Gość rob Opublikowano 16 Października 2008 Opublikowano 16 Października 2008 cze hłopy widże ze dzisz pisaliscie z błendami jak zawsze
sokolnh Opublikowano 16 Października 2008 Opublikowano 16 Października 2008 cze hłopy widże ze dzisz pisaliscie z błendami zeby ci sie lepij czytalo dobre
Gość Trzeniu Opublikowano 16 Października 2008 Opublikowano 16 Października 2008 cze hłopy widże ze dzisz pisaliscie z błendami zeby ci sie lepij czytalo j**any :polew: :polew: za***iste :polew: [br]Dopisany: 16 Październik 2008, 23:34_________________________________________________Sokół wolne masz we wtorek stanowisko?
Cuber Opublikowano 16 Października 2008 Autor Opublikowano 16 Października 2008 zeby ci sie lepij czytalo :polew: tos doj**al poplułem monitor
sokolnh Opublikowano 16 Października 2008 Opublikowano 16 Października 2008 raczej tak, od poniedziałku bedziemy mieli 4 mechaników także wszystko powinno isc sprawnie jutro Ci rano zadzwonie i tak w wiadomej sprawie
Gość Trzeniu Opublikowano 16 Października 2008 Opublikowano 16 Października 2008 to weź mi zarezerwuj miejsce od rana , wymiana tarcz i klocków bo już blachą jeżdzę po tarczy tylko weź Ty się za to , ok? będę miał kogo zj***ć jak coś
PABLO Opublikowano 16 Października 2008 Opublikowano 16 Października 2008 cze hłopy widże ze dzisz pisaliscie z błendami zeby ci sie lepij czytalo Pojechali po polskiemu Cuber poszło na pv
sokolnh Opublikowano 16 Października 2008 Opublikowano 16 Października 2008 to weź mi zarezerwuj miejsce od rana , wymiana tarcz i klocków bo już blachą jeżdzę po tarczy tylko weź Ty się za to , ok? będę miał kogo zj***ć jak coś ok
Gość Trzeniu Opublikowano 16 Października 2008 Opublikowano 16 Października 2008 to weź mi zarezerwuj miejsce od rana , wymiana tarcz i klocków bo już blachą jeżdzę po tarczy tylko weź Ty się za to , ok? będę miał kogo zj***ć jak coś ok poradzisz sobie?
sokolnh Opublikowano 16 Października 2008 Opublikowano 16 Października 2008 to weź mi zarezerwuj miejsce od rana , wymiana tarcz i klocków bo już blachą jeżdzę po tarczy tylko weź Ty się za to , ok? będę miał kogo zj***ć jak coś ok poradzisz sobie? spokojnie przeciez Twoje audi to praktycznie to samo co Zuk
themOn Opublikowano 16 Października 2008 Opublikowano 16 Października 2008 to weź mi zarezerwuj miejsce od rana , wymiana tarcz i klocków bo już blachą jeżdzę po tarczy tylko weź Ty się za to , ok? będę miał kogo zj***ć jak coś ok poradzisz sobie? ja bym oponie nie uv
Gość Trzeniu Opublikowano 16 Października 2008 Opublikowano 16 Października 2008 to weź mi zarezerwuj miejsce od rana , wymiana tarcz i klocków bo już blachą jeżdzę po tarczy tylko weź Ty się za to , ok? będę miał kogo zj***ć jak coś ok poradzisz sobie? spokojnie przeciez Twoje audi to praktycznie to samo co Zuk jak spierdzielisz robotę to powiem Twojemu ojcu i Cię wyrzuci
Gość Trzeniu Opublikowano 16 Października 2008 Opublikowano 16 Października 2008 grozisz mi ? ja? narazie nie
Gość Trzeniu Opublikowano 16 Października 2008 Opublikowano 16 Października 2008 jerzu , twój avatar :polew: :polew:
ykk Opublikowano 16 Października 2008 Opublikowano 16 Października 2008 Trzeniu robi robote.. prawie tyle co sie miesci w schowku B6
Hugo Opublikowano 17 Października 2008 Opublikowano 17 Października 2008 Nie spać ......zwiedzać Dzień Dobry
Rekomendowane odpowiedzi