Dev Opublikowano 20 Września 2014 Opublikowano 20 Września 2014 Mam problem z wrzuceniem zalacznikow (zdjec) Na poczte, wyskakuje komunikat ze jest za mało pamięci do zakończenia aplikacji. Telefon to SGS3. Co z tym zrobić ???
cabanmat Opublikowano 21 Września 2014 Opublikowano 21 Września 2014 http://forum.android.com.pl/forum.php
Tzieland Opublikowano 21 Września 2014 Opublikowano 21 Września 2014 Caban po co podałeś linka na inne forum? Kokega Dev szuka odpowiedzi tutaj Jakby chciał (i miał konto) to by zapytał gdzie indziej
Dev Opublikowano 21 Września 2014 Opublikowano 21 Września 2014 Zrobiłem reset telefonu, zasmiecony był.
POWER-KRIS Opublikowano 21 Września 2014 Opublikowano 21 Września 2014 Na śmieci najlepszy https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cleanmaster.mguard
neimaD Opublikowano 21 Września 2014 Opublikowano 21 Września 2014 Pany mam dylemat nad s5 i g3... Na rzecz LG przemawia ram a samsunga mniejszy wyświetlacz, kamerka oraz gear'y...
cabanmat Opublikowano 21 Września 2014 Opublikowano 21 Września 2014 (edytowane) Caban po co podałeś linka na inne forum? Kokega Dev szuka odpowiedzi tutaj Jakby chciał (i miał konto) to by zapytał gdzie indziej Na prawdę ??? Niesamowite.... Tam by dostał rzetelną i profesjonalną odpowiedź , a nie na forum Audi Edytowane 21 Września 2014 przez cabanmat
soolek Opublikowano 21 Września 2014 Opublikowano 21 Września 2014 Pany mam dylemat nad s5 i g3... Na rzecz LG przemawia ram a samsunga mniejszy wyświetlacz, kamerka oraz gear'y... Jeśli masz zamiar nosić telefon w kieszeni, to S5. G3 wielkie jest. Za wielkie jak na normalny telefon według mnie. Aczkolwiek fajne, przyjemniejsze w wyglądzie. Na szczęście nie miałem tego problemu 2 miesiące temu jak zmieniałem telefon. Ewentualnie G2. Parametry ma podobnie do S5, z tego co tak na szybko patrzyłem. Jako ciekawostka, to moje S5 odwiedziło wczoraj serwis na wgranie nowego softu. Wieszało się i restartowało. Wipe nie pomógł. Nowy soft na razie (24h) daje radę. Podobno zdarzają się problemy z taśmą wyświetlacza, ale chyba za dużo ich nie jest, bo nawet najnowszego softu do mnie nie miał, musiał dopiero ściągać.
Tzieland Opublikowano 22 Września 2014 Opublikowano 22 Września 2014 Caban po co podałeś linka na inne forum? Kokega Dev szuka odpowiedzi tutaj Jakby chciał (i miał konto) to by zapytał gdzie indziej Na prawdę ??? Niesamowite.... Tam by dostał rzetelną i profesjonalną odpowiedź , a nie na forum Audi "Naprawdę" A idąc twoim tokiem myślenia -> po co zakładasz milion tematów dotyczących różnych rzeczy? I pytasz o zdanie użytkowników tego forum? Przecież możesz to zrobić na profesjonalnych forach
Mario22 Opublikowano 23 Września 2014 Opublikowano 23 Września 2014 Wiem że temat jest o andku ale mój Note 2 juz kolejny raz w serwisie i mam powoli dosyć szajsunga i czas na zmiany jak go wkońcu naprawią to go sprzedaje i zastanawiam się nad nokiami lumiami 925 lub lumią 1020 ... podpowie ktoś coś ??? od razu powiem że na lumie 930 szkoda mi kasy bo kosztuje ponad 2 tyś zł a budżet max 1600 zł. Napisze też że w tej chwili mam lumie 520 i windows 8.1 jest OK ... można się przyzwyczaić po paru latach na adnroidzie... Prosze o konkretne podpowiedzi i nie piszcie miż se S4 lub S5 jest ok i brać zamiast nokii
Michał Opublikowano 23 Września 2014 Opublikowano 23 Września 2014 Mario, a LG G3 nie kupisz w takiej kasie? Albo Nexusa 5?
Mario22 Opublikowano 23 Września 2014 Opublikowano 23 Września 2014 Ciężko kupić G3 za taka kase druga sprawa spodobał mi się windows
soolek Opublikowano 23 Września 2014 Opublikowano 23 Września 2014 Osobiście Nokia mi jakoś nie pasuje. Kumpel ostatnio kupił, bawiłem się i jakoś przekonać się nie mogę. Do samsunga namawiał nie będę. Wprawdzie S3 przez dwa lata działał bez problemowo, ale teraz wziąłem właśnie S5. Soft już mam nowy wgrany i dalej d*pa, więc zaraz jedzie do serwisu na naprawę. G3 trochę kosztuje, ale G2 bym mocno rozważył teraz.
Mario22 Opublikowano 23 Września 2014 Opublikowano 23 Września 2014 Najgorsze w ssmsungu jest nie to ze fony się psują bo w tych czasach wszystko się psuje ale te ich serwisy i jakość usług
Michał Opublikowano 23 Września 2014 Opublikowano 23 Września 2014 G3 trochę kosztuje, ale G2 bym mocno rozważył teraz. sensowne wyjście moim zdaniem przesiadka z Note'a na Nokię 4,5" to dwa kroki w tył... BTW swojego będę sprzedawał, nie chcesz?
Tzieland Opublikowano 23 Września 2014 Opublikowano 23 Września 2014 Najgorsze w ssmsungu jest nie to ze fony się psują bo w tych czasach wszystko się psuje ale te ich serwisy i jakość usługJa na serwis złego zdania nie mogę powiedzieć, bo w 1 dzień wymienili mi cały panel przedni. I jak na razie działa mi dobrze
Mario22 Opublikowano 23 Września 2014 Opublikowano 23 Września 2014 Mój jest już trzeci raz w serwisie w ciągu 3 miesięcy i to na ten sam problem. Nie da się włączyć ani wifi ani blutufa
soolek Opublikowano 23 Września 2014 Opublikowano 23 Września 2014 A gwarancję masz? Bo według warunków gwarancji, jeśli nastąpiły 3 naprawy, wymiany podzespołów i problem nadal występuje, to wymiana na nowy się należy.
Tzieland Opublikowano 23 Września 2014 Opublikowano 23 Września 2014 Dokładnie! Walcz o swoje! Dostaniesz nowego i sprzedasz dziada
Rekomendowane odpowiedzi