Gość Murzyn Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 Max daj juz na luz z tymi malunkami, bo nerwowy dzis jestem przypomnij mi jak bede jechal do KR[br]Dopisany: 04 Luty 2008, 23:10 _________________________________________________ BTW :bicz2: ejjejejeje nie pomylilo sie cos??
Mad_MAX Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 Ja sie tak staram , to tu to tam to tu to tam hehehhee
Gość rob Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 Hmm nie bedzie ciebie w Wisle ? ale to ja jestem na liście zapłaconych
Mad_MAX Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 Nie ejejejejjejuj mi tu Za kare musisz Finke postawic :polew: [br]Dopisany: 04 Luty 2008, 23:12 _________________________________________________ Hmm nie bedzie ciebie w Wisle ? ale to ja jestem na liście zapłaconych No widzisz , a ja nie musze placic i bede
Gość rob Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 No widzisz , a ja nie musze placic i bede co, masz problemy z integracją :>
Mad_MAX Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 No widzisz , a ja nie musze placic i bede co, masz problemy z integracją :> Jaaaa , dont worry , zaintegrujemy sie hehehee
Gość Trzeniu Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 Max o ile dobrze pamiętam to szedłeś zrobić fotkę :gwizdanie:
Gość rob Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 Max o ile dobrze pamiętam to szedłeś zrobić fotkę :gwizdanie: nie naciskaj tak chłopaka
Tukan Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 Max o ile dobrze pamiętam to szedłeś zrobić fotkę :gwizdanie: nie naciskaj tak chłopaka Bo jeszcze peknie i nieda tej foty nigdy
Gość Murzyn Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 wlasnie max - ja nie to ja szperam w szperaczu i wrzuce za Ciebie [br]Dopisany: 04 Luty 2008, 23:22 _________________________________________________ktos oprócz misiora zostal bez foty?? OsaBi ja przycisne!!
Gość Trzeniu Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 Max o ile dobrze pamiętam to szedłeś zrobić fotkę :gwizdanie: nie naciskaj tak chłopaka nie cisne!!! może sobie Max zapomniał ?, przecież sam mówił że idzie zrobić foto
Slawek84 Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 kucza czytaniem tego nazwać nie można :gwizdanie: przeczytam pierwsza stronę potem patrze ile jest stron to od razu daje na pierwsza i z 8 stron nieprzeczytanym. przecież bym osiwiał Albo szkoła albo niema mnie w krakowie (tzw. standardowa wymówka ) nawet kurde podczas pisania dwie odpowiedzi normalnie lajf czat.
sokolnh Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 nawet kurde podczas pisania dwie odpowiedzi normalnie lajf czat. no niestety tu musisz być twardym nie miętkim :th:
PABLO Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 kucza czytaniem tego nazwać nie można :gwizdanie: przeczytam pierwsza stronę potem patrze ile jest stron to od razu daje na pierwsza i z 8 stron nieprzeczytanym. przecież bym osiwiał Albo szkoła albo niema mnie w krakowie (tzw. standardowa wymówka ) nawet kurde podczas pisania dwie odpowiedzi normalnie lajf czat. Tak tylko na krakowskich jest prawie jak live :polew:
Tukan Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 kucza czytaniem tego nazwać nie można :gwizdanie: przeczytam pierwsza stronę potem patrze ile jest stron to od razu daje na pierwsza i z 8 stron nieprzeczytanym. przecież bym osiwiał Albo szkoła albo niema mnie w krakowie (tzw. standardowa wymówka ) nawet kurde podczas pisania dwie odpowiedzi normalnie lajf czat. Tak tylko na krakowskich jest prawie jak live :polew: Jeszcze HOT zapomniales
Gość Murzyn Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 Slawek - na s[potach to jest jeszcze gorzej, ale co ja Cie straszyc bede
Gość Trzeniu Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 Pablo kiedy fura się będzie toczyć?
PABLO Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 Pablo kiedy fura się będzie toczyć? Teraz bedzie zasuwac i znowu bedziesz sie bał jak na miasto wyjade
Gość Trzeniu Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 Pablo kiedy fura się będzie toczyć? bedziesz sie bał jak na miasto wyjade i tego się obawiam/y
Rekomendowane odpowiedzi