iglako Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Witam.Mam pytanie czy przy aucie ze sportowym utwardzonym zawieszeniem czyli total gleba i na kolach np . 18" wskazane jest zamontowanie rozporki? Ponoc bez rozporki karoseria takiego auta narazona jest na ogromne sily odksztalcajace oraz bardziej cierpi zawieszenie .Mam dylemat czy montowac czy nie. Bede wdzieczny za jakies porady lub sugestie w tej sprawie . pozdrawiam
medik Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Pierwsza sprawa nie ten dział. Druga - jest gwint, ma być rozpórka.
A4_Dominik_WAW Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Kielichy pod maską Ci popękają jeżeli nie dasz rozpórki przy takiej glebie i felgach.
Miras200 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 zgadzam się z przedmówcą w autach z typowo tuningowym zawieszeniem rozpórka jest wskazana poprawi on właściwości jezdne Twojego auta:)
mgas Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 w moim somochodzie z s-linowym zawiasem rozpórka jest fabryczna, zobaczylem ją dopiero jak wyciągałem aku
Cezarrr Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Żeby szybka była furka musi w furce być rozpórka
tomaszstn Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Żeby szybka była furka musi w furce być rozpórka To jest dobre [br]Dopisany: 07 Czerwiec 2011, 13:33_________________________________________________I aby było bez OT to zakładaj. Ja nie mam gwintu ale mam -30mm i rozpórkę założyłem.
mgas Opublikowano 8 Czerwca 2011 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Kolega Leman pytał jak to wygląda, więc pokazuję też innym Uploaded with ImageShack.us
duffy Opublikowano 8 Czerwca 2011 Opublikowano 8 Czerwca 2011 jak juz jest temat- ma ktoś rozpórkę z tyłu ? u mnie slychac ze tyl ma juz dość - wystrugam sobie taka w przyszlym miesiącu sam - tylko jak to montować do budy ?? dodatkowo myślałem jeszcze o rozpórce pomiędzy tylnymi słupkami
iglako Opublikowano 10 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2011 Rozporka juz zamontowana i po porzadnym wypolerowaniu nawet optycznie fajnie wyglada jakies 20 minut zabawy auto-maxem
bzyku18_23 Opublikowano 10 Czerwca 2011 Opublikowano 10 Czerwca 2011 Ładnie wygląda ale żeby akumulator wyciągnąć pewnie trzeba będzie rozmontować rozpórkę i z osłony podszybia również trzeba zrezygnować
Rekomendowane odpowiedzi