Opublikowano 24 Maja 201511 l Nokia ponoć ma wrócić w przyszłym roku do produkcji smartfonów... z robotem...
Opublikowano 24 Maja 201511 l Ja mam clean mastera i się przyzwyczaiłem. No i do tego G3 też coś ma wbudowane,więc jadę na dwa
Opublikowano 24 Maja 201511 l A ja czyszcze tym bo mnie reklamy zloszczą w innych http://www.aiotoolbox.com/
Opublikowano 24 Maja 201511 l CM Security,polecony kiedyś przez Power-Krisa.Jestem bardzo zadowolony z tej aplikacji.Dodatkowo spełnia rolę antiwira. Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 24 Maja 201511 l Fakt dobre ale odkąd mam na wszystkim Kasperskiego odpadlo wszystko z antywirusami.
Opublikowano 26 Maja 201511 l Pablo podrzucic link do "starej" firmy zeby zobaczyc ich oferte na alle
Opublikowano 26 Maja 201511 l Czy ktoś pracuje w jakieś sieci telefonicznej. Mam od 13 lat jeden numer, zawsze abonament. Naturalnie pierwszy abonament podpisywał mój tata wiec to na niego zarejestrowany jest numer. Aktualnie skończył mi się abonament w zas****m playu. Czy mogę ten numer przenieść na kartę w innej sieci? Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka Lub co się stanie z numerem jeśli będę chciał rozwiązać umowę z play żeby ich postraszyc i dostać lepsza ofertę Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 26 Maja 201511 l Z tego co mi wiadomo to możesz zabrać ze sobą numer gdy idziesz do innej sieci. Wysłane z LG G Flex 2
Opublikowano 27 Maja 201511 l Możesz z tym numerem zrobić co chcesz. Idź do operatora, który da Ci najlepszą ofertę, abonament czy karta nie ma znaczenia i przeniosą Ci numer.
Opublikowano 27 Maja 201511 l Aktualnie skończył mi się abonament w zas****m playu zgłosiłem przejście na kartę od 01.07 i dzisiaj dostałem ofertę: 39,99PLN za Formułę 4.0 unlimited (nielim. play i inne komórkowe, sms/mms) z 1,5GB i tak nie warto, od 2008 byłem u nich, przechodzę na kartę, docelowo chyba w Mobile Vikings wyląduję
Opublikowano 27 Maja 201511 l nom virgine mobile to sie nabardziej oplaca obecnie. ja mam w play za 29 wszystko free i 1GB. wymusilem to na nich i musieli dac. oferta spod lady..... wysłane z prodiża
Opublikowano 27 Maja 201511 l Panowie pytanie techniczne ... Mam lg g3s i właśnie zrobiłem aktualizacje androida na 5.xxxxx i jakoś zmuliło mi telefon ... Wy też tak macie po tej aktualizacji ?
Opublikowano 27 Maja 201511 l Otòż to, wipe. Ale pewna grupa ludzi narzeka na 5.0 w g3, ja jestem zadowolony ☺