Wąski Opublikowano 13 Października 2008 Opublikowano 13 Października 2008 to Twoja Pani zaliczyła ocierkę? Nie, moja nie jeździ. Jakaś kobieta jechała za mną, chciała zmienić pas, a ja zwolniłem no i nie wyrobiła się i mnie zahaczyła To całe szczęście że tylko tak
lukaszr Opublikowano 13 Października 2008 Opublikowano 13 Października 2008 To całe szczęście że tylko tak Ale niesmak pozostanie
Wąski Opublikowano 13 Października 2008 Opublikowano 13 Października 2008 To całe szczęście że tylko tak Ale niesmak pozostanie Oczywiście ale zdrowie to podstawa
lukaszr Opublikowano 13 Października 2008 Opublikowano 13 Października 2008 Oczywiście ale zdrowie to podstawa Oczywiście To drobnostka, ale teraz jeżdżenie, załatwianie itp to jest wkurzające i męczące.
Wąski Opublikowano 13 Października 2008 Opublikowano 13 Października 2008 Oczywiście ale zdrowie to podstawa Oczywiście To drobnostka, ale teraz jeżdżenie, załatwianie itp to jest wkurzające i męczące. takie życie szkoda że tylko wspomnienia troszkę smutne po tak miłym pobycie
Flyer Opublikowano 13 Października 2008 Opublikowano 13 Października 2008 Gdzie w kraku można zrobić przegląd techniczny quattro? Na zwykłej stacji diagnostycznej to zrobię? Na zwyklej, tylko zeby Ci hamulcow nie sprawdzali. Nawet jakby chcieli to kaz im dzwonic do Audi Mi pare m-cy temu pewny siebie diagnosta wmawial, ze przeciez to zadna roznica...
Wąski Opublikowano 13 Października 2008 Opublikowano 13 Października 2008 I ktoś tu zachwlał Q :gwizdanie:
lukaszr Opublikowano 13 Października 2008 Opublikowano 13 Października 2008 takie życie szkoda że tylko wspomnienia troszkę smutne po tak miłym pobycie Dobrze, że to nie było w Kraku tylko w W-wie, bo wtedy to bym się wku...
Wąski Opublikowano 13 Października 2008 Opublikowano 13 Października 2008 takie życie szkoda że tylko wspomnienia troszkę smutne po tak miłym pobycie Dobrze, że to nie było w Kraku tylko w W-wie, bo wtedy to bym się wku... ale nie na gościnność tylko na TYCH krawaciarzy
Gość TrueOgre Opublikowano 13 Października 2008 Opublikowano 13 Października 2008 Łukasz przykra sprawa, ale dobrze że chociaż takie małe szkody zawsze mogło być gorzej, Robert dzięki za kawkę i akumulator
Cuber Opublikowano 13 Października 2008 Autor Opublikowano 13 Października 2008 Łukaszór wazne ze tylko tyle ale to chyba sie stało już po Twoim telefonie do mnie :gwizdanie: Co do przeglądu technicznego na Q to szczerze pojechałem do gosci u mnie na osiedlu i bez problemu zrobili przegląd... nawet nie myślałem o tym ze mam Q witam wszytskich
Gość Trzeniu Opublikowano 13 Października 2008 Opublikowano 13 Października 2008 witojcie Polska jednak jest dziwna... Pojechałem na przegląd do zakładu nr1.( Opel - koło Wąskiego) Pan stwierdził że on nie może tego zrobić bo 4x4 to robią inne stacje , dał mi namiar , pojechałem... Pojechałem na przegląd do zakładu nr2. na Saską 2 diagności , łącznie mieli ze 140 lat ... Panie to nie szkodzi że 4x4 , będziem hamować każde koło osobno...(kur.wa szczena mi opadła...) powiedziałem że ok , wpadnę za 20 min bo muszę jeszcze coś załatwić po czym.... Pojechałem na przegląd do zakładu nr3. Wpadam na dzika i mówie że mam 4x4 i czy mi podbije , na to Pan mówi że nie wie jak to zrobić... Ja mu na to że najlepiej to niech zrobi tak jak jego zmiennik rok temu (wypucha ) Koleś się patrzy , mówi ok. Zbadał wszystko oprócz hamulców , zapłaciłem 99 i pojechałem jestem ździwiony że po roku jazdy i 15kkm na 19` amory przód 87-85 , tył 84-83 Wąski dzięki za usunięcie usterki
Cuber Opublikowano 13 Października 2008 Autor Opublikowano 13 Października 2008 Waski jak tam z czasem stoisz?
Gość Trzeniu Opublikowano 13 Października 2008 Opublikowano 13 Października 2008 i to jak nie do wiary skąd Ty chłopie bierzesz takie metody napraw? nigdy bym na to nie wpadł
Gość TrueOgre Opublikowano 13 Października 2008 Opublikowano 13 Października 2008 Niezłe jaja z tym przeglądem hehe ja w Bochni mam speca do którego ide podbić przegląd na nogach bo ma warsztat naprzeciwko mojego biura
Wąski Opublikowano 13 Października 2008 Opublikowano 13 Października 2008 Waski jak tam z czasem stoisz? zapraszam jutro od 8
Cuber Opublikowano 13 Października 2008 Autor Opublikowano 13 Października 2008 zapraszam jutro od 8 no daj pospac chociaż do 9tej
lukaszr Opublikowano 13 Października 2008 Opublikowano 13 Października 2008 no daj pospac chociaż do 9tej :naughty Nie ma spania ... weź się w końcu do roboty
irko Opublikowano 13 Października 2008 Opublikowano 13 Października 2008 Ogrowy mowilem Ci zebys byl bardziej ostrozny http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,5804321,Policjanci_przechwycili_podrobione_perfumy_wartosci.html
Rekomendowane odpowiedzi