irko Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Irko było u mnie zakładać :gwizdanie: trza bylo mowic, mowiles, ze sam nie masz to skad mialem wiedziec, ze sie tym zajmujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Irko było u mnie zakładać :gwizdanie: trza bylo mowic, mowiles, ze sam nie masz to skad mialem wiedziec, ze sie tym zajmujesz? kto nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irko Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 mowiles, ze spryski Ci nie dzialaja chyba, ze cos zle zrozumialem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 26 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Własnie Irko a jak tam z spryskami ? bo słyszałem ze byłes w ASO :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Panowie jaka jest średnica tarcz w 2.5 TDI , przódi tył? Ktoś pamięta?[br]Dopisany: 26 Wrzesień 2008, 11:27_________________________________________________Irko a po co Ci spryski? przecież to niewypał... powaga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 26 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Irko a po co Ci spryski? przecież to niewypał... powaga jak ma to dlaczego mają mu nie działać ? Wypał czy nie podpiąć zawsze mozna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 masz rację ale niech nie spodziewa się nie wiadomo jakich efektów ja mam seryjnie to są ale gdybym był na jego miejscu z wiedzą i praktyką co one dają to bym sobie odpuścił temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 26 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 masz rację ale niech nie spodziewa się nie wiadomo jakich efektów efekt będzie miał jeden napewno .... wieczny brak plynu w zbiorniczku od sprysków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 to fakt... ja pomimo tego że płyn mam za free to z powodu lenistwa i braku ochoty na dolewanie płynu co 3 dni wyłączam światła jak chce mocniej popryskać szyby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irko Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Cuber po dwoch wizytach dalej nie dzialaja ale nie ma tego zlego bo fajny nawet ten gosc to sie nie denerwowalem, ale ASO to jednak ASO- co drugi klient chooyami rzuca, poprzednim razem to gosc na caly salon ich tam wyzywal, ze auto 7 tydzien stoi a oni dalej glupa udaja, dluga historia i nie chce mi sie opowiadac ale servisant stal jak debil i nie mial jak sie wyplatac z tej sytuacji bo nerwus mial racje o czym chcial poinformowac, wszystkie osoby znajdujace sie w salonie i na serwisie dzisiaj tez byla akcja tylko bardziej cicha narazie kosztowalo mnie to wszystko trzy stowki i dalej nie dzialaja ale bedzie dobrze, wierze w ASO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 tak to jest jak na 19 stanowisk serwisowych jest tylko 2 mechaników... a Paweł faktycznie wporzo gośc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 312 mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 26 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 No i wreszcie zarejestrowałem furmanke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mega13 Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Pany ktos może ma pomysł skąd wyczarować w jakichś sensownych pieniądzach Czujnik ABS (prawy przód) do Reno Traffic 1.9DCI 100KM 2004 rok, to podobno jakiś kawałek wężyka, a wołają za niego 250zł[br]Dopisany: 26 Wrzesień 2008, 15:20_________________________________________________Grzesiu jakieś fajne tablice masz?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Grzesiu jakieś fajne tablice masz?? K0 ZAKalbo K0 CHAŚ miał brać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mega13 Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 K0 ZAKalbo K0 CHAŚ miał brać KO CHAS mu nie dadzą bo już jeździ taki van po kraku Czemu nie mogę dodawać emotikonek?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Czemu nie mogę dodawać emotikonek?? Ja dodaję bez problemu :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mega13 Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 I znów dyskryminacja prezesom wszystko wolno, nie to co nam szarakom... :D :P Te zrobiłem z klawiatury tak jak w GG, ale jak chcę wybrać z paska przez kliknięcię to po kliknięciu zaznacza mi wszystkie na niebiesko. Przycisk Edytuj ten romb z boku tez mi nie działa.[br]Dopisany: 26 Wrzesień 2008, 15:47_________________________________________________Edytuj juz kuka, ale emotek dalej nie mogę dodać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
themOn Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 mega coś popsułeś bo ja mogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Ja też mogę, witam wszystkich, Irko nie podłączaj tych sprysków toż to nieporozumienie, ja mam spalony silniczek i jest z tego powodu ogromnie zadowolony :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi