HaVoK Opublikowano 8 Września 2011 Opublikowano 8 Września 2011 Apropo tego środka SMARTWAX do kokpitu co pisałem wcześniej, myłem auto dokładnie tydzień temu, nałożyłem ten środek i jak narazie nawet śladu kurzu na desce A auto używane codziennie.
Krycha Opublikowano 8 Września 2011 Autor Opublikowano 8 Września 2011 http://showcarshine.pl/168-smartwax-smartdressing-kokpit-i-towrzywa-jak-nowe-efekt-matowy-gratis-mikrofibra.html o tym rozmawiamy tak? cena do przełknięcie nawet
HaVoK Opublikowano 8 Września 2011 Opublikowano 8 Września 2011 http://showcarshine.pl/168-smartwax-smartdressing-kokpit-i-towrzywa-jak-nowe-efekt-matowy-gratis-mikrofibra.html o tym rozmawiamy tak? cena do przełknięcie nawet Dokładnie! Jak dla mnie jest też bardzo wydajny. Nakładałem aplikatorem megsa i jestem bardzo zadowolony z efektu. Mat + delikatna satyna. [br]Dopisany: 08 Wrzesień 2011, 20:17_________________________________________________PS: po nałożeniu jak "wniknie" w tworzywo trzeba przetrzeć mikrofibrą żeby zebrać to co zostało Oczywiście nie mówię żeby nakładać dużo. Lepiej mniej, powoli a dokładnie.
Krycha Opublikowano 8 Września 2011 Autor Opublikowano 8 Września 2011 trzeba szykować kolejne zamówienie
Gość Damian A4 Opublikowano 8 Września 2011 Opublikowano 8 Września 2011 Przyjedziesz jutro ta padaką?
Krycha Opublikowano 8 Września 2011 Autor Opublikowano 8 Września 2011 żartujesz? W Twoją strone są takie wertepy że na -40mm są problemy
Gość Damian A4 Opublikowano 8 Września 2011 Opublikowano 8 Września 2011 U mnie jest ok, od Wielunia do Radomska jest masakra. Jutro jestem o 8.30 w Wieluniu jak coś to miałbyś bliżej
Krycha Opublikowano 9 Września 2011 Autor Opublikowano 9 Września 2011 wieluń - radomsko to rzeźnia dalej na pw gadamy [br]Dopisany: 08 Wrzesień 2011, 21:20_________________________________________________nie wytrzymałem do soboty i dziś pobawiłem się ostatnio nabytymi zabawkami zrywa papę z dachu
HaVoK Opublikowano 9 Września 2011 Opublikowano 9 Września 2011 nie wytrzymałem do soboty i dziś pobawiłem się ostatnio nabytymi zabawkami zrywa papę z dachu Może myjkę w złą stronę kierujesz A tak na serio to pochwal się co działałeś i jak efekty Najlepiej pisz po kolei czego używałeś
Krycha Opublikowano 9 Września 2011 Autor Opublikowano 9 Września 2011 wyjechałem pod remize i już całe zakurzone jutro myje i zrobię może jakieś zdjęcia dorwałem jakąś polerkę za 2 stówy czyli amatorka, ale lepsze to niż dymać ręcznie przy UC wosk dodo na ciemnym lakierze robi mega robotę
slepy Opublikowano 9 Września 2011 Opublikowano 9 Września 2011 wyjechałem pod remize i już całe zakurzone jutro myje i zrobię może jakieś zdjęcia dorwałem jakąś polerkę za 2 stówy czyli amatorka, ale lepsze to niż dymać ręcznie przy UC wosk dodo na ciemnym lakierze robi mega robotę a no Ja dzisiaj dopadłem maszynkę FERMa, tylko nie mam konkretnego pada i robiłem na gąbce Bolla 180mm, przejebana robota, tym bardziej że maszynka nie ma stabilizacji obrotów, i przy mocniejszy docisku hamowała
MAGIC87 Opublikowano 9 Września 2011 Opublikowano 9 Września 2011 żartujesz? W Twoją strone są takie wertepy że na -40mm są problemy kox ja juz do Nosba jechalem to dopeiro tragedia Ja dzisiaj dopadłem maszynkę FERMa widze kolego ze z górnej póleczki maszyna
HaVoK Opublikowano 9 Września 2011 Opublikowano 9 Września 2011 wyjechałem pod remize i już całe zakurzone jutro myje i zrobię może jakieś zdjęcia dorwałem jakąś polerkę za 2 stówy czyli amatorka, ale lepsze to niż dymać ręcznie przy UC wosk dodo na ciemnym lakierze robi mega robotę Kurde, właśnie myślę czy nie kupić jakiejś polerki właśnie do 200 zł... Pełna amatorka i mycie od święta to chyba wystarczy? Bo z tego co czytałem to ręczna robota odpada zwłaszcza na VAGowskim lakierze. A polerką chyba i tak nie tak łatwo zniszczyć lakier Chociaż i tak się boję
MAGIC87 Opublikowano 9 Września 2011 Opublikowano 9 Września 2011 Nie wiem jak z polerka na aucie ale przy polerowaniu frontow meblowych na wysoki połysk te dziadostwa za 200 zl sie nie spisuja...
slepy Opublikowano 9 Września 2011 Opublikowano 9 Września 2011 żartujesz? W Twoją strone są takie wertepy że na -40mm są problemy kox ja juz do Nosba jechalem to dopeiro tragedia Ja dzisiaj dopadłem maszynkę FERMa widze kolego ze z górnej póleczki maszyna daj spokój miałem ją kupować, ale na szczęście sie wstrzymałem , kminie teraz czy nie wziąść Silverstorma z Amazon.com Nie wiem jak z polerka na aucie ale przy polerowaniu frontow meblowych na wysoki połysk te dziadostwa za 200 zl sie nie spisuja... no nie gadaj, u mnie na warsztacie tym pracują na frontach i daje radę
Krycha Opublikowano 9 Września 2011 Autor Opublikowano 9 Września 2011 Ja też jakimś gównem robiłem z regulacją obrotów, ten niby pad też gófno wart ale wolałem to niż dymać ręcznie i wiadomo efekt nieco lepszy Magic gdzie? u nas to piękne asfalty są
Nosb Opublikowano 10 Września 2011 Opublikowano 10 Września 2011 Piertoli musial jechac jakimis kanalami Jedyny kiepski odcinek to od suchedniwoa do mnie ale tragedii nie ma
Gość Damian A4 Opublikowano 15 Września 2011 Opublikowano 15 Września 2011 Byś w końcu napisał że to auto to w rzeczywistości zielona koza a nie jakaś tam gleba
Rekomendowane odpowiedzi