Misiek1991bb Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2021 20 minut temu, Muskel1 napisał: Najwidoczniej za słabą skoro nie daje rady. Od kiedy w ASO pracują na VCDSie? Systemu scr nie adaptuje się, bo sterownik adblue nie ma nawet własnego kodowania. Jest tyko elementem wykonawczym a steruje nim sterownik silnika. Jedyne co możesz wykonać to w sterowniku silnika sprawdzić sprawność katalizatora scr np. po wymianie czujnika NOx. Wstaw treść błędu, który masz. No właśnie nie ma błędow, wszystkie testy na VCDS wykonane prawidłowo, pompa adblue ma prawidłowe ciśnienie, a po uruchomieniu wywalony jest komunikat usterka adblue i odlicza od 1000km. Wyczytałem na jakimś forum, że można ten błąd skasować na ODIS-ie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Dość częstą przypadłością jest wilgoć, która dostaje się przez membramę w otworze sterownika adblue. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek1991bb Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2021 A nie powinien się wtedy wyświetlać błąd o uszkodzonym sterowniku? Właśnie dlatego szukam jakiegoś dobrego komputera, bo mam nadzieję, że pokaże coś więcej i precyzyjnie określi przyczynę. Słyszałem też, że może być problem z oprogramowaniem silnika, bo niby była jakaś akcja serwisowa na to adblue. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Powinno ale nie musi. Skoro byłeś w ASO przeprowadziliby akcje serwisową jeżeliby taka była. Wyskoczyłaby im informacja po wklepaniu VINu. Chyba, że to nie akcja serwisowa tylko TPI o czym piszesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek1991bb Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Problem rozwiązany. Okazało się, że samochód zgubił nastawy dozowania adblue. Po adaptacji w warunkach drogowych i aktualizacji oprogramowania wszystko wróciło do normy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Jakim programem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek1991bb Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2021 2 minuty temu, Muskel1 napisał: Jakim programem? Szczerze mówiąc nie wiem, byłem u Beltowskiego w Krakowie, na komputerze nie było błędów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 7 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2021 Dzisiaj Hala Targowa Kiełbaski godzina 20-00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 11 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2021 Co to dziś Cracovia ledwo doczłapała do remisu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 16 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2021 W dniu 11.09.2021 o 19:12, alvaro napisał: Co to dziś Cracovia ledwo doczłapała do remisu? Bywa...... Alvaro a Co tam w Malborku Słychać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil313 Opublikowano 19 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2021 Cześć, wybiera się ktoś dzisiaj? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 19 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2021 1 godzinę temu, Kamil313 napisał: Cześć, wybiera się ktoś dzisiaj? tak, dziś jesteśmy pod halą targową od godziny 20 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 19 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2021 5 godzin temu, D4NTE napisał: tak, dziś jesteśmy pod halą targową od godziny 20 Dokładnie , godzina 20-00 Hala Targowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr615 Opublikowano 8 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 Witam Forumowicze. Czy we wtorek 9.11, ktoś będzie dostępny pod Halą Targową? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 8 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 Godzinę temu, piotr615 napisał: Witam Forumowicze. Czy we wtorek 9.11, ktoś będzie dostępny pod Halą Targową? Zobaczymy jaka pogoda będzie, gdyby lało to GK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr615 Opublikowano 8 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 8 minut temu, D4NTE napisał: Zobaczymy jaka pogoda będzie, gdyby lało to GK Super.Dwa tygodnie temu nabyłem A4 B9 i trzeba się zintegrować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 8 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 Godzinę temu, piotr615 napisał: Super.Dwa tygodnie temu nabyłem A4 B9 i trzeba się zintegrować? Wpadaj śmiało To czy HT czy GK wyjdzie jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korton555 Opublikowano 9 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2021 W dniu 8.11.2021 o 15:41, Cuber napisał: Wpadaj śmiało To czy HT czy GK wyjdzie jutro Tez bym zaglądnął...tylko gdzie, kiełbaski czy GK? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr615 Opublikowano 9 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2021 Tez bym zaglądnął...tylko gdzie, kiełbaski czy GK? Ja jestem pod HT, ale nikogo niestety jeszcze nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 10 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2021 Niestety ale widze ze nikt nie dopilnował napisac INFO tutaj że spot został odwołany ehhhh Moze za tydzien się uda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi