Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

System operacyjny Android

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Eozwaliłem wczoraj szybkę w S3 i lekko obudowe. Koleś w mieście krzyknął mi 500zł za ori obudowe z wymianą. Zna ktoś tańsze miejsce?:grin:

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Wyświetleń 407,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Góra 50zł jak wyświetlacz cały i będziesz robił sam.

Opublikowano
Eozwaliłem wczoraj szybkę w S3 i lekko obudowe. Koleś w mieście krzyknął mi 500zł za ori obudowe z wymianą. Zna ktoś tańsze miejsce?:grin:

Jeśli dotyk działa i wyświetlacz jest ok to można samą szybkę wymienić, u mnie w Krakowie chłopaki za 200zł naprawiają.

---------- Post dopisany at 20:20 ---------- Poprzedni post napisany at 20:18 ----------

Za 50zł to zamiennik i nie polecam się bawić w takie rzeczy. Dość się nasłuchałem od chłopaków ode mnie z serwisu, jak to działa i z jakością..

Opublikowano

Jeśli dotyk działa i wyświetlacz jest ok to można samą szybkę wymienić, u mnie w Krakowie chłopaki za 200zł naprawiają.

---------- Post dopisany at 20:20 ---------- Poprzedni post napisany at 20:18 ----------

Za 50zł to zamiennik i nie polecam się bawić w takie rzeczy. Dość się nasłuchałem od chłopaków ode mnie z serwisu, jak to działa i z jakością..

Pablo dotyk działa i samą szybkę bym wymienił. Jakbym Ci to wysłał to ogarnął byś mi to?

Opublikowano

Taki przypadek z Sony M2:

Telefon leżał na stole,zaczął dzwonić,nie było widać kto i nie było możliwości odbioru połączenia.Wyświetlacz ciemny,telefon nie reaguje na nic,nie można włączyć.Po podłączeniu do ladowarki laduje się.

Co sięmogło stać tydzień po kupnie?

Wysłano z Tapki.

Opublikowano

da rade zresetowac go ?

Opublikowano

Telefon zamknięty,bateri nie można wyjąć.

Wysłano z Tapki.

Opublikowano

O Sony wiele złego słyszałem od gościa który robi w serwisie :decayed: Miałem już Samsungi(S1,S2,S3mini,ojca S4 i S5).Zastanawiałem się nad Motorolą Moto G(ale kiepskawa jest trochę...) i LG G2 mini.No i wybór padł na GoClever Insygnia 5.No i telefon mnie rozj..ał.Jest kozak w cholerę i nie widzę sensu płacenia za fona 1500zł + :grin: Nie licząc Amoleda(który w pełnym słońcu przegrywa z IPS,ale z drugiej strony ma duuużo lepsze kolory),fajnych apek dedykowanych pod telefon, tandetnego plastiku i spasowanie elementów to Samung nic nie oferuje :wink:

Odnośnie pękniętej szybki to koledze w Sony Z zaśpiewali z 3 michy temu 1k za wyświetlacz!!!I nie znalazł taniej :decayed: Teraz chyba 500-600zł

Opublikowano

M2 do kompa i aktualizuj.

Opublikowano
M2 do kompa i aktualizuj.

Sprawdzilem,nie da rady.Telefon na nic nie reaguje,święci się tylko dioda że zasilanie dochodzi.

Dziś chyba pójdzie do salonu z reklamacja,mam nadzieję że dadzą zastępczy fon bi ubezpieczenie wykupilismy.

Wysłano z Tapki.

Opublikowano

Pod pokrywą karty Micro SD masz Micro Wyłącznik naciśnij i przytrzymaj np długopisem.

Nie ma za co. ☺

Opublikowano

Mistrzuniu,działa :-D Dzięki serdeczne.Ciekaw jestem tylko jaki był powód że się zwiesił telefon.Kumpel miał to samo w M2.Oddał do serwisu i ponoć nowego softa mu wgrywali.Choć wątpię w to,może zrobili to samo co Ty podpowiedziałeś.

Wysłano z Tapki.

Opublikowano

Pablo dotyk działa i samą szybkę bym wymienił. Jakbym Ci to wysłał to ogarnął byś mi to?

U mnie chłopaki całość wymieniają nie kleją samych szybek niestety dlatego takie osoby odsyłam do C.H Wanda w Krakowie i Łukasz_MK2 od nas z forum 2 razy u nich robił szybkę do S3 za 200zł bo 2 razy mu upadł :decayed:

---------- Post dopisany at 12:36 ---------- Poprzedni post napisany at 12:32 ----------

biały w takich przypadkach również trzeba zrobić hardreset, przytrzymujesz przycisk power, głośność w dół lub górę, ja zawsze wszystkie 3 naraz trzymam i telefon odpala :decayed:

Opublikowano

Pablo,Twoja metoda też działa ;-) To jest to samo co Kris podpowiedział,czy to resetowanie różni się trochę?

Wysłano z Tapki.

Opublikowano

PABLO a tym ukrytym microstykiem nie robi resetu? Jeszcze nie musiałem kombinować wiec nie znam całkowitego efektu, ale myślałem ze dlatego go schowali.

Opublikowano

W tym modelu nie sprawdzałem hardresetu, więc możliwe że jest tak jak mówisz.

Teraz znalazłem :arrow2:SmartTipsNTricks: How to Hard Reset Sony Xperia M2 Using Buttons

Wziąłem z półki teraz M2jke i faktycznie ma tam taki żółty otwór OFF, w innych modelach tego nie widziałem.

10538566_686209548099533_979770033142935101_n.jpg?oh=2be40c4464748d4c1b56cf8d1da79aa4&oe=53CE84CE&__gda__=1406037348_01f50a83d952540388b055cac4e10f90

Opublikowano

Przerywnik...

Uwaga na tego typu dziadostwa: Trojan na Androida wykrada dane kart kredytowych! - Instalki.pl ! Na razie info ogólne.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam

Wie może ktoś jak posegregowac zdjęcia na tel. Note 3. Idzie utworzyć folder wybrać fotki i dalej nic się nie da zrobić.

Pomocy

Opublikowano

Jak już masz zaznaczone foty to na dole guzik opcji i w menu masz 'przenieś'

by Note2

Opublikowano

Mam nowy folder później wybieram foty i na folderze pisze przeciągnij tutaj no próbuje klikam, naciągać, przeciąga i nic tam gdzie wybrałem foty robi się czarno i tyle.

Na guzik opcji naciskam i nic się nie dzieje.

Udało się dzięki.

A idzie zablokować jakiś folder np. hasłem