (edytowane) 1 godzinę temu, boseron napisał: Czesc . Ja malowalem 2 lata temu caly lewy bok w x3 wmiejscowosci Wronin za Kocmyrzowem , bardzo dobry lakiernik , terminy ma dlugie ale warto czekac. Zero smieci czy zlewek . Moze zdjecie nie oddaje efektu. 600 zl/element Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Łukasz jak tam bo słyszałem , że sobie zrobiłeś jakiś lifting zmarszczek. Edytowane 18 Marca 2018 przez FANTOMAS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 18 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 Zna ktoś może tego lakiernika ? widzę że ma bardzo duzo pozytywnych opinii. http://www.automarkowski.pl/index.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 18 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 Fanti no niestety po 40-tce mniejsza koordynacja ruchowa Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus01 Opublikowano 18 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 (edytowane) ja malowałem zderzak tylny u tego gościa https://panoramafirm.pl/małopolskie,krakowski,bibice,lipowa,59/lakiernictwo_pojazdowe_marcin_krawczyk-srsun_pzh.html zapłaciłem 400zł razem z pomalowaniem dokładki w czarny połysk. Jestem wybredny co do jakości malowania i w tym przypadku nie ma się do czego przyczepić. Zero paprochów, zero zlewek, nie ma jakichś niedomalować czy rys pod lakierem po matowieniu, zero różnicy w odcieniu, co do struktury lakieru wyszło jak oryginał. Jedym zdaniem nie sposób odróżnić, że był malowany zderzak. Krawczyk maluje bardzo dużo najnowszych aut np, f30, leony III, a3 8V i widocznie ma do tego zdanie skoro takie auta mu ktoś podstawia. Edytowane 18 Marca 2018 przez Hubertus01 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 18 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 2 minuty temu, boseron napisał: Fanti no niestety po 40-tce czlowiek ma juz mniejsze panowanie nad trzymaniem pionu Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk No z tego co słyszałem to grubo było całe szczęście , że się skończyło tylko czołówką. Słyszałem , że winna była brzoza tak ? Co podwozie nie wyszło ? ale jaśki nie wyszły ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edraven Opublikowano 18 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 Nie po 40stce tylko po 50tce a nawet po dwudziestu piecdziesiatkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi