nex Opublikowano 27 Grudnia 2008 Opublikowano 27 Grudnia 2008 pozdro ja dziś o 15 na wesele hihihi tak że mnie jutro nie będzie :kox:
BrunoNH Opublikowano 27 Grudnia 2008 Opublikowano 27 Grudnia 2008 Siema, kto sie wybiera jutro na spocika ??? Swieta, swieta i po swietach... cale szczescie, ze dopiero 5 stycznia ide do roboty
siemian Opublikowano 27 Grudnia 2008 Opublikowano 27 Grudnia 2008 ja dzisiaj do wiednia na sylwka wyjezdzam wiec na spocik nie dam rady. Ostatnio latarnia staneła na drodze mojego poślizgu :confused4: Zabrakło quattro... Zrobiło się małe ała... ale w sumie szczescie w nieszczęsciu bo jakbym zawias albo lampe tylną rozwalił to dzisiaj bym sobie nigdzie nie pojechał... Tak to się będe martwił po Nowym Roku... I tak z AC pójdzie...
Tukan Opublikowano 27 Grudnia 2008 Opublikowano 27 Grudnia 2008 Ok kurde szkoda furaka ;( Udanego wyjazdu
ozi_wells Opublikowano 27 Grudnia 2008 Opublikowano 27 Grudnia 2008 :polew: jakbys nie zaznaczył to bym nie zauwazył
Cuber Opublikowano 27 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2008 Siema wszystkim Własnie wróciłem z nart z Nowego Targu :gwizdanie: korki korki i jeszcze raz korki na zakopiance chyba pół Polski na sylwestra jedzie do Zakopanego..... ps. Dzieki Waski za spotkanko na trasie
ozi_wells Opublikowano 27 Grudnia 2008 Opublikowano 27 Grudnia 2008 Własnie wróciłem z nart z Nowego Targu korki korki i jeszcze raz korki na zakopiance chyba pół Polski na sylwestra jedzie do Zakopanego..... to ty Cuber na nartach jezdzisz ???? nie wiedziałem ja byłem wczoraj w kluszkowcach. jak wracałem to w skomielnej korek chyba na 5 kilometrów[br]Dopisany: 27 Grudzień 2008, 19:31_________________________________________________naszczęście w przeciwną strone
Cuber Opublikowano 27 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2008 przed myslenicami korek :gwizdanie: od pcimia do lubnia , korek :gwizdanie: dobrze ze mozna starą drogą przejechac od skomielnej do samego nowego targu korek :gwizdanie:
Gość Trzeniu Opublikowano 27 Grudnia 2008 Opublikowano 27 Grudnia 2008 przed myslenicami korek :gwizdanie: od pcimia do lubnia , korek :gwizdanie: od skomielnej do samego nowego targu korek :gwizdanie: nie prościej napisać że wszystko za***ane? hehe ja na narty śmignę chyba w pt po nowym roku. Dużo śniegu tam jest?
ozi_wells Opublikowano 27 Grudnia 2008 Opublikowano 27 Grudnia 2008 w kluszkowcach jest , w białce słyszałem na CB ze tez jest fajnie, wierhomla tez działa kasprowy Alberto tez ponoc ok. Kolejki najmniejsze w kluszkowcach
Cuber Opublikowano 27 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2008 w Nowym Targu jest supppperowo troszke lodu ale minimalnie
Gość Trzeniu Opublikowano 27 Grudnia 2008 Opublikowano 27 Grudnia 2008 w kluszkowcach jest , w białce słyszałem na CB ze tez jest fajnie, wierhomla tez działa kasprowy Alberto tez ponoc ok. Kolejki najmniejsze w kluszkowcach jak to leciało Ozi? Mistrz lewej narty , Alberto?
jarko Opublikowano 27 Grudnia 2008 Opublikowano 27 Grudnia 2008 Siemano Kurcze, na chwile wyjechałem, a tu takie rzeczy... Pablo, moje gratulacje _________________________________________________ Co do śnegu to w Białce i Bukowinie bardzo fajne warunki
Gość TrueOgre Opublikowano 27 Grudnia 2008 Opublikowano 27 Grudnia 2008 też bym się gdzieś wybrał, może klubowy wypad w piątek
jarko Opublikowano 27 Grudnia 2008 Opublikowano 27 Grudnia 2008 Troszku mi auto przysypało... [br]Dopisany: 27 Grudzień 2008, 21:32_________________________________________________ też bym się gdzieś wybrał, może klubowy wypad w piątek Ja dziękuję... Wolę w domu niż w korkach i kolejkach
Madas Opublikowano 27 Grudnia 2008 Opublikowano 27 Grudnia 2008 kurcze Wy to ale tam zime macie :shocked: u nas grama śniegu niet
Rekomendowane odpowiedzi