Cuber Opublikowano 23 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2020 6 minut temu, Radekst napisał: Przyjechalem, nie ma nikogo, wracam. To dobry spocik. Masakra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 28 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 Chopy, jest ktos w stanie ogarnac rabaty w seacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 29 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 (edytowane) https://drive.google.com/file/d/1NXyEvd6CAiffSBYyYDgBV_IWEx0zWEEM/view DRIVE.GOOGLE.COM Edytowane 29 Czerwca 2020 przez FANTOMAS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 29 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 W dniu 28.06.2020 o 09:49, Radekst napisał: Chopy, jest ktos w stanie ogarnac rabaty w seacie? Co prawda nie w Seacie, ani nawet nie w marce na "S" - ale jestem w stanie coś Ci ogarnąć. We Fordzie, jeśli byłbyś zainteresowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz_mk2 Opublikowano 30 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2020 14 godzin temu, FANTOMAS napisał: https://drive.google.com/file/d/1NXyEvd6CAiffSBYyYDgBV_IWEx0zWEEM/view DRIVE.GOOGLE.COM dziadek ma mój głos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz_mk2 Opublikowano 30 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2020 Wybiera się ktoś dzisiaj wybiera na spota?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 30 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2020 Godzinę temu, Lukasz_mk2 napisał: Wybiera się ktoś dzisiaj wybiera na spota?? Ja raczej nie zdąże dzisiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 30 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2020 19 godzin temu, Transitpower napisał: Co prawda nie w Seacie, ani nawet nie w marce na "S" - ale jestem w stanie coś Ci ogarnąć. We Fordzie, jeśli byłbyś zainteresowany. Dzieki, szukam seata, ewentualnie vw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redjasper Opublikowano 30 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2020 Jadę wybieram się na kiełbaski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz_mk2 Opublikowano 30 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2020 Póki co to nie ma nikogo ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 30 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2020 Czyli otwieram piwo w domu :-) bo właśnie dojechałem do domu i czekałem na info czy ktoś jest.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lopezzz Opublikowano 1 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2020 Elo Ktoś poleci dobrego fachowca od automatycznych skrzyń biegów? Chciałem wymienić olej i zrobić ogólny przegląd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 4 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2020 W dniu 1.07.2020 o 11:57, Lopezzz napisał: Elo Ktoś poleci dobrego fachowca od automatycznych skrzyń biegów? Chciałem wymienić olej i zrobić ogólny przegląd. Michał Obok Mogilan telefon 510 845 868 jak sie nie bedziesz mógł dodzwonic wyslij sms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lopezzz Opublikowano 5 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2020 W dniu 4.07.2020 o 11:29, Cuber napisał: Michał Obok Mogilan telefon 510 845 868 jak sie nie bedziesz mógł dodzwonic wyslij sms Super, bardzo dziękuję. Będę dzwonił, już są dwa Q5 do wymiany oleju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 6 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 6 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2020 5 minut temu, D4NTE napisał: Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio07 Opublikowano 6 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadow Opublikowano 7 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 Dzień dobry Panowie Ktoś coś dziś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 7 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 Dziś odpuszczam Spota .... o 20 Cracovia gra z Legią o finał Pucharu Polski wiec sami rozumiecie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadow Opublikowano 7 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 2 godziny temu, Cuber napisał: Dziś odpuszczam Spota .... o 20 Cracovia gra z Legią o finał Pucharu Polski wiec sami rozumiecie.... Ja rozumiem, nie wiem jak Ci z drugiej strony Wisły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi