Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 AVF] Jaki wydech do zderzaka S4 ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

/OT

Plany ambitne: PDC przód, HomeLink, spojler klapy bagażnika i felgi 19"... były :confused4:

Skrzynia mi się poci a przy multi nie ma co zwlekać. Koszt wymiany oleju, wymiany filtra oraz dołożenia 7 lamelki i korekty softu w SSerwis to ok. 3 tyś. Heeh w zasadzie to pod mod i tak podchodzi ;)

EOT/

Opublikowano

zalozylem cooler od a4 8k0 :naughty: ...denerwuje mnie ta mala chlodniczka wspomagania :kwasny: wiec znalazlem i zakupilem od Audi Q7 120 zl z przesylka nowa !!! :kox: teraz mysle o lusterkach......

niedawno zmienilem kompletny rozrzad....a teraz dwumas siada :wallbash:

Opublikowano

Bart-s jak już zamotowałeś wydech przy normalnym zderzaku był schowany czyli tylko dospawałeś końcówki do nowej dokładki zderzaka i bez rzadnego kłopotu wszystko poszło? Pytam ponieważ u mnie jeżdzi koleś S-linem i ma końcówki skierowane w dół ale wystają poza zderzak minimalnie- ma może ktoś tak zrobione u fotum??

Opublikowano

Bart-s jak już zamotowałeś wydech przy normalnym zderzaku był schowany czyli tylko dospawałeś końcówki do nowej dokładki zderzaka i bez rzadnego kłopotu wszystko poszło? Pytam ponieważ u mnie jeżdzi koleś S-linem i ma końcówki skierowane w dół ale wystają poza zderzak minimalnie- ma może ktoś tak zrobione u fotum??

Problemów teoretycznie nie ma żadnych - jest dokładnie tak, jak napisałeś. Końcówki można wystawić na dół (tak jak np w B7) poprzez zastosowanie kolankowych dyfuzorów.

Jest teg też sporo na allegro (przeznaczone do diesel'a)

ZB - http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=708979406

Urok swój też ma - kwestia gustu

Opublikowano

Tzn, chodzi Ci o to że koleś ma spojler tylnego zderzaka S-Line z profilami na dwa dyfuzory i ma seryjne tłumiki z końcówkami skierowanymi w dół tak? Może sam dokładał spojler?

Nie wiem jak to było fabrycznie - czy 2.5 np. w S-Line wychodziło z prostymi końcówkami czy typowo dla diesla, skierowane w dół?

Opublikowano

Tzn, chodzi Ci o to że koleś ma spojler tylnego zderzaka S-Line z profilami na dwa dyfuzory i ma seryjne tłumiki z końcówkami skierowanymi w dół tak? Może sam dokładał spojler?

Nie wiem jak to było fabrycznie - czy 2.5 np. w S-Line wychodziło z prostymi końcówkami czy typowo dla diesla, skierowane w dół?

kazdy ale to kazdy diesel mial seryjnie koncowki na dol

Opublikowano

ktoś mi sprzątnąl wydech sprzed nosa-ja tu rwa dni myśle jakby go tu zacharapcić a tu już go ktoś kupił :rant::wallbash: :wallbash:

jakbyście gdzieś taki wydech zauwarzyli dajcie znać-z góry dzięki

i o to mi chodziło- i powiem szczerze że byłem przekonany że końcówek skierowanych w dół ie ma ale jak są jest wporzo :good: :good: Dzięki Koval

Opublikowano

ktoś mi sprzątnąl wydech sprzed nosa-ja tu rwa dni myśle jakby go tu zacharapcić a tu już go ktoś kupił :rant::wallbash: :wallbash:

i o to mi chodziło- i powiem szczerze że byłem przekonany że końcówek skierowanych w dół ie ma ale jak są jest wporzo :good: :good: Dzięki Koval

jesli widzisz wydech na allegro to albo kupujesz od razu albo musisz sie pogodzic z tym ze ktos bedzie szybszy.

To jest towar bardzo chodliwy wiec znika momentalnie :)

Opublikowano

jesli widzisz wydech na allegro to albo kupujesz od razu albo musisz sie pogodzic z tym ze ktos bedzie szybszy.

To jest towar bardzo chodliwy wiec znika momentalnie :)

...Szczególnie ostatnio :)

Opublikowano

tak wszyscy chcą podwójny wydech akurat jak ja poluję-co za los!!!!

ale ja mam czas-ja ich wszystkch przeczekam :rant: :rant:

Opublikowano

Marcin - kup 2 pojedyncze i wyrezaj :decayed::naughty:

Opublikowano

też tak myślałem żeby zrobić ale to trzeba mieć pewnego tłumikarza do takiej roboty a tu u mnie jeden jest i zdarłby ze mnie ostatni grosz-poczekam upoluję może go w końcu-zderzak w bezpiecznym miejscu leży więc szukam na spokojnie:>

Opublikowano

Dzwoń po handlarzach - mają pełno gratów, a często ich nie wystawiają na aukcje - trzeba się dopytywać.

Opublikowano

Dzwoń po handlarzach - mają pełno gratów, a często ich nie wystawiają na aukcje - trzeba się dopytywać.

tak wlasnie ja zrobilem na allegro :good:

Opublikowano

ja tam raz w tygodniu dzwonię po handlarzach i jeszcze nic :wallbash: :wallbash:

Opublikowano

Dzwoń po tych, co mają w większości części karoserii - oni przeważnie mają całe auta z rozbiórki. No i szukaj po hasłach 2.5 tdi :wink4:

Opublikowano

załóż owale 70x94

Opublikowano

dzisiaj jakiś koleś zaśpiewałmi 900pln za wydech-nie zniese.

drugi znowu 300pln za wysyłkę sobie policzył

Bartek jaką firmąszedł Twój tłumik?

Opublikowano

dzisiaj jakiś koleś zaśpiewałmi 900pln za wydech-nie zniese.

drugi znowu 300pln za wysyłkę sobie policzył

Bartek jaką firmąszedł Twój tłumik?

ja plecilem 200 zl za transport 250 km ..cena taka ze wzg na dlugosc i wage