jarko Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Chcialem podziekowac koledze PABLO i Adamowi EVO za rabacik i pomoc przy radyjko ! :notworthy: To co, już nie rezamy na spocie
Wąski Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 http://www.a4-klub.pl/smf/polar_klubowy_helikontex-t54779.90.html Tutaj padło pierwsze pytanie :gwizdanie: Pytanie :gwizdanie:
jarko Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 http://www.a4-klub.pl/smf/polar_klubowy_helikontex-t54779.90.html Tutaj padło pierwsze pytanie :gwizdanie: Pytanie :gwizdanie: musiałeś mi powiedzieć face to face przy okazji rozmowy o rozmiarze dla kepasy I teraz nie mam dowodów
Wąski Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Polarek super ,dlatego się nie dopominałem temat zamknięty .Dziękuję
Gość TrueOgre Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 No musi być super musi to na rusi :gwizdanie:[br]Dopisany: 07 Styczeń 2009, 21:56_________________________________________________wysłałem Ci maila Grześ
Cuber Opublikowano 7 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2009 wysłałem Ci maila Grześ a Ja go przesłałem dalej :gwizdanie:
PABLO Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Po przeczytaniu tych dzisiejszych paru stronek muszę napisać "Witam rezaczy Hidów" No to się zapowiada kolejne rezanko na spocie jak za dziejów pradziada Chcialem podziekowac koledze PABLO i Adamowi EVO za rabacik i pomoc przy radyjko ! :notworthy: stojann i po co Ci allegro jak lepiej u Pabla
Gość Trzeniu Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Ogruś a gdzie filmik z karmienia? o ile dobrze pamiętam to obiecałeś na dziś tzn. już na wczoraj :gwizdanie: no chyba że wrzuciłeś a ja go nie widzę
Cuber Opublikowano 8 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2009 heheh ale tutaj Cisza :gwizdanie:
PABLO Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 heheh ale tutaj Cisza :gwizdanie: Miałem właśnie pisać czy już wszyscy śpią :?: hehe
Cuber Opublikowano 8 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2009 oooo Pablo a skąd ty sie wziołes
PABLO Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Jak skąd, przecież cały czas jestem Wczoraj o tej porze niezły był spam, dziś już nie wszyscy dotrwali do tej godziny
Cuber Opublikowano 8 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2009 Jak skąd, przecież cały czas jestem Wczoraj o tej porze niezły był spam, dziś już nie wszyscy dotrwali do tej godziny heheh no dokładnie , ja tez zmykam jak Ci wszyscy w kimono :gwizdanie:
stojann Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Chcialem podziekowac koledze PABLO i Adamowi EVO za rabacik i pomoc przy radyjko ! :notworthy: To co, już nie rezamy na spocie juz nie,wszystko zalatwione )
Magda_ Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 cześć wszystkim z rana moge wam jeszcze pozawracac glowe w sprawie tych hidów ??
nex Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 hi, ja CI nie pomoge bo musze już uciekać, jade na komende się dowiedzieć jaki bon mnie czeka za fotoradar . Pozdro
Rekomendowane odpowiedzi