Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej,

jako, że nasza firma ma filię w Krakowie pozwolę sobie na komerchę. Modzie, Adminie, daj żyć :kox:

Dla tych co lubią zjeść czasem coś co wykracza poza ramy polskiej kuchni otworzyliśmy nowy sklep. Firma stara z wieloletnia tradycją, ale kanał nowy: sklep internetowy :) (się mi zrymowało). Naszą dewizą zawsze było dostarczanie produktów z najlepszym cena/jakość ratio :) Prawdopodobnie nic tańszego tej jakości nie dostaniecie, bądź nic lepszego w tej cenie :). Przez wszystkie lata istnienia firmy prawie każdy produkt był przez nas sprawdzany organoleptyczne i oceniany czy wart swojej ceny. Nawet jeżeli produkt był dobry a nie wart swojej ceny był przez nas odrzucany i odwrotnie nawet jeżeli produkt był tani, ale nie był w naszym mniemaniu dobry również był odrzucany. Mam nadzieję, że zachęciłem was do zakupów. Każdy kto się zarejestruje do końca roku i będzie chciał dokonać zakupu niech pisze do mnie, poda swój sklepowy login a dostanie rabat na zakupy.

Zapraszam! http://www.lamaree.pl

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

dzień dobry :hi:

:hi:

Opublikowano

nie ma wina w tym sklepie :( żeby AlCapone nie miał wina w sklepie.... co za czasy.... :baseball:

Opublikowano

Prohybycja :)

Spoko wina beda juz nie dlugo. Na razie spod lady :P

A na powaznie pracyjemy nad dobra oferta. Mamy nadziej uruchomic jeszce w tym miesiacu.

Opublikowano

nie ma wina w tym sklepie :( żeby AlCapone nie miał wina w sklepie.... co za czasy.... :baseball:

Przecież On ma wina pod ladą.. :przebiegly:

Panowie, w sprawie zlotu zimowego, pisałem serio o chęci pomocy, więc w razie potrzeby udostępniam swoich nieprzeciętnych umiejętności.. chociażby organizatorskich.. :rolleyes: Serio :wink4: W razie czego PW i działam :hi:

Gość TrueOgre
Opublikowano

Panowie, w sprawie zlotu zimowego, pisałem serio o chęci pomocy, więc w razie potrzeby udostępniam swoich nieprzeciętnych umiejętności.. chociażby organizatorskich.. :rolleyes: Serio :wink4: W razie czego PW i działam :hi:

dzięki, jakby co damy znać :wink4:
Gość TrueOgre
Opublikowano

jestem ciekawe jakby wyglądała i jeździła taka czerwona B6-ka w Twoim wydaniu

wygładałaby jak czerwone gumiaki a jeździła jak wszystkie kapelusze :kox:
Opublikowano

u mnie na ulicy jest taka do sprzedania :) naprawdę super kolor :good:

Opublikowano

u mnie na ulicy jest taka do sprzedania :) naprawdę super kolor :good:

czerwone auto jest dla romantyków , srebrne dla ludzi skrytych , niebieskie dla kosmitów a czarne dla skurw... :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

ja kosmita :laghing2: to Tys kosmity nie widział :polew:

Opublikowano

Z badań wynika, że srebrne auta wybierają osoby pragnące być postrzegane jako cieszące się dostatkiem i prestiżem. Niebieskimi pojazdami jeżdżą spokojni i łagodni kierowcy, przedkładający relacje międzyludzkie nad wartość pieniądza. Kolor czarny preferują chcący podkreślić swój autorytet w stosunku do innych użytkowników motoryzacji. Naturę kierowcy można powiązać z kolorem jego samochodu. Złote auta wybierają ci, którzy chcą wyrazić swoją niezależność.

Czerwone samochody kupują osoby o płomiennym charakterze i z odrobiną szaleństwa, lubiące brać wszystkie sprawy w swoje ręce. Auto szare oznacza stałość charakteru i solidność. Kolor zielony wybierają kierowcy dbający o przestrzeganie przepisów, próbujący łagodzić nerwowe sytuacje.

Pojazdy fioletowe mają zazwyczaj osoby pewne siebie i kochające wszystko to, co piękne, a żółte nie mające obaw przed uwolnieniem drzemiącej w swoim wnętrzu natury dziecka. Złotymi pojazdami poruszają się pragnący wyrazić swoją niezależność, a pomarańczowymi osoby szczęśliwe, która lubią wyjątkowość i bycie w centrum uwagi.

Opublikowano

Nie cytuj z Bravo Girl :naughty:

czytałes tez ten artukuł ?

jak ci sie podoba plakat justina ? :decayed:

Opublikowano

Z badań wynika, że srebrne auta wybierają osoby pragnące być postrzegane jako cieszące się dostatkiem i prestiżem. Niebieskimi pojazdami jeżdżą spokojni i łagodni kierowcy, przedkładający relacje międzyludzkie nad wartość pieniądza. Kolor czarny preferują chcący podkreślić swój autorytet w stosunku do innych użytkowników motoryzacji. Naturę kierowcy można powiązać z kolorem jego samochodu. Złote auta wybierają ci, którzy chcą wyrazić swoją niezależność.

Czerwone samochody kupują osoby o płomiennym charakterze i z odrobiną szaleństwa, lubiące brać wszystkie sprawy w swoje ręce. Auto szare oznacza stałość charakteru i solidność. Kolor zielony wybierają kierowcy dbający o przestrzeganie przepisów, próbujący łagodzić nerwowe sytuacje.

Pojazdy fioletowe mają zazwyczaj osoby pewne siebie i kochające wszystko to, co piękne, a żółte nie mające obaw przed uwolnieniem drzemiącej w swoim wnętrzu natury dziecka. Złotymi pojazdami poruszają się pragnący wyrazić swoją niezależność, a pomarańczowymi osoby szczęśliwe, która lubią wyjątkowość i bycie w centrum uwagi.

:polew: :polew: :polew: