Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

System operacyjny Android

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam problem z otwieraniem załączników np.pdf-ów w poczcie,otwierają się pobierają i potem napisane jest że nie można otworzyc pliku.Wie ktoś może o co chodzi,trzeba zmienic coś w ustawieniach ? Problem dotyczy tableta Asus TF-700

Może nie masz odpowiedniej apki zainstalowanej by mógł to otworzyć:eusathink:

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Wyświetleń 408,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Pablo nie mam menadzera plików :doh:

Chodziło mi co masz folder gdzie przeglądasz zawartość telefonu, folder tzw. Moje pliki :wink4:

Przynajmniej ja go używam bo jest bardzo dobry i nie potrzebuję używać innych które trzeba ściągać chociażby ES Eksplorator..

właśnie w SE nie mam nic takiego. mam tylko w ustawieniach- moje aplikacje - zaznaczyłem zezwalaj na instalację z zewnątrz

i dalej zapisuje z download. tyle że w pobranych dalej do nie widać :thumbdown::thumbdown:

Opublikowano
PABLO u nas też można to kupić np. tu:

DUAL SIM ADAPTER DLA SAMSUNG GALAXY S3 GT-I9300 (2958745343) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

ale jest to słabe rozwiązanie bo jak działam na necie to nikt do mnie nie zadzwoni - a ja tak nie chce:decayed:

A tak w ogóle to odbierz PW:banan:

Mam dualsima w SGSIII i dziala. Ale nie konkretnie tego :)

a twój dualsim działa jednocześnie na dwóch kartach czy tak jak ten z aukcji - albo jedna, albo druga??

SGSIII ma jedna antene, wiec tylko jedna karta bedzie na standby :)

Opublikowano

W takim razie skubaniec gdzieś to musi zapisywać, musisz przez apkę przejrzeć telefon, użyj tego es eksplorator.

Opublikowano

Panowie korzystacie z płatności telefonami przez NFC, bo ja się trochę łamię i nie wiem czy wpisywać dane z karty kredytowej do telefonu. Ktoś może ma z tym jakieś doświadczenie.

Opublikowano
W takim razie skubaniec gdzieś to musi zapisywać, musisz przez apkę przejrzeć telefon, użyj tego es eksplorator.

Pierw muszę es wgrać :decayed:

Opublikowano

a jaką dual sim polecacie do sgs II???

Opublikowano
Witam mam problem z otwieraniem załączników np.pdf-ów w poczcie,otwierają się pobierają i potem napisane jest że nie można otworzyc pliku.Wie ktoś może o co chodzi,trzeba zmienic coś w ustawieniach ? Problem dotyczy tableta Asus TF-700

Może nie masz odpowiedniej apki zainstalowanej by mógł to otworzyć:eusathink:

Mam Adobe Reader a oryginalnie jest tam jakiś polaris nie wiem zainstalowac coś innego?

Opublikowano
Pany skąd bierzecie Taptalka? Bo nie wierzę że wszyscy po 10zł płacą:decayed:

napisz mi swojego maila na PW:wink:

Poszło:naughty:

Też poproszę tatatatalka :wink:

4shared.com - darmowe udostępnianie i przechowywanie plików

wystarczy wpisac co sie potrzebuje z koncowka .apk :)

Opublikowano

Mam problem z samsungiem galaxy s2. Wg danych w ustawieniach mam 18MB wolnej pamięci w telefonie, a wystarczy, że np uruchomię GG albo YT i wyskakuje mi komunikat o pełnej pamięci wewnętrznej telefonu i pamięci wiadomości. Wystarczy, że wyłączę aplikację i komunikat znika. Co jest nie tak? I czy da się jakoś ustawić, żeby ściągało aktualizacje i zapisywało programy na karcie pamięci a nie w telefonie? Bo nie mogę zrobić aktualizacji map / yt / gmaila albo sklepu Play, bo pisze o braku odpowiedniej ilości miejsca w telefonie. Nie wiem, co robić. :kwasny:

Opublikowano

W s2 takie coś? Jaki masz ROM?

Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

A gdzie to sprawdzić? :tongue4:

Opublikowano

pobierz sobie z google play app2sd dzięki temu programowi możesz przenosić programy zapisane w pamięci telefonu na kartę pamięci

Opublikowano
pobierz sobie z google play app2sd dzięki temu programowi możesz przenosić programy zapisane w pamięci telefonu na kartę pamięci

nic mi to za bardzo nie dało, bo pisze, że już wszystko co mogłam przenieść na kartę pamięci zostało przeniesione. W tel mam tylko sklep google play (11mb), usługi google play (8mb), wyszukiwanie głosowe (5mb), yt (4mb), gmail (4mb), wyszukiwarkę google i street view (po 1mb) i to wszystko niby daje razem zajętej 180mb, a wolnej tylko 19. :/ Nie wiem co robic.. heh

Opublikowano

Z formatuj kartę sd , miałem ten sam problem i pomogło. Przenieś ważne dla Ciebie pliki ( zdjęcia, muza itd) na kompa i zrób format karty. Reszta folderów sie nie przejmuj. Aplikacje same sobie je utworzą.

by HTC Sensation

Opublikowano
Z formatuj kartę sd , miałem ten sam problem i pomogło. Przenieś ważne dla Ciebie pliki ( zdjęcia, muza itd) na kompa i zrób format karty. Reszta folderów sie nie przejmuj. Aplikacje same sobie je utworzą.

by HTC Sensation

"Sformatuj" :whistling:

Opublikowano

No tak :)

by HTC Sensation

Opublikowano

Ale format koniecznie z poziomu w telefonie nie na kompie:thumbup:

memory five-wladi i wszystko jasne:)

Opublikowano

Już tak zrobiłam.. średnio format karty robię raz na 2mce i teraz to nic nie dało...

Opublikowano

Może ktoś szuka telefonu - właśnie przyszedł dzisiaj do taty Sony Xperia S i jest na sprzedaż - oczywiście NOWY ;)

Wszystkie pudełka, papierki, no tak jak go przysłali + etui, które zamówił dodatkowo.