Mad_MAX Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 Rob albo Trzenio , mam przenciki do odebrania od Kezorowskiego , bedziecie gdzies w poblizu niego ?? Keżora nie widziałem ruski rok Ty to w zime chyba sam siebie widzisz przed lustrem , jak sie nie zapuszczasz dalej niz na wycieraczke swojego domu
Gość Murzyn Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 Miejsce pobytu: Sucha Besk oklamujesz nas?? Trzeniu kolo AWF
Mad_MAX Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 Miejsce pobytu: Sucha Beskicka oklamujesz nas?? Trzeniu kolo AWF
Tukan Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 Miejsce pobytu: Sucha Besk oklamujesz nas?? Trzeniu kolo AWF No bo mam dalej do krk o 15 km Ostatnio bylo okolice:Suchej Besk...cos sie popier
Gość Trzeniu Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 Rob albo Trzenio , mam przenciki do odebrania od Kezorowskiego , bedziecie gdzies w poblizu niego ?? Keżora nie widziałem ruski rok Ty to w zime chyba sam siebie widzisz przed lustrem , jak sie nie zapuszczasz dalej niz na wycieraczke swojego domu aleś mu pojechał a sam nigdy nie masz czasu zostać do końca spotu
Gość rob Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 Rob o której będziesz w kraku? można by małego spota zrobić o 12,30 mają mi przednią szybę wymieniać w Autoglass Jaan, a później pewnie gdzieś będę się włóczył [br]Dopisany: 04 Luty 2008, 22:57 _________________________________________________ Ty to w zime chyba sam siebie widzisz przed lustrem , jak sie nie zapuszczasz dalej niz na wycieraczke swojego domu spotkamy się w Wiśle :polew:
Mad_MAX Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 Rob albo Trzenio , mam przenciki do odebrania od Kezorowskiego , bedziecie gdzies w poblizu niego ?? Keżora nie widziałem ruski rok Ty to w zime chyba sam siebie widzisz przed lustrem , jak sie nie zapuszczasz dalej niz na wycieraczke swojego domu aleś mu pojechał a sam nigdy nie masz czasu zostać do końca spotu Jest cos takiego jeszcze jak rodzina Kiedys sie dowiesz
themOn Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 Rob o której będziesz w kraku? można by małego spota zrobić o 12,30 mają mi przednią szybę wymieniać w Autoglass Jaan, a później pewnie gdzieś będę się włóczył [br]Dopisany: 04 Luty 2008, 22:57 _________________________________________________ Ty to w zime chyba sam siebie widzisz przed lustrem , jak sie nie zapuszczasz dalej niz na wycieraczke swojego domu spotkamy się w Wiśle :polew: 12:30 blee, po 16 to co innego
Mad_MAX Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 Rob o której będziesz w kraku? można by małego spota zrobić o 12,30 mają mi przednią szybę wymieniać w Autoglass Jaan, a później pewnie gdzieś będę się włóczył [br]Dopisany: 04 Luty 2008, 22:57 _________________________________________________ Ty to w zime chyba sam siebie widzisz przed lustrem , jak sie nie zapuszczasz dalej niz na wycieraczke swojego domu spotkamy się w Wiśle :polew: Jak najbardziej :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Gość Murzyn Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 maxiu cytuj bez emocji bo kupa z tego wychodzi
Mad_MAX Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 maxiu cytuj bez emocji bo kupa z tego wychodzi A ty masz Murzyna banana sam od siebie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :rant: :rant: :rant: :rant: Chyba zapomniales mi cos dac , nieprawdaz????????????????????????????????
Gość Trzeniu Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 Kur.a IWO!!!!!!!! Co z tym Keżorem? zadałem Ci pytanie ....
Gość rob Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 Jak najbardziej :thumbup chyba telepatycznie
PABLO Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 O rzesz w piz*zie! Troche zrobiło sie spamu. Mnie tu nie było...
Gość Murzyn Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 a jic mam cos dla maxa ale jak kurna mam to zabrac do KR to nie wiem... zawsze w takim stresie wyjezdzam ze zapominam
Gość Trzeniu Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 O rzesz w piz*zie! Troche zrobiło sie spamu. Mnie tu nie było... ooooo wrócił mój brat z Lejdis
Mad_MAX Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 Kur.a IWO!!!!!!!! Co z tym Keżorem? zadałem Ci pytanie .... A nie lepiej napisac k**wa!!!!!!!!!! heheehe Juz nieaktualne bo Murzyna to ma :rant: [br]Dopisany: 04 Luty 2008, 23:06 _________________________________________________ Jak najbardziej :thumbup chyba telepatycznie Hmm nie bedzie ciebie w Wisle ?[br]Dopisany: 04 Luty 2008, 23:07 _________________________________________________ a jic mam cos dla maxa ale jak kurna mam to zabrac do KR to nie wiem... zawsze w takim stresie wyjezdzam ze zapominam :bicz2: :bicz2:
Gość Murzyn Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 za***any z praca jestem halooooooooooooooooo zawsze jak cos ktos ode mnie chce, to prosze zeby przypominac kilka h wczesniej. BTW maxiu mowilem ze biore to od kezorowatego
Rekomendowane odpowiedzi