Kamyk Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Napisał KAMYK, że laptop widzi sieć. Zobacz jeszcze na jakimś innym telefonie lub kompie czy widzi wifiNapisał, że "laptop hula bez problemu".Napisałem o ukrytej sieci bo kiedyś sam miałem taki problem. Laptopa miałem podłączonego pod wifi ale później przy zabawie routerem ustawiłem ukrywanie nazwy sieci. Laptop nadal był podłączony do neta ale żaden inny sprzęt nie widział sieci. ok - ale jak napisałeś, przy zabawie routerem jak tam gościa nie dotykam, jak chodzi to niech chodzi jedyne co się ostatnio działo, to dwa czy trzy razy miałem odcinkę prundu, ale to chyba nie powinno rzutować? a pisząc że "hula" miałem rzecz jasna na myśli kontekst wifi
GreGoriO Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 (edytowane) A weź zresetuj sam router. Czasem jest tak, że komputery widzą jego Wi-Fi a telefon nie. Mam tak z antkiem często. Dziwnym trafem iPhone nigdy nie ma problemu z podłączeniem Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 3 Sierpnia 2016 przez GreGoriO
Kamyk Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 A weź zresetuj sam router no resetowałem, tzn odłączyłem na chwilę od prundu nic nie dało wifi w laptopie hula w telefonie, wcale co ciekawe, telefon złapał dziś bez problemu wifi w jakimś CH WTF ????? nie mam pojęcia co się dzieje
Tzieland Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Inne telefony, ktore nie maja zapisane twojej sieci widza ja? Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka
GreGoriO Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 To pozostaje jeszcze sprawdzić ustawienia routera Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Kamyk Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Inne telefony, ktore nie maja zapisane twojej sieci widza ja? dokładnie tak jest stary HTC bez problemu działa S4 czasem złapie, ale ogólnie - nie widzi wifi
Tzieland Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Skoro twoj tel widzi inne sieci to cos musi dziac sie w domu. Nic innego jak ustawienia routera nie moga miec na to wplywu Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka
GreGoriO Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Może zmień kanał, ktoś ma podobny i sieje zakłócenia. Przejdź o 3 w górę lub w dół Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Kamyk Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Skoro twoj tel widzi inne sieci to cos musi dziac sie w domu. Nic innego jak ustawienia routera nie moga miec na to wplywu no nie wiem - sęk w tym że innych sieci prowadzonych po tp link też nie widzi w każdym bądź razie gościu z infolinii samsunga kazał mi usunąć moją domową z listy zapamiętanych i czekać aż telefon ją znajdzie po wejściu do domu ponoć tego typu numery bywają przy aktualizacjach różnych apek zobaczymy, będę wiedział wieczorem ale generalnie, to jest dość nerwowa atmosfera .....
POWER-KRIS Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Reset routera jest w jego ustawieniach lub z tyłu malutki przycisk. Wyłączenie od prądu nic nie daje.
Kamyk Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 No i nie działa. Dodatkowo nie łączy mi się też z wifi w audi. Co robić?
Kamyk Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 qtfa działa i nie wiem dlaczego młody coś tam pogrzebał, usunął jakąś sieć fon netia free wifi, czy coś w tym stylu i działa nie rozumiem sprawy, ale to nie jest ważne działa . no i uj bombki SZCZelił to co, zostaje hard reset telefonu i przywrócenie do fabryki ?
Krumak Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 No od hard reset trzeba było zacząć Wysłane z mojego SM-T800 przy użyciu Tapatalka
Kamyk Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 pany kumpel mi powiedział coś takiego typowy objaw przegrzewającego się lub nawet spalonego modułu radiowego wifi to możliwe? zdechło samo ????
chudy13101980 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Możliwe że zdechło,przywróć ustawienia fabryczne i zobaczysz czy coś pomoże. Wysłane z s7 Edge
Kamyk Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 no nie wiem, tych aplikacji tyle jest moze po prostu wymienic ten modul i będzie dobrze? jak myslisz?
chudy13101980 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Myślę że zrobisz kopie zapasową i przywrócisz ustawienia fabryczne.Po kiego wała będziesz wymieniał moduł a okaże się że soft się posypał?Będziesz w plecy za moduł a reset i tak będziesz musiał zrobić. Wysłane z s7 Edge
Kamyk Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Myślę że zrobisz kopie zapasową i przywrócisz ustawienia fabryczne no qrna to jest bardzo ale to bardzo dobra podpowiedź ....... jakiej apki użyć do utworzenia kopii ?
chudy13101980 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Kopie zapasową robisz na swoim koncie Google,zaznacz żeby przywrócić automatycznie i tyle. Wysłane z s7 Edge
Rekomendowane odpowiedzi