Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Tanie lanie..Czyli gdzie lać do zbiornika za dobrą kaskę:)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

no i ? co to ma za znaczenie płacisz tak samo tylko podajesz pin

tylko mam ustawioną karte na podpis nie na pin . Ale nie o tym temat :mysli:

Opublikowano

no i ? co to ma za znaczenie płacisz tak samo tylko podajesz pin

tylko mam ustawioną karte na podpis nie na pin . Ale nie o tym temat :mysli:

No ale jakie to ma znaczenie czy podpis czy pin :mysli: Płacisz karta i to sie liczy...

Tankuje na shell lub statoil, wczoraj na shell widzialem po 3.95 w Rzeszowie.

Opublikowano

Ja tankuje na shellu 98 V-Power lub BP 98 Premium i jest wielka róznica w porównaniu np. z paliwem z carrefoura, niby maja najtansze ale porażka.

A mój znajomy zawsze tankuje V-Power Racing bo twierdzi ze ma 100 oktanów i przybywa mu kucyków.

Basta :polew:

Opublikowano

ale co do v-power'a diesla to ten oferowany na stacjach w zachodniej części kraju pochodzi z niemieckich rafinerii a nie z orlenu także różnica jest ... :)

Opublikowano

ja tankuje na rafinerii i nie narzekam :P

Opublikowano

Od święta BP, zazwyczaj Neste (ostatnio chyba 4,09), jak akurat jestem w okolicy to Bliska, ostatnio 3,89 : )

Opublikowano

a ja jak sobie nie pomylę i nie zatankuję PB to leję VervęON

Opublikowano

A ja tankuję tylko na BP ale bez jakichś szczególnych przesłanek. Po prostu mają dobre ceny (ostatnio 3,95) a paliwa z Auchan jakoś mnie nie przekonują.

Opublikowano

tankuje wszedzie byle zeby byla firma znana a nie stacja no name.

3zl na baku mi nie robi roznicy ..... ;) tankuje tam gdzie mam po drodze przewaznie Orlen, Jet, Apexim AB, Statoil, BP....

Jet ma fajne ceny dzis 3.85za 1l ropki czyli ok 10-15gr taniej niz inne stacje a paliwo chyba tej samej jakosci.

Opublikowano

i jeszcze jedno - płacąc kartą płatniczą na neste obcinaja ci 5gr na litrze :thumbup:

i przy pełnym baku dostajesz na loda na patyku :P, dokładnie jak na LOTOSIE .... karte w gazetach dają, a ludzie się łapią... rozumie jakby było 50groszy na litrze :), ale 5gr.... policz sam...o d*** rozbić takie promocje
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja tankuje przewaznie Verve Orlenowska i powiem wam ze nie nazekam nigdy nie bylo problemu-drogo bo drogo ale idzie to przełknac :)

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Odgrzewam kotleta

Mamy początek Lipca i cene poszły mocno w górę w porównaniu do ostatniego posta z lutego.ON po 4.85zł a na NESTE nie wiele taniej.Ja tankuje na NESTE długi czas i jest OK.

Opublikowano

Odgrzewam kotleta

Mamy początek Lipca i cene poszły mocno w górę w porównaniu do ostatniego posta z lutego.ON po 4.85zł a na NESTE nie wiele taniej.Ja tankuje na NESTE długi czas i jest OK.

Wpadaj do Lublina.Wczoraj lałem na Neste ON po 4,44 :decayed:

Opublikowano

teraz na Neste jest przy tankowaniu kartą -5 gr :th: :th:

Opublikowano

Może mnie zaraz zlinczujecie ale ja wychodzę z założenia jeżeli stać mnie na samochód to stać mnie paliwo niezależnie od ceny . Lecz ceny są jakie i trzeba z tym żyć . ;( :shocked: :shocked:

Opublikowano

Może mnie zaraz zlinczujecie ale ja wychodzę z założenia jeżeli stać mnie na samochód to stać mnie paliwo niezależnie od ceny . Lecz ceny są jakie i trzeba z tym żyć . ;( :shocked: :shocked:

Niby masz rację :tongue4: Ale temat jest o tym gdzie lać najtaniej, bo "skoro nie ma różnicy, to po co przepłacać..." :wink4: i o to tu chodzi, gdzie lać w miarę tanio a dobre paliwo :th: