Al_Capone Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 Hej, jako, że nasza firma ma filię w Krakowie pozwolę sobie na komerchę. Modzie, Adminie, daj żyć Dla tych co lubią zjeść czasem coś co wykracza poza ramy polskiej kuchni otworzyliśmy nowy sklep. Firma stara z wieloletnia tradycją, ale kanał nowy: sklep internetowy (się mi zrymowało). Naszą dewizą zawsze było dostarczanie produktów z najlepszym cena/jakość ratio Prawdopodobnie nic tańszego tej jakości nie dostaniecie, bądź nic lepszego w tej cenie . Przez wszystkie lata istnienia firmy prawie każdy produkt był przez nas sprawdzany organoleptyczne i oceniany czy wart swojej ceny. Nawet jeżeli produkt był dobry a nie wart swojej ceny był przez nas odrzucany i odwrotnie nawet jeżeli produkt był tani, ale nie był w naszym mniemaniu dobry również był odrzucany. Mam nadzieję, że zachęciłem was do zakupów. Każdy kto się zarejestruje do końca roku i będzie chciał dokonać zakupu niech pisze do mnie, poda swój sklepowy login a dostanie rabat na zakupy. Zapraszam! http://www.lamaree.pl
kepasa Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 nie ma wina w tym sklepie żeby AlCapone nie miał wina w sklepie.... co za czasy....
Al_Capone Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 Prohybycja Spoko wina beda juz nie dlugo. Na razie spod lady A na powaznie pracyjemy nad dobra oferta. Mamy nadziej uruchomic jeszce w tym miesiacu.
Nosfer Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 nie ma wina w tym sklepie żeby AlCapone nie miał wina w sklepie.... co za czasy.... Przecież On ma wina pod ladą.. _________________________________________________ Panowie, w sprawie zlotu zimowego, pisałem serio o chęci pomocy, więc w razie potrzeby udostępniam swoich nieprzeciętnych umiejętności.. chociażby organizatorskich.. Serio W razie czego PW i działam
sokolnh Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 Sokol coś dla Ciebie http://otomoto.pl/audi-a4-faktura-vat-navi-tdi-alu16-C6884656.html ładna, moze za jakis czas
Gość TrueOgre Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 Panowie, w sprawie zlotu zimowego, pisałem serio o chęci pomocy, więc w razie potrzeby udostępniam swoich nieprzeciętnych umiejętności.. chociażby organizatorskich.. Serio W razie czego PW i działam dzięki, jakby co damy znać
Tytus Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 Sokol coś dla Ciebie http://otomoto.pl/audi-a4-faktura-vat-navi-tdi-alu16-C6884656.html ładna, moze za jakis czas jestem ciekawe jakby wyglądała i jeździła taka czerwona B6-ka w Twoim wydaniu
Gość TrueOgre Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 jestem ciekawe jakby wyglądała i jeździła taka czerwona B6-ka w Twoim wydaniu wygładałaby jak czerwone gumiaki a jeździła jak wszystkie kapelusze
Tytus Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 wygładałaby jak czerwone gumiaki a jeździła jak wszystkie kapelusze jeszcze się Sokol obrazi
Wąski Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 jestem ciekawe jakby wyglądała i jeździła taka czerwona B6-ka w Twoim wydaniu wygładałaby jak czerwone gumiaki a jeździła jak wszystkie kapelusze u mnie na ulicy jest taka do sprzedania naprawdę super kolor
Gość Trzeniu Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 jestem ciekawe jakby wyglądała i jeździła taka czerwona B6-ka w Twoim wydaniu wygładałaby jak czerwone gumiaki a jeździła jak wszystkie kapelusze u mnie na ulicy jest taka do sprzedania naprawdę super kolor czerwone auto jest dla romantyków , srebrne dla ludzi skrytych , niebieskie dla kosmitów a czarne dla skurw... :naughty:
Wąski Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 ja kosmita :laghing2: to Tys kosmity nie widział
sokolnh Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 Z badań wynika, że srebrne auta wybierają osoby pragnące być postrzegane jako cieszące się dostatkiem i prestiżem. Niebieskimi pojazdami jeżdżą spokojni i łagodni kierowcy, przedkładający relacje międzyludzkie nad wartość pieniądza. Kolor czarny preferują chcący podkreślić swój autorytet w stosunku do innych użytkowników motoryzacji. Naturę kierowcy można powiązać z kolorem jego samochodu. Złote auta wybierają ci, którzy chcą wyrazić swoją niezależność. Czerwone samochody kupują osoby o płomiennym charakterze i z odrobiną szaleństwa, lubiące brać wszystkie sprawy w swoje ręce. Auto szare oznacza stałość charakteru i solidność. Kolor zielony wybierają kierowcy dbający o przestrzeganie przepisów, próbujący łagodzić nerwowe sytuacje. Pojazdy fioletowe mają zazwyczaj osoby pewne siebie i kochające wszystko to, co piękne, a żółte nie mające obaw przed uwolnieniem drzemiącej w swoim wnętrzu natury dziecka. Złotymi pojazdami poruszają się pragnący wyrazić swoją niezależność, a pomarańczowymi osoby szczęśliwe, która lubią wyjątkowość i bycie w centrum uwagi.
sokolnh Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 Nie cytuj z Bravo Girl czytałes tez ten artukuł ? jak ci sie podoba plakat justina ?
Tytus Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 Sokol jakie heble zakładasz do swojego paździocha?
Cuber Opublikowano 5 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2008 Z badań wynika, że srebrne auta wybierają osoby pragnące być postrzegane jako cieszące się dostatkiem i prestiżem. Niebieskimi pojazdami jeżdżą spokojni i łagodni kierowcy, przedkładający relacje międzyludzkie nad wartość pieniądza. Kolor czarny preferują chcący podkreślić swój autorytet w stosunku do innych użytkowników motoryzacji. Naturę kierowcy można powiązać z kolorem jego samochodu. Złote auta wybierają ci, którzy chcą wyrazić swoją niezależność. Czerwone samochody kupują osoby o płomiennym charakterze i z odrobiną szaleństwa, lubiące brać wszystkie sprawy w swoje ręce. Auto szare oznacza stałość charakteru i solidność. Kolor zielony wybierają kierowcy dbający o przestrzeganie przepisów, próbujący łagodzić nerwowe sytuacje. Pojazdy fioletowe mają zazwyczaj osoby pewne siebie i kochające wszystko to, co piękne, a żółte nie mające obaw przed uwolnieniem drzemiącej w swoim wnętrzu natury dziecka. Złotymi pojazdami poruszają się pragnący wyrazić swoją niezależność, a pomarańczowymi osoby szczęśliwe, która lubią wyjątkowość i bycie w centrum uwagi. :polew:
Rekomendowane odpowiedzi