Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hmmmm ale tu dzis spokojnie :gwizdanie:

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

wiekszosc wyjechala na zlot :)

Opublikowano

Pablo czemu Ty nie spisz jeszcze o tej porze ? :)

Wiesz Sokol miałem dyzur nocny :decayed:

Siema Nims :hi:

Pablo wiesz juz cos o piatku ?

Jasne :wink4:

http://www.mediamarkt.pl/krakow/gazetka/

Zapraszam w pt od 7:00

:decayed:[br]Dopisany: 27 Sierpień 2008, 20:38 _________________________________________________

wiekszosc wyjechala na zlot :)

A ty w który dzien jedziesz? :)[br]Dopisany: 27 Sierpień 2008, 20:39 _________________________________________________

Spoko do Niedzieli się wytrzyma :decayed:

:wallbash:

Opublikowano

Pablo ja nie jadę.

Opublikowano

Pablo ja nie jadę.

Spoko nie wiedziałem :)

Opublikowano

Nie spać, PISAĆ :decayed:

Opublikowano

co tu pisac?

wczoraj zasadzilem nowa kiere, wymienilem EGR i przelacznik ESP, na spryski dostalem termin u Beltowskiego na 22 wrzesnia i ogolnie fajnie jest, slonce nawet dzisiaj swiecilo, kupilem bagaznik z boxem, podobno z boxem auto wyglada lepiej niz bez, dywaniki nowe bede mial z zachodniego importu w Niedziele :polew: i krew mnie zalewa bo Cuber nie mial problemu z tymi przetwornicami a ja mam ale nie poddaje sie i szukam dalej, jutro radio podepne bezposrednio do akumulatora

nie spie to pisze

Opublikowano

A myslałem ze Cuber tam wszystko wyrezał oprócz skóry i RNS-E :decayed:

To zes sie rozpisał irko :)

Opublikowano

Dobrze, dobrze chłopaki - spamerka na zlocie to nadrabiajcie :decayed:

Ja właśnie wychodzę i ruszam - Trzymta sie tu wesoło :good:

Opublikowano

gdyby tak sie wsadzalo RNS-E bez problemu to bym pewnie jutro podjechal i zalozyl ale widzialem kiedys jak kumplowi wsadzili navi+ z pozoru wszystko bylo ladnie ale cos tam kiedys chcielismy wymienic, jakas zarowke czy cos, nie pamietam, to ramka poklejona, powiazane tam niektore rzeczy opaskami bo sie rozlatywaly itp niespodzianki, 2tys dal tylko po to zeby sie potem wk...nerwowac

jak trafie dobrego magika to zaloze odrazu z parktronikiem, chyba, ze macie osobe, za ktora reczycie, ze wie co robi i zrobi to jak trzeba to namiary mile widziane

Opublikowano

Szerokiej drogi :good:
Opublikowano

Szerokości, jak dojedziesz to napisz :decayed:

Dziś widziałem R8 pod jubilatem :kox:

65ef239c4c8ad4abm.jpg

3619cec2046d4744m.jpg

:gwizdanie:

Ja tez zaraz jadę tylko w kime bo przed 6 trzeba wstać.

Opublikowano

jarko nie szalej po drodze, zebys czegos znowu nie zgubil ;)

Opublikowano

Nie spać.............. pić!!!!!!!!!

jest za***iście na zlocie :naughty:

Opublikowano

:hi:

Nie spać.............. pić!!!!!!!!!

jest za***iście na zlocie :naughty:

Kontrola cały czas czy czegos złego nie piszemy :)

gdyby tak sie wsadzalo RNS-E bez problemu to bym pewnie jutro podjechal i zalozyl ale widzialem kiedys jak kumplowi wsadzili navi+ z pozoru wszystko bylo ladnie ale cos tam kiedys chcielismy wymienic, jakas zarowke czy cos, nie pamietam, to ramka poklejona, powiazane tam niektore rzeczy opaskami bo sie rozlatywaly itp niespodzianki, 2tys dal tylko po to zeby sie potem wk...nerwowac

jak trafie dobrego magika to zaloze odrazu z parktronikiem, chyba, ze macie osobe, za ktora reczycie, ze wie co robi i zrobi to jak trzeba to namiary mile widziane

Irko nie wiem czy ktoś taki jest w Krak.Sam myślałem o tym i odpuściłem :) Jak szukasz czasem części orginalnych pisz na pv. :gwizdanie:

Cuber to Ty o tej godzinie możesz jeszcze pisać ? :blink:

To coś słabo pijecie :tongue4:

Żabcia zawsze ściemnia. :polew:[br]Dopisany: 28 Sierpień 2008, 08:54 _________________________________________________

miło nowego powitać

Opublikowano

Żabcia chyba padła w końcu... [br]Dopisany: 28 Sierpień 2008, 09:20 _________________________________________________ :kox:

Opublikowano

co tu pisac?

wczoraj zasadzilem nowa kiere, wymienilem EGR i przelacznik ESP, na spryski dostalem termin u Beltowskiego na 22 wrzesnia i ogolnie fajnie jest, slonce nawet dzisiaj swiecilo, kupilem bagaznik z boxem, podobno z boxem auto wyglada lepiej niz bez, dywaniki nowe bede mial z zachodniego importu w Niedziele :polew: i krew mnie zalewa bo Cuber nie mial problemu z tymi przetwornicami a ja mam ale nie poddaje sie i szukam dalej, jutro radio podepne bezposrednio do akumulatora

nie spie to pisze

Irko a inne radio sprawdzałeś?? Bo mi też pier.olili że xenon zakłuca a wziąłem radio od kumpla i chodzi, po prostu moje padło i musze kupić nowe.

Co do Navi to ktoś tu już kiedys pisał o gościach od nas z Myślenic, Mirek z Piotrkiem wiem że zakładają po salonach w nowych autach, widziałem jak Mirek zakładał sobie do paska, jeśli tak robią klientom to jak fabryka, ale niestety nie widziałem jak robili komuś obcemu wiec tu nie chcę się wypowiadać.

Opublikowano

mega13 radyjko mam nowke i tylko xenon mi zakluca co jest bardzo czestym przypadkiem, bylem w tym tygodniu w serwisie presidenta w cz-wie, posprawdzali mi wszystko i jest ok, pocieszam sie jeszcze opcja zasilania bezposrednio z aku bo od tego kazal mi gosc zaczac, jak nie pomoze to albo ekranowanie kabli od przetwornic albo wymiana przetwornic, teraz zeby nie miec zaklucen jezdze na zasadzie-jak cie widze to cie slysze :decayed:

wiem, ze ci co montowali mi radio na Wielickiej (odradzam) robili to po lebkach, gosc mi antene puscil pod dywanikiem :polew: i musialem go naprowadzic zeby jednak kabelek schowal, jedyne sluszne dla nich miejsce to prawa czesc tunelu choc pod kierownica jest polka ale w niej podobno sie nie da, nie chcialem sie klucic, zasilanie jest podpiete zle bo wystarczy, ze dotkne radia reka i zaklucenia odrazu sa mniejsze co juz jest na plus, po wylaczeniu swiatel zaklucen brak i jest miod, Cuber nie mial problemu na takim samym radiu wiec stawiam, ze to blad w sztuce monterow radia

Wąski bede mial na uwadze jak cos mi bedzie trzeba :wink4:

Opublikowano

Dziwne to co piszesz :) może faktycznie montaż ale....

poczytaj

http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_trzeszczy_cb_po_wlaczeniu_ksenonow-t42166.0.html[br]Dopisany: 28 Sierpień 2008, 10:32 _________________________________________________Kepassa dziękuje za pomoc :notworthy: