Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

System operacyjny Android

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Słuchawka BT Jabra OTE4.

Jak ja zresetować ? Chciałbym sparować go z innym telefonem ale słuchawka nie jest widoczna

Dobra znalazlem

Edytowane przez Dev

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Wyświetleń 408,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ktos mial doczynienia z telefonem Cat s30 lub s40,jakies opinie ;)

Opublikowano

Jest jakikolwiek sposób aby przez microusb otrzymać sygnał video z telefonu?

Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Tak, w zależności od tego jaki masz telefon, zainteresuj się adapterem MHL.

Opublikowano

Dziś z ciekawości zrobiłem sobie test antutu na LG G3 i Xiaomi Mi4, no i ma LG G3 prawie 62000 a Mi4 jakieś 47000.

Opublikowano

Dziś z ciekawości zrobiłem sobie test antutu na LG G3 i Xiaomi Mi4, no i ma LG G3 prawie 62000 a Mi4 jakieś 47000.

A czego spodziewałeś się po chińszczyźnie??

Opublikowano

To są tylko cyferki :) Zresztą antutu jest beznadziejnym miernikiem wydajności. Za każdym razem inne wyniki ;) I co z tego że wyszło tyle jak w szybkości dzialania itd LGki i Samsungi dostają po d*pie ;p

No i za nowy dałem jakieś 550zl a nie ponad 1000 ;p

Edytowane przez rybus85

Opublikowano

ta chińszczyzna jako marka zjada inne flagowce tych marek które znamy z reklam i internetu ;)

Opublikowano

ta chińszczyzna jako marka zjada inne flagowce tych marek które znamy z reklam i internetu ;)

Miałem okazję dłużej się pobawić Honorem 8 i H P9 i nie podzielam Twojej opinii

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

P9 to przereklamowany szit. Grzeje się na potęgę. Ta chińszczyzna która tak hejtujesz jest obecnie 3cim producentem na świecie. No i najnowszy telefon z ich stajni wyciąga pod 200tys gdzie S7 sporo poniżej ;)

Ja na razie jestem bardzo zadowolony. Wykonanie i szybkość działania to masakra. Ojciec kupił niedawno Xiaomi Redmi PRO(3/32 OLEDa) i po kilku dniach stwierdził że sprzedaje swojego LG G4 i zostawia Redmi PRO :D

Opublikowano

A jak benchmark poza cyframi się przenosi na codzienne użytkowanie?? Jak narazie to Chińczycy tylko kopiują lub kupują czyjeś gotowe rozwiązania. Jak zaczną sami projektować i rozwijać produkty to może i ja się do nich przekonam...

Opublikowano

Najważniejsze że chodzi jak burza. W robocie jak niektórzy widzą mój telefon to zdziwienie po chwili że on tylko tyle kosztuje. Tak jak pisałem mój uzyskał najwięcej około 53tyś,LG G3 63tyś,Samsung S5 62tyś i ojca LG G4 który nie wiem ile ma bo nie robił,ale solidnie dostają po d*pie. W pracy sprawdzaliśmy jeszcze z S6,P8,kilkoma HTC. Piszę tu oczywiście o naszych spostrzeżeniach,szybkość działania, uruchamiania aplikacji itd. Są oczywiście minusy żeby nie było. Brakuje mi trochę rzeczy z G3,brak obsługi LTE w częstotliwości 800(nie odczuwam jeszcze tego :P ),nie wyróżniający się aparat(porównuje do G3) i tyle.

Ale nie zmienia faktu że pozostałe telefony leżą a ja siedzę nadal na Xiaomi i chcę kupić lepszy model :D

Opublikowano

A jak benchmark poza cyframi się przenosi na codzienne użytkowanie?? Jak narazie to Chińczycy tylko kopiują lub kupują czyjeś gotowe rozwiązania. Jak zaczną sami projektować i rozwijać produkty to może i ja się do nich przekonam...

Pokaż mi 5.5 calowca do 800 zł z 3 gb ramu dual LTE który realnie przy normalnym użytkowaniu trzyma 3 dni bateria ? Chyba że znanych firm będzie kiepsko ;)

Wysłane z Mojego Redmi Note 3 Pro

Opublikowano

Bo takowych nie ma.Dla Nas dobrze że chinole tak wchodzą mocno na rynek i w tak niskich cenach oferują wydajne maszyny,może czołowi producenci (Samsung,LG itp. ) będą zmuszeni obniżyć ceny za swoje produkty.

Wysłane z s7 Edge

Edytowane przez chudy13101980

Opublikowano

Telefony xiaomi naprawdę robią dobra robotę. Mój mi4s akurat miał ok 74 tys w antutu ale te testy są nic nie warte, liczy się wygoda i płynność użytkowania na co dzień oraz szybkość działania aplikacji a tego mojemu xiaomi nie mogę odmówić ;)

Opublikowano

W listopadzie chciałbym zmienić telefon. Zastanawiam się nad MI5 i S6, który byście wybrali? No chyba że macie inne propozycje

Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Mi5 ;) Zjada S6 bez żadnej zadyszki. Na plus S6 tylko lepszy aparat.

Opublikowano

W listopadzie chciałbym zmienić telefon. Zastanawiam się nad MI5 i S6, który byście wybrali? No chyba że macie inne propozycje

Jeśli nie jestes fanem cyferek w testach polecam jakąś mocniejsza wersje Zenfona 3 . Telefon Fajnie sie sprawuje ;)

Opublikowano

Jeśli nie jestes fanem cyferek w testach polecam jakąś mocniejsza wersje Zenfona 3 . Telefon Fajnie sie sprawuje ;)

Nie jestem fanem bardzo dużych telefonów. Kolega ma Zenfona 2 i jak dla mnie jest za duży, ale telefon ładny

Opublikowano

Nie jestem fanem bardzo dużych telefonów. Kolega ma Zenfona 2 i jak dla mnie jest za duży, ale telefon ładny

Zenfone 3 jest mniejszy od 2 ;) ale fakt faktem to nadal ok 5 cali .