groclin Opublikowano 8 Czerwca 2011 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Witam wszystkich miłośników Audi A4 Chciałbym przedstawić moją nową niunie Audi a4 1.9 tdi rok 2002. Auto zakupione w styczniu 2011. Liczę na ciekawe sugestię co do modyfikacji. Wyposażenie: Climatronic 2-strefowy reflektory ksenonowe - samopoziomujące + spryskiwacze multifunkcyjna kierownica elektryczne szyby lusterka 6x Airbag, ABS, ESP Halogeny, podłokietnik przód i tył pompowane fotele przednie pakiet skórzany : kierownica, gałka oraz mieszek zmiany biegów, dzwignia hamulca ręcznego sportowe fotele - alcantara radio symphony + nagłosnienie BOSE Sound System Zmiany felgi 17 cali, opony Pirelli PZeroNero 225x45x17 przyciemnienie szyby Środek: Felgi:
greg2505 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Opublikowano 8 Czerwca 2011 ładnie się prezentuję ,środek masz fajny proponuje dokładki w kolor ,może jakiś pakiet zewnętrzny s4 lub s-line znacznie poprawiają wygląd
groclin Opublikowano 9 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2011 Podoba mi sie stylizacja na s-line, emblematy zewnętrzne juz mam zamowione , w środku raczej nic nie bede zmieniac bo mam pakiet czarny więc wstawki srebrne z s-line nie beda pasowac. zastanawiam sie nad dokładka zderzaka tylko pewnie trzeba kratki wymieniac bo moje nie beda pasowac, pomalowac progi i tył pod kolor auta . A zawieszenie jakie polecacie S-line - 20mm czy jakies inne ? pozdro
greg2505 Opublikowano 9 Czerwca 2011 Opublikowano 9 Czerwca 2011 jeśli chodzi o srebrne dekory jak najbardziej będą pasowały co do zderzaka s-line musisz wymienić kratki halogenów i gril środkowy zderzaka masz na allegro używkę za 200zł nowy gril ponad 400zł
andr3i Opublikowano 9 Czerwca 2011 Opublikowano 9 Czerwca 2011 j.w. szczotkowane alu fajnie by pasowalo ale twoje tez nie wyglada zle, kwestia gustu pakiet s-line znacznie zmieni wyglad twojego wozidla wiec nie ma sie co zastanawiac jesli masz tylko fundusze na to i koniecznie glebe zapodaj bo koza wielka
David Opublikowano 9 Czerwca 2011 Opublikowano 9 Czerwca 2011 fotle jak u mnie ori xenon dokladki w kolor i bedzie dobrze, szkoda ze trumniak
Rekomendowane odpowiedzi