D4NTE Opublikowano 1 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2020 Powitać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 1 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2020 4 godziny temu, D4NTE napisał: Powitać Siemandero Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadow Opublikowano 5 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 Dzień dobry Moi Drodzy! Chyba pora oficjalnie pochwalić się powrotem do marki Photo: ustrzelone przez @D4NTE 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 5 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 SQ5 gratulacje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barti_ Opublikowano 5 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 9 godzin temu, Shadow napisał: Dzień dobry Moi Drodzy! Chyba pora oficjalnie pochwalić się powrotem do marki Photo: ustrzelone przez @D4NTE Gdzie takie rozdają? Rób temat i wrzucaj zdjęcia środka Piękna sztuka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 6 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 22 godziny temu, Shadow napisał: Dzień dobry Moi Drodzy! Chyba pora oficjalnie pochwalić się powrotem do marki Photo: ustrzelone przez @D4NTE Moje Gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lopezzz Opublikowano 6 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 W dniu 5.10.2020 o 11:44, Shadow napisał: Dzień dobry Moi Drodzy! Chyba pora oficjalnie pochwalić się powrotem do marki Photo: ustrzelone przez @D4NTE Moje gratulacje, piękna sztuka. Auto moich marzeń....może kiedyś..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 12 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2020 W dniu 5.10.2020 o 11:44, Shadow napisał: Dzień dobry Moi Drodzy! Chyba pora oficjalnie pochwalić się powrotem do marki Photo: ustrzelone przez @D4NTE Woow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 12 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2020 Godzinę temu, Radekst napisał: Woow Woow .....ale tu nudą wieje jak koniowi z pupy jedna strona na dwa miesiące no ale co się dziwić skoro sobie drugie forum na fejsbucu otworzyliście tylko ja się pytam po jakiego hu.... robicie krecią robotę chyba po to żeby to krakowskie całkiem padło bo jak widzę po ilości postów to już mało kto tu zagląda @Shadow jeszcze raz gratulacje pięknego kałamarza z burdelowym środkiem w końcu dorosłeś do rodzinnego auta mam nadzieję , że Sabina i mały szadołek też się cieszą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 13 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2020 Powitać kto dziś się spoci? Ostatnio było skromnie ale sympatycznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz_mk2 Opublikowano 13 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2020 ja nie dam rady - mam dziś rocznice ślubu, więc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 13 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2020 1 godzinę temu, D4NTE napisał: Powitać kto dziś się spoci? Ostatnio było skromnie ale sympatycznie Ja się pojawię Lennox tez ma podjechać , Jarek S4 z tego co mówił mi również podjedzie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 13 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2020 (edytowane) 5 godzin temu, Lukasz_mk2 napisał: ja nie dam rady - mam dziś rocznice ślubu, więc To tym bardziej. Po co wpędzać się w dołek? Edytowane 13 Października 2020 przez Muskel1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz_mk2 Opublikowano 13 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2020 4 godziny temu, Muskel1 napisał: To tym bardziej. Po co wpędzać się w dołek? Spoko, nie jest źle ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadow Opublikowano 13 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2020 W dniu 12.10.2020 o 17:13, FANTOMAS napisał: Woow .....ale tu nudą wieje jak koniowi z pupy jedna strona na dwa miesiące no ale co się dziwić skoro sobie drugie forum na fejsbucu otworzyliście tylko ja się pytam po jakiego hu.... robicie krecią robotę chyba po to żeby to krakowskie całkiem padło bo jak widzę po ilości postów to już mało kto tu zagląda @Shadow jeszcze raz gratulacje pięknego kałamarza z burdelowym środkiem w końcu dorosłeś do rodzinnego auta mam nadzieję , że Sabina i mały szadołek też się cieszą Dziękuję Panie Tomku! Faktycznie kiedyś były super te przepychanki na forum, ale odkąd trzeba tu specjalnie wchodzić i nie można mieć tapatalka żeby być na bieżąco to trudniej się odnaleźć i być w miarę responsywnym.. ? --- 5 godzin temu, Lukasz_mk2 napisał: Spoko, nie jest źle ? Trzeba przyznać, że żonę ma mega sympatyczną! Gratulacje rocznicy! --- Dzięki za spota! Fajnie było zobaczyć i pośmiać się po latach @lennox 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 14 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2020 Równiez dzięki za spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 23 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 23 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2020 5 godzin temu, D4NTE napisał: Siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadow Opublikowano 27 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 Siemanko! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 27 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 1 godzinę temu, Shadow napisał: Siemanko! Strzała Olo Jakiś spot dzisiaj ? Czy COVID zgromadzenia blokuje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi