dero686 Opublikowano 11 Czerwca 2011 Opublikowano 11 Czerwca 2011 Witam , mam pytanie do czego służy ten włącznik/wyłącznik zaznaczony na zdjęciach ?
vauxhall95 Opublikowano 11 Czerwca 2011 Opublikowano 11 Czerwca 2011 Ale wy panowie dajecie pytania,to jest stycznik otwartej/zamknietej maski.
OQS Opublikowano 11 Czerwca 2011 Opublikowano 11 Czerwca 2011 Nie jest to czujnik otwarcia maski po prostu?
vauxhall95 Opublikowano 11 Czerwca 2011 Opublikowano 11 Czerwca 2011 Nie jest to czujnik otwarcia maski po prostu? a ja co napisalem?? Mozna to roznie nazwac.
Tomek Opublikowano 11 Czerwca 2011 Opublikowano 11 Czerwca 2011 Witam , mam pytanie do czego służy ten włącznik/wyłącznik zaznaczony na zdjęciach ? A ja nazwie to inaczej krańcówka :> otwartej maski,jak masz alarm to ta właśnie krańcówka aktywuje go
OQS Opublikowano 11 Czerwca 2011 Opublikowano 11 Czerwca 2011 Nie jest to czujnik otwarcia maski po prostu? a ja co napisalem?? Mozna to roznie nazwac. Odpowiadałem autorowi wątka, spójrz na godzinę postów. Pozdrawiam.
vauxhall95 Opublikowano 11 Czerwca 2011 Opublikowano 11 Czerwca 2011 Nie jest to czujnik otwarcia maski po prostu? a ja co napisalem?? Mozna to roznie nazwac. Odpowiadałem autorowi wątka, spójrz na godzinę postów. Pozdrawiam. spoko :>
dero686 Opublikowano 11 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 11 Czerwca 2011 Czyli jak mam alarm to po otworzeniu maski powinien sie włączyć... Pytałem sie ponieważ alarm w moim audi jest niby seryjny , a ten włącznik/wyłącznik widać że ktoś sam dodatkowo zamontował... Dzięki za odpowiedź .
89pawel89 Opublikowano 12 Czerwca 2011 Opublikowano 12 Czerwca 2011 urzadzenie to ma takze na celu (przynajmnije w moim alarmie tak bylo) poinformowanie wlasciciela przed opuszczeniem auta ze nie wszystkie drzwi badz klapy zostaly zamkniete dobrze
Rekomendowane odpowiedzi