Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

niezły szaleniec polecam oglądnąć całość => http://www.mototube.pl/film/1314/bmw-330d---szaleniec-za-kierownica-czesc-1/

Gos mysli ze ma 3.0 192km i wszystko mu wolno :thumbdown:

a może żona mu rodzi w szpitalu, a ty tak odrazujedziesz po nim :>

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

debil... ale po autostradzie szedł dobrze :kox:

Opublikowano

niezły szaleniec polecam oglądnąć całość => http://www.mototube.pl/film/1314/bmw-330d---szaleniec-za-kierownica-czesc-1/

Warto było całe oglądnąć ale tekst "Audi is just behind..." mnie rozwaliło :nabijasie:

Jak by gość od A4 chciał z tym silnikiem się po ścigać to ten dureń tylko wąchał bym benzynkę hehe

Opublikowano

Warto było całe oglądnąć ale tekst "Audi is just behind..." mnie rozwaliło :nabijasie:

Jak by gość od A4 chciał z tym silnikiem się po ścigać to ten dureń tylko wąchał bym benzynkę hehe

No nie wiem czy 3,0 Q Pb 220ps by tak łatwo pogonilo tego 3,0 ON :wink4:[br]Dopisany: Listopad 25, 2008, 08:13:06 _________________________________________________

Gos mysli ze ma 3.0 192km i wszystko mu wolno :thumbdown:

a może żona mu rodzi w szpitalu, a ty tak odrazu jedziesz po nim :>

Rodzil to sie mu co chwile nowy pomysl jak wyprzedzic z prawej czy lewej :polew:
Opublikowano
:hi: Panowie nie macie jakiegoś mechanika co by mi dobrze i niedrogo podłączył trzy wskaźniki w S3 ?? temperatury spalin, temperatury gazów wylotowych i wskaźnik doładowania ? Mechanik który miał mi to zrobić jest mało rozgarnięty i wymiękł, albo za trudne to dla niego było i nie podjął się zadania....potrzebuję więc jakiegoś sprawdzonego mechanika, który nie boi się wyzwań :wink4: bo ponoć trochę roboty przy tym jest :mysli:
Opublikowano

Tukan 3.0 220KM spokojnie na trasie pogoniło by 330 D :wink4:

Opublikowano

tak Pablo, Ty o tym wiesz najlepiej :wink4:

Opublikowano

tak Pablo, Ty o tym wiesz najlepiej :wink4:

Owszem po mieście inaczej by to wyglądało ale trasa i benzynka mówią swoje :wink4:

Zresztą nie ma co się kłócić ze zwolennikami ON :tongue4:

Opublikowano

Tukan 3.0 220KM spokojnie na trasie pogoniło by 330 D :wink4:

Tak BMW które możesz kręcić tak że obrotomierz sie domyka, powodzenia....

Opublikowano

pablo... co Ty pierd....

Tukan masz rację

Opublikowano

Kto ogląda Expres Reporterów na TVP2 reportaż o wojsku :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Panowie ja tu mówię cały czas o bejcy E46 3.0 D były 184KM i 204KM także dalej jestem tego zdania ze A4kę 3.0 220KM na trasie nie objechało by :)

Chyba że chłop jechał E90 to już nie ma o czym dyskutować :>

Opublikowano

:hi: Panowie nie macie jakiegoś mechanika co by mi dobrze i niedrogo podłączył trzy wskaźniki w S3 ?? temperatury spalin, temperatury gazów wylotowych i wskaźnik doładowania ? Mechanik który miał mi to zrobić jest mało rozgarnięty i wymiękł, albo za trudne to dla niego było i nie podjął się zadania....potrzebuję więc jakiegoś sprawdzonego mechanika, który nie boi się wyzwań :wink4: bo ponoć trochę roboty przy tym jest :mysli:

KERCZI był ostatnio u jakiegoś dobrego magika - pytaj go o namiary :good:

Opublikowano

Cuber tak jak Ty :)[br]Dopisany: 25 Listopad 2008, 22:46_________________________________________________I tak ja :gwizdanie: i Ogr , Kepasa :)[br]Dopisany: 25 Listopad 2008, 22:46_________________________________________________zaraz ktoś powie że jestem pi...... ale co w tym złego

Opublikowano

Mną se "gęby" nie wycieraj :decayed:

jak tam po gokartach? kto dzisiaj rządził? :naughty:

Opublikowano

Mną se "gęby" nie wycieraj :decayed:

jak tam po gokartach? kto dzisiaj rządził? :naughty:

sorry już kasuję [br]Dopisany: 25 Listopad 2008, 22:50_________________________________________________kapeluszu na lodzie [br]Dopisany: 25 Listopad 2008, 22:51_________________________________________________ :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
:polew: :polew: :polew:
Opublikowano

:polew: :polew: :polew:

:wink4:[br]Dopisany: 25 Listopad 2008, 22:53_________________________________________________zdrówko :tongue4:[br]Dopisany: 25 Listopad 2008, 22:53_________________________________________________Pozdrawiam nowego kolegę który nie wierzy że można wymontować reflektor w B6 w ciągu 2 min :) a nie demontować przód samochodu :polew:

Opublikowano

a odpiszesz mi kto dziś rządził? :gwizdanie:

Opublikowano

a odpiszesz mi kto dziś rządził? :gwizdanie:

a kto mógł :gwizdanie: stały bywalec :polew: ale Jarko robi postępy ,Cuber :gwizdanie: Kerczi :gwizdanie:

a ja :thumbdown:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.