PABLO Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Siema http://pl.youtube.com/watch?v=WG0YtpCPGZE :polew: To jest lepsze http://pl.youtube.com/watch?v=x2tT_C74j4s
irko Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Wąski po ile takie felgi biegaja co dales w gieldzie malopolskiej? dalem je free kumplowi z niemal nowymi oponami i nie wiem czy dobrze zrobilem, w sumie Cuber tez mi dal za darmo ale jezdzic sie na nich nie dalo, zahaczalem o kazdy wiekszy spowalniacz
Cuber Opublikowano 4 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2008 jezdzic sie na nich nie dalo, zahaczalem o kazdy wiekszy spowalniacz eeee tam wszystko sie da :-) Ja jakos zime przeżyłem na nich
irko Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 chyba zartujesz lekko popadalo i moj zderzak juz robil za plug no juz pomijajac, ze podwoziem przywalilem w ciagu 2tyg chyba z 50 razy w roznych sytuacjach na szczescie delikatnie bo juz bylem przygotowany ja myslalem, ze nawet ich nie zakladales na ten zawias
Cuber Opublikowano 4 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2008 chyba zartujesz lekko popadalo i moj zderzak juz robil za plug no juz pomijajac, ze podwoziem przywalilem w ciagu 2tyg chyba z 50 razy w roznych sytuacjach na szczescie delikatnie bo juz bylem przygotowany ja myslalem, ze nawet ich nie zakladales na ten zawias zakladałem i jeździłem na nich ale ostrożnie :gwizdanie: dlatego jest nizej bo profil opony jest niski mogles powiedziec to bym je odkupił od Ciebie dla braciaka bo szukał zimówek
boseron Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 no to śpijcie ja niestety w pracy do rana ale tez ide spać.....
Wąski Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 Wąski po ile takie felgi biegaja co dales w gieldzie malopolskiej? dalem je free kumplowi z niemal nowymi oponami i nie wiem czy dobrze zrobilem, w sumie Cuber tez mi dal za darmo ale jezdzic sie na nich nie dalo, zahaczalem o kazdy wiekszy spowalniacz 1 tyś :gwizdanie:[br]Dopisany: 05 Grudzień 2008, 08:06_________________________________________________Dzień dobry faktycznie cisza :gwizdanie: Żona pozwoliła mi wyjść na miasto wieczorem :gwizdanie: będzie ktoś gdzieś
Tytus Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 Sokol coś dla Ciebie http://otomoto.pl/audi-a4-faktura-vat-navi-tdi-alu16-C6884656.html
Wąski Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 http://miasta.gazeta.pl/krakow/1,35798,6028021,A4_w_Balicach_gotowa.html :oklaski: :oklaski:
Gość TrueOgre Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 cholera pakowałem wczoraj te pachnidła do 3.15 Zaraz poczytam coście tam naspamowali a na razie na dzień dobry : Koleś postanowił się żenić, idzie rozmawiać ze swoja matką: - Mamo, zakochałem się i będę się żenił, ona też mnie kocha i będzie nam wspaniale. - Eh, no dobrze, ale muszę ją poznać. - To ja ją przyprowadzę, ale przyprowadzę też dwie inne koleżanki a ty zgadniesz, która jest moją wybranką. - Niech i tak będzie. Następnego dnia typ przyprowadza trzy laski. Dziewczyny siadają na kanapie, naprzeciw nich staje mama kolesia, przypatruje się chwilkę - To ta ruda pośrodku. - Dokładnie. Skąd wiedziałaś? - Bo juz mnie wk..wia !
Wąski Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 interes to interes [br]Dopisany: 05 Grudzień 2008, 08:59_________________________________________________Szukam taniego autka do 8 tyś
Gość TrueOgre Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 http://miasta.gazeta.pl/krakow/1,35798,6028021,A4_w_Balicach_gotowa.html :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: Żona pozwoliła mi wyjść na miasto wieczorem :gwizdanie: będzie ktoś gdzieś ty pamiętaj że masz mieć wolny przyszły piątek :gwizdanie:[br]Dopisany: 05 Grudzień 2008, 09:22_________________________________________________ interes to interes [br]Dopisany: 05 Grudzień 2008, 08:59_________________________________________________Szukam taniego autka do 8 tyś sprzedam Ci moje punto jak chcesz dokładnie za 8tys.
Wąski Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 sam mówiłeś że to złom a ja szukam autka po drugiej stronie mam złom i to tańszy :gwizdanie:
Gość TrueOgre Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 sam mówiłeś że to złom a ja szukam autka po drugiej stronie mam złom i to tańszy :gwizdanie: żartowałem z tym złomem, zapitala jak trzeba, zapytaj Trzeńka jeździł nim przez tydzień
Wąski Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 A to tym bardziej NIE Trzeniek nie umie jeździć , i pewnie bąka puścił Zobaczę w poniedziałek na żywo
Gość TrueOgre Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 A to tym bardziej NIE Trzeniek nie umie jeździć , i pewnie bąka puścił Zobaczę w poniedziałek na żywo
Rekomendowane odpowiedzi