Tukan Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 bo sie przejade do tej krainy 3 stawow.... HaaaHaaa,jeszcze by cie tu wsyslo na amen
Gość rob Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 Znacie dowcip o krainie 3 jezior i smoku kicku?? zaraz go poznamy
Gość Murzyn Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 Tukan nie poskakuj bo za krótki jesteś Rob , Murzyn gdzie macie swoje narzędzia do temperowania młodzieżówek LPRu? Tukan sie rozbujal jak mu te chusteczki dales do lez otarcia
Gość rob Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 Max jesteś juz po szlugu? żeby się nie okazało, że na darmo tu siedzę
Tukan Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 Tukan nie poskakuj bo za krótki jesteś Rob , Murzyn gdzie macie swoje narzędzia do temperowania młodzieżówek LPRu? Tukan sie rozbujal jak mu te chusteczki dales do lez otarcia Trzeniu wie co dobre :>
Gość Trzeniu Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 a ja jutro cały dzień Katowice , Gliwice , Sosnowiec ale jest jeden plus... macie najładniejsze w Polsce kobitki :th: pomijając moją Księżniczkę
Tukan Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 a ja jutro cały dzień Katowice , Gliwice , Sosnowiec ale jest jeden plus... macie najładniejsze w Polsce kobitki :th: pomijając moją Księżniczkę Jest super :thumbup:
Gość Trzeniu Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 Trzeniu wie co dobre :> Kolegów szukasz?
Gość rob Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 a ja jutro cały dzień Katowice , Gliwice , Sosnowiec a ja jutro Kraków
Tukan Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 Kolegów szukasz? :decayed Mam ich dosc jak nim nie chcesz byc to nie
Gość Trzeniu Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 Rob tak btw. wklej fotkę swojej Księzniczki , ale tą co mówiłeś ze tylko po 23 można oglądać
Gość Murzyn Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 Byl sobie smok kiecek i zyl w krainie 3 stawów Popil kiedys ostro z Robem, Trzeniem i Cubrem i rano kaca mial okrutnego.... Wychlal cale jezioro. Król sie zirytowal i mówi: -Smoku Kicku jak sie tak bedziesz nie ladnie zachowywal to Cie wyje.bie z naszego królestwa. Za kare smok mial wymyslic nowa nazwe dla krainy - pomyslal i wymyslil "kraina 2 jezior" w kolejny weekend smok znowu ostro pobalowal z Robem, Trzeniem i Cubrem i rano kaca mial okrutnego.... Wychlal cale jezioro. Król sie wqrwil i mówi: -Smoku Kicku jak sie tak bedziesz chlal jak prosie to Cie wyje.bie z naszego królestwa. Za kare smok mial wymyslic nowa nazwe dla krainy Wymyslil - Kraina wielkiego Jeziora... Niestety Cuber, Trzeniu i Rob, znowu wpadli na spota do Kicka i popili jak diabli Smok rano jak zwykle kac na maxa Wychlal ostatnie jezioro. Król sie wkurzyl juz strzasznie i wywalil smoka na zbity pysk .... i tak powstala Sucha bezKicka :polew: :polew:
Gość Trzeniu Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 zaraz przyjdzie Cuber i każe stawiać flaszki za ten spam znam go , kumpel mój :D :decayed: teraz jest na misji :polew:
Gość Murzyn Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 Trzeniu - jak zawsze jak jestescie w okolicach. Zapraszam
Gość trueogre Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 Właśnie wróciłem z kina, faktycznie za***isty filmik P.S. Więcej nie dało się naspamować ?
Mad_MAX Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 Rob albo Trzenio , mam przenciki do odebrania od Kezorowskiego , bedziecie gdzies w poblizu niego ??
Tukan Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 Byl sobie smok kiecek i zyl w krainie 3 stawów Popil kiedys ostro z Robem, Trzeniem i Cubrem i rano kaca mial okrutnego.... Wychlal cale jezioro. Król sie zirytowal i mówi: -Smoku Kicku jak sie tak bedziesz nie ladnie zachowywal to Cie wyje.bie z naszego królestwa. Za kare smok mial wymyslic nowa nazwe dla krainy - pomyslal i wymyslil "kraina 2 jezior" w kolejny weekend smok znowu ostro pobalowal z Robem, Trzeniem i Cubrem i rano kaca mial okrutnego.... Wychlal cale jezioro. Król sie wqrwil i mówi: -Smoku Kicku jak sie tak bedziesz chlal jak prosie to Cie wyje.bie z naszego królestwa. Za kare smok mial wymyslic nowa nazwe dla krainy Wymyslil - Kraina wielkiego Jeziora... Niestety Cuber, Trzeniu i Rob, znowu wpadli na spota do Kicka i popili jak diabli Smok rano jak zwykle kac na maxa Wychlal ostatnie jezioro. Król sie wkurzyl juz strzasznie i wywalil smoka na zbity pysk .... i tak powstala Sucha bezKicka :polew: :polew: Ale ja nie jestem ze suchej Ale kawal fajny,Ale ciekaw jestem czy znasz real historie??
themOn Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 Rob o której będziesz w kraku? można by małego spota zrobić
Gość rob Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 Rob albo Trzenio , mam przenciki do odebrania od Kezorowskiego , bedziecie gdzies w poblizu niego ?? Keżora nie widziałem ruski rok
Gość Trzeniu Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 Trzeniu - jak zawsze jak jestescie w okolicach. Zapraszam a gdzie Ty tam jesteś? Max zagadaj do Keżora , mogę Ci zabrać co tam chcesz tylko ja w Katowicach jestem od 9-11
Rekomendowane odpowiedzi