Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemano :hi:

jade na 20 00 pojezdzic sobie na łyżwach na lodowisko zydków:) pod halą targową.

jak by ktos był chętny to zapraszam.

jezeli jezdzicie lub jezdziliscie kiedys i chcecie sie poruszac to moze bedzie to kolejna zimowa rozrywka w klubie :)

nauczysz mnie :gwizdanie:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jade na 20 00 pojezdzic sobie na łyżwach na lodowisko zydków:) pod halą targową.

jezeli jezdzicie lub jezdziliscie kiedys i chcecie sie poruszac to moze bedzie to kolejna zimowa rozrywka w klubie :)

dobry wieczór wszystkim

lodowisko to fajna sprawa jestem zdecydowanie za jezdze co roku wiec sie pisze na następny raz

Opublikowano

Cześć evrybady :decayed::hi:[br]Dopisany: 26 Listopad 2008, 22:34_________________________________________________http://www.mototube.pl/film/1388/jazda-na-kole-koparka/[br]Dopisany: 26 Listopad 2008, 22:45_________________________________________________

http://pl.youtube.com/watch?v=t1vDPcXTRIs

Dobry młody :naughty:

Opublikowano

taki pracownik to prawdziwy skarb :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Ozi Ty nie podskakuj z tym lodowiskiem i nazewnictwem :gwizdanie:

Opublikowano

hello wszystkim[br]Dopisany: 26 Listopad 2008, 09:29_________________________________________________laptop FUJITSU SIEMENS http://www.fujitsu-siemens.com.pl/home/products/notebooks/amilo_li_1705.html

latoptop roczny (użyty dosłownie 6 razy) Dla KLUBOWICZÓW cena 1000pln

Kurde tylko w tej dokładnej specyfikacji jest kilka wariantów i nie wiem które dokładnie mają te Twoje :decayed: :decayed:[br]Dopisany: 26 Listopad 2008, 12:14_________________________________________________

siema Ludziska :hi:

Siema mod!! :wink4:[br]Dopisany: 26 Listopad 2008, 12:15_________________________________________________

http://podaj.to/1zzz7 Prze koleś

Celeron 1,6

wifi,lan,modem

dvd-rw ktore nie wypalilo ani jednej plyty, a odtwarzalo raz w zyciu

15,4 szklana matryca

1gb ramu

80gb dysk

Opublikowano

dobrej nocy all

Opublikowano
:hi: Witojcie
Opublikowano

Dzień dobry,ale cisza tu ostatnio :gwizdanie: wstaje rano a tu dwa posty :)

Opublikowano

:hi: ale zrypane korki od wczoraj, masakra jakaś :disgust:[br]Dopisany: 27 Listopad 2008, 08:47_________________________________________________Robert jak Ty możesz bez tylnej wycieraczki jeździć, ja nie mogę tak wytrzymać :decayed:[br]Dopisany: 27 Listopad 2008, 08:47_________________________________________________

ja bardzo chętny, kiedyś dużo jeździłem, ale nie wiem czy nie zostałbym tam rozpoznany przez jakiś pasiastych półmózgów :gwizdanie: :gwizdanie:
Opublikowano

Dzień Dobry :wink4:

Opublikowano

Dzień Dobry :wink4:

:hi:[br]Dopisany: 27 Listopad 2008, 09:18_________________________________________________

:hi: ale zrypane korki od wczoraj, masakra jakaś :disgust:[br]Dopisany: 27 Listopad 2008, 08:47_________________________________________________Robert jak Ty możesz bez tylnej wycieraczki jeździć, ja nie mogę tak wytrzymać :decayed:[br]

[br]Dopisany: 27 Listopad 2008, 09:19_________________________________________________tak jak w busie :gwizdanie:
Opublikowano

Witam, faktycznie nie ma co czytać, nikt nic nie pisze. Nawet Pablo spamu nie robi, może chory albo coś :mysli: :mysli: :mysli::evil:

Opublikowano
  • Autor

pasiastych półmózgów

:bicz:

Witam all :hi:

Opublikowano

Zamiast marudzić bierzcie się do roboty :angry:

Spamować :naughty:

Opublikowano

pasiastych półmózgów

to jedno z delikatniejszych określeń :kox:
Opublikowano
:hi:
Opublikowano

pasiastych półmózgów

to jedno z delikatniejszych określeń :kox:

To nie miejsce do tego typu dywagacji :rant:[br]Dopisany: 27 Listopad 2008, 11:37_________________________________________________

Opublikowano

Odezwałbyś się, a nie tu kapeluszem machasz :polew:

Opublikowano

Odezwałbyś się, a nie tu kapeluszem machasz :polew:

kapelusz :polew: :polew:[br]Dopisany: 27 Listopad 2008, 11:45_________________________________________________Ale mamy dziś nalot ogólnopolski różowych i ukrytych :decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.