Wąski Opublikowano 5 Września 2008 Opublikowano 5 Września 2008 Ogrowy numer znasz ostatnio amnezję ma :gwizdanie:
Gość TrueOgre Opublikowano 5 Września 2008 Opublikowano 5 Września 2008 Ogrowy numer znasz ostatnio amnezję ma :gwizdanie: przepraszam co Pan imputuje czy ja o czymś zapomniałęm czy jak
jarko Opublikowano 5 Września 2008 Opublikowano 5 Września 2008 UWAGA :!::!::!: Dnia jutrzejszego z okazji urodzin mojej Żony organizuję skromny wieczorek Wszystkich spragnionych sympatycznego towarzystwa i dobrej zabawy serdecznie zapraszam Sobota, godz. 21.00, klub Przychodnia na ul. Floriańskiej
themOn Opublikowano 6 Września 2008 Opublikowano 6 Września 2008 co tu tak cicho :gwizdanie: święta idą
Cuber Opublikowano 6 Września 2008 Autor Opublikowano 6 Września 2008 święta idą co tam pijoku smakowała zapiekanka ?
themOn Opublikowano 6 Września 2008 Opublikowano 6 Września 2008 święta idą co tam pijoku smakowała zapiekanka ? była zajebiaszcza
Cuber Opublikowano 6 Września 2008 Autor Opublikowano 6 Września 2008 była zajebiaszcza Themoniasty, idziemy na meczyk gdzies oglądnać o 17-stej Polacy grasją z Słowenią...... :gwizdanie:
PABLO Opublikowano 6 Września 2008 Opublikowano 6 Września 2008 Elo all Działo się coś ostatnio :?: Ale mamy pikny weekend
themOn Opublikowano 6 Września 2008 Opublikowano 6 Września 2008 była zajebiaszcza Themoniasty, idziemy na meczyk gdzies oglądnać o 17-stej Polacy grasją z Słowenią...... :gwizdanie: pomyślimy :gwizdanie:
Tukan Opublikowano 6 Września 2008 Opublikowano 6 Września 2008 Siema pany No weekendzik pikny,zamowilem sobie sprezyny -35mm zobaczymy jak to wyjdzie
Cuber Opublikowano 6 Września 2008 Autor Opublikowano 6 Września 2008 Siema pany No weekendzik pikny,zamowilem sobie sprezyny -35mm zobaczymy jak to wyjdzie no prosze to będzie koxik
Tukan Opublikowano 6 Września 2008 Opublikowano 6 Września 2008 Siema pany No weekendzik pikny,zamowilem sobie sprezyny -35mm zobaczymy jak to wyjdzie no prosze to będzie koxik + do tego idzie korekta programu i nic wiecej z autem nie robie,zbieram na cos z Q
Cuber Opublikowano 6 Września 2008 Autor Opublikowano 6 Września 2008 Jeśli ktoś ma ochotę to zapraszam wszystkich dzis na godzine 17-stą na mecz Polska-Słowenia na Kazimierz do Le Scandale
Gość TrueOgre Opublikowano 6 Września 2008 Opublikowano 6 Września 2008 faktycznie puchy ale co się dziwić, pogoda pikna sam się na basenik dziś wybrałem i było za***iście, a teraz siedzę na lotnisku :gwizdanie:
Cuber Opublikowano 6 Września 2008 Autor Opublikowano 6 Września 2008 faktycznie puchy ale co się dziwić, pogoda pikna sam się na basenik dziś wybrałem i było za***iście, a teraz siedzę na lotnisku :gwizdanie: i znowu koledze nie dałes znac :bicz3:
PABLO Opublikowano 6 Września 2008 Opublikowano 6 Września 2008 Panowie ciekawy filmik ale tym razem nie z http://www.youtube.com/watch?v=l5Fd6k99n_E
Rekomendowane odpowiedzi