Gość TrueOgre Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 ale jaja... dobrze że ta mata nie zaczęła się palić .. w takim razie to dobrze że tylko takie szkody muszę wyciąć kata tylko ciekaw jestem czy to wpłynie coś na pracę silnika ..... raczej nie powinno wpłynąć negatywnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 a barwa tego xenona to chyba 8000K bo bardziej taki niebieski, tez sobie musze założyc bo rzeczywiscie fajnie to wyglada, chociaz bardzo rzadko używam halogenków 6000 zdjęcie troszkę kłamie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AIRWOLF Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 bardzo często jest tak ze wyciągają katalizator i wkładają strumienice czy jakieś inne "cos" zamiast katalizatora, żeby autko się szybciej zbierało, podobno:) bo katalizator jest takim wąskim gardłem dla wydechu, nie wiem jak w nowszych autkach czy nie jest to podłączone do jakieś elektroniki, ale póki nie wypniesz to sie nie dowiemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nimskrk Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 Siemka Po wczorajszym dniu stwierdzam ze wozidelko Cubera jest fajne ale Wąskiego i tak lepsze a tak powaznie to srodek od Cubera ,buda Waskiego a felgi Trzenia i nic do szczescia wiecej nie potrzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 22 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 a tak powaznie to srodek od Cubera ,buda Waskiego a felgi Trzenia i nic do szczescia wiecej nie potrzeba zapomniales dodac że quattro by sie zdało :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 ja bym kata nie wycinał bo nigdy nie wiadomo jak to zacznie jezdzić i co na to komputer... :mysli: pozdrawiam. ..a dymu było rzeczywiście duuużo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 Panowie który z Was miał wczoraj B6 z diodami w reflektorach piać TU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 22 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 Waski chodzi Ci o niebieskie postojówki ?? chyba bodajze AIRWOLF z tego co kojarzę , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 dlatego należy mieć plakietki z Nikiem z forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 22 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 dlatego należy mieć plakietki z Nikiem z forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 dlatego należy mieć plakietki z Nikiem z forum Tylko jak to zrobic fizycznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 ma ktoś może corela ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 ma ktoś może corela ?? kepassa ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 Hugo ma forum a nasza ma pierwszy http://miasta.gazeta.pl/krakow/1,35798,5717749,Napoj_energetyczny_klubu_Cracovia.html i wszystko po cichu :gwizdanie:[br]Dopisany: 22 Wrzesień 2008, 08:17_________________________________________________Pablo dla Ciebie http://miasta.gazeta.pl/krakow/1,35798,5717750,Pierwszy_sklep_z_dopalaczami.html Te te takie rzeczy mnie juz nie kręcą Mozę młodsi klubowicze będą zainteresowani A tak poza tym to witojcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 ma ktoś może corela ?? ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 22 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 Waski jak bys jeździł na zloty ogólnopolskie to bys miał plakietke Ja mam juz 4 takowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 dlatego należy mieć plakietki z Nikiem z forum Tylko jak to zrobic fizycznie każdy kto był na zlocie ma już plakietkę a z reszta też nie ma problemu wszystko da się zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 Waski jak bys jeździł na zloty ogólnopolskie to bys miał plakietke Ja mam juz 4 takowe Mnie nie potrzeba :gwizdanie: mnie wszyscy znają mówię o Nowych że nie wiadomo kto jest kto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 Waski jak bys jeździł na zloty ogólnopolskie to bys miał plakietke Ja mam juz 4 takowe Mnie nie potrzeba :gwizdanie: mnie wszyscy znają mówię o Nowych że nie wiadomo kto jest kto no to się muszą postarać żeby ich zapamiętano, np. flaszkę na przywitanie postawić a nie tak z pustymi rękami w gości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 22 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 Mnie nie potrzeba :gwizdanie: mnie wszyscy znają mówię o Nowych że nie wiadomo kto jest kto hmmm Ja cię nie kojarze :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi