Opublikowano 23 Lutego 201313 l Dobrze ci dziala apka ing? Bo mi wyskakiwal jakis komunikat ze program przestal dzialac i ja odinstalowalem działa ok:thumbup1: To u mnie cos musialo nie trybic. Pozostane przy wersji internetowej Panowie macie w swoim folderze MOJE PLIKI plik o nazwie bugsensedata? Bo nie wiem czy to standard czy jakis brud ktory mozna wyrzucic? wysłane z kalkukatora SGS3
Opublikowano 24 Lutego 201313 l Galaxy SIV bez AMOLED i ze Snapdragonem? - Android.com.pl - Największe Polskie Centrum Google Android. Ciężko w to uwierzyć ale coraz ciekawiej się robi.
Opublikowano 24 Lutego 201313 l Galaxy SIV bez AMOLED i ze Snapdragonem? - Android.com.pl - Największe Polskie Centrum Google Android.Ciężko w to uwierzyć ale coraz ciekawiej się robi. Ciekawe tylko ile w tych wszystkich przeciekach jest prawdy. Podejrzewam ze efekt finalny firny z Korei bedzie zupelnie inny i zaskocza wszystkich. Dziala wam street view w SGS3? Bo w procesach niby jest ale w mapach nie widze :/ wysłane z kalkukatora SGS3
Opublikowano 24 Lutego 201313 l Chlopaki jaki soft i interfejs, zeby z kompa w aucie jakies dane na tel wyswietlac? Testowal ktos cos? Czy w b5 da rade w ogole? Wiem, ze interfejs bt jakis potrzeba, ale ktory najlepiej... no z jakimi apkami??
Opublikowano 24 Lutego 201313 l Chlopaki jaki soft i interfejs, zeby z kompa w aucie jakies dane na tel wyswietlac? Testowal ktos cos? Czy w b5 da rade w ogole? Wiem, ze interfejs bt jakis potrzeba, ale ktory najlepiej... no z jakimi apkami?? Poczytaj masz tu wszystko http://a4-klub.pl/sprzedam-22/elm-327-bluetooth-diagnostyka-android-258209/
Opublikowano 24 Lutego 201313 l Panowie jak wejdziecie w ustawienia i później w byle jaką pozycje to długo wam podświetla tą pozycję? Bo mi po optymalizacji android assistantem zaczelo dluzej podswietlac pasek pozycji po wybraniu. Jest widoczna krotka przerwa pomiedzy nacisnieciem a uruchomieniem. I teraz nie wiem czy cos poszlo nie tak orzy optymalizacji czy to moja nadwrazliwosc wysłane z kalkukatora SGS3
Opublikowano 24 Lutego 201313 l w jaki sposób przyporzadkować indywidualny dzwonek do konkretnej osoby w SIII ?
Opublikowano 24 Lutego 201313 l wgrałem tego android assist i AVG wali monit że to adware itd, no ale zignorowałem:wink: A macie jakieś godne uwagi apliakcje pod aparat foto? ściągnałem Lapse It Time Lapse Pro i ProCapture - Camera & Panorama zobaczymy co to warte Jesli chodzi o jakość zdjeć to nokia n8 o wiele lepsze robiła:wink: noi druga sprawa ergonomia użytkowania telefonu jako aprat leży w przypadku SGSIII:wink: brakuje mi przycisku do robienia zdjeć
Opublikowano 24 Lutego 201313 l w jaki sposób przyporzadkować indywidualny dzwonek do konkretnej osoby w SIII ? Wchodzisz na kontakty, przytrzymujesz na danej osobie, dajesz na edytuj i tam masz dzwonki i wybierasz z Explorera.
Opublikowano 24 Lutego 201313 l nie ma info o dzwonkach, czy to mozliwe ze nie mam czegos uruchomione dodatkowo ?
Opublikowano 24 Lutego 201313 l nie ma info o dzwonkach, czy to mozliwe ze nie mam czegos uruchomione dodatkowo ? Jak puszczasz dzwonek to kliknij lewym przyciskiem funkcyjnym i bedzie uzyj jako albo tak jak pablo pisal wchodzisz w kontakt i edytuj i tam ustawiasz dzwonek Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
Opublikowano 24 Lutego 201313 l cos mam pyebane albo robie nie tak jak trzeba, nic z tego mi nie wchodzi
Opublikowano 24 Lutego 201313 l cos mam pyebane albo robie nie tak jak trzeba, nic z tego mi nie wchodzi A jaki dzwonek chcesz uzyc? Bo jesli wlasny wlasny to musisz je miec w konkretnych folderach. Np dzwonki w RINGTONES, smsy i powiadomienia w NOTIFICATIONS, alarmy w ALARMS Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
Opublikowano 24 Lutego 201313 l cos mam pyebane albo robie nie tak jak trzeba, nic z tego mi nie wchodzi Dev to co pisałem wyżej to odnosi się jednak do osób z synchronizowanych w fejsem czyli apka contact sync, przy innych komunikatach nie ma tego. Nie sprawdzałem tej opcji w ogóle bo zawsze mam jeden dzwonek na wszystkich.
Opublikowano 24 Lutego 201313 l qurrrrr.... telefon za gruba kase a nie ma w std tego co ma zwykły zdechlak w osobie nokii
Opublikowano 24 Lutego 201313 l To nie chodzi o to że grubą kasę tylko system android, na pewno się da to ustawić jak nie w stockowych ustawieniach to jakaś apka służy do tego. Widzieliście? Black Metal Aluminium Battery Back Samsung Galaxy S3 SIII ATT Verizon Sprint | eBay Tutaj macie większość dostępnych akcesoriów do S3 Samsung i9300 Galaxy S III (GT-i9300, S3) | BRICK.PL
Opublikowano 24 Lutego 201313 l qurrrrr.... telefon za gruba kase a nie ma w std tego co ma zwykły zdechlak w osobie nokii Ale czego nie masz? Ja moge normalnie dzwonek na rozne kontakty ustawic Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
Opublikowano 24 Lutego 201313 l a ja nie mogę, wchodząc w Edycje nie ma dostepu do dzwonków Klikasz kontakt i tym lewym przyciskiem niewidocznym dajesz edytuj i pojawiaja sie rozne mozliwosci m.in. ustawianie dzwonka Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2