Nosfer Opublikowano 2 Września 2008 Opublikowano 2 Września 2008 smyczy nie było - moskal nie dzwonił, znaczy się smyczy jeszcze nie miał..
Hugo Opublikowano 2 Września 2008 Opublikowano 2 Września 2008 powitać szlachte Ooooo wstałeś tak wcześnie ??
moskal Opublikowano 2 Września 2008 Opublikowano 2 Września 2008 smyczy nie było - moskal nie dzwonił, znaczy się smyczy jeszcze nie miał.. dzis kurewa w końcu dostałem, na Kraków puszcze w jednej paczce , od Cubera dostałem taką liste spotowiczów : Rob waski tukan tytus marcinj waskipl cuber mlody jarko arson15 dla nich wysyłam w jednej paczce do Jarka. a tak na marginesie to waski i waskipl to dwie różne osobistości ????
Gość Trzeniu Opublikowano 2 Września 2008 Opublikowano 2 Września 2008 powitać szlachte Ooooo wstałeś tak wcześnie ?? rtocki mnie obudził
Tytus Opublikowano 2 Września 2008 Opublikowano 2 Września 2008 dla nich wysyłam w jednej paczce do Jarka. a tak na marginesie to waski i waskipl to dwie różne osobistości ???? To ta sama osoba :> Wąski = waskipl (dawniej)
moskal Opublikowano 2 Września 2008 Opublikowano 2 Września 2008 dla nich wysyłam w jednej paczce do Jarka. a tak na marginesie to waski i waskipl to dwie różne osobistości ???? To ta sama osoba :> Wąski = waskipl (dawniej) Tak myslałem , to wychodzi na to ze Cuber nie zna swoich kolegów bo podał mi obu
Wąski Opublikowano 2 Września 2008 Opublikowano 2 Września 2008 właśnie dlaczego ? jak to dla czego nie wiecie [br]Dopisany: 02 Wrzesień 2008, 11:22_________________________________________________ dla nich wysyłam w jednej paczce do Jarka. a tak na marginesie to waski i waskipl to dwie różne osobistości ???? To ta sama osoba :> Wąski = waskipl (dawniej) Tak myslałem , to wychodzi na to ze Cuber nie zna swoich kolegów bo podał mi obu ŻABCIA Waskipl = Wąski
Gość TrueOgre Opublikowano 2 Września 2008 Opublikowano 2 Września 2008 Moskal jakbyś miał coś więcej smyczek to ja bym wziął ze dwie, a jak nie to może ktoś z listy ma jedną na zbyciu :gwizdanie:
moskal Opublikowano 2 Września 2008 Opublikowano 2 Września 2008 Moskal jakbyś miał coś więcej smyczek to ja bym wziął ze dwie, a jak nie to może ktoś z listy ma jedną na zbyciu :gwizdanie: wpłac mi na konto 15 pln a ja dorzuce do paczki dodatkowe dwie dla ciebie[br]Dopisany: 02 Wrzesień 2008, 12:28_________________________________________________ smyczy nie było - moskal nie dzwonił, znaczy się smyczy jeszcze nie miał.. dzis kurewa w końcu dostałem, na Kraków puszcze w jednej paczce , od Cubera dostałem taką liste spotowiczów : Rob waski tukan tytus marcinj waskipl cuber mlody jarko arson15 dla nich wysyłam w jednej paczce do Jarka. a tak na marginesie to waski i waskipl to dwie różne osobistości ???? a tak wogóle to nie mam do zadnego z was (z tej listy) adresu , niech ktos z łaski swojej mi przysle bo nie wiem na kogo wysłac.
jarko Opublikowano 2 Września 2008 Opublikowano 2 Września 2008 Tyle że nie Wszyscy z tej listy bywają na spotach. Napiszę Ci jeszcze jedno PW
sokolnh Opublikowano 2 Września 2008 Opublikowano 2 Września 2008 joł chłopaki z mtk organizują hamownie http://detech.pl/ na 13 wrzesnia, tylko ośka cena pomiaru: 50 zł ja jade, jak ktos chetny niech da znac, to dopisze do listy
Tytus Opublikowano 2 Września 2008 Opublikowano 2 Września 2008 Hej, Sokol wpisz mnie na listę. Z ciekawości zobaczę ile mój paździoch ma.
sokolnh Opublikowano 2 Września 2008 Opublikowano 2 Września 2008 Hej, Sokol wpisz mnie na listę. Z ciekawości zobaczę ile mój paździoch ma. ok
jarko Opublikowano 2 Września 2008 Opublikowano 2 Września 2008 Ja też jadę, rób nowy wątek i zbieraj chętnych
sokolnh Opublikowano 2 Września 2008 Opublikowano 2 Września 2008 Ja też jadę, rób nowy wątek i zbieraj chętnych wątek jest gdzie indziej, bede was po prostu dopisywał
Rekomendowane odpowiedzi