LU_Angel Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Trochę mnie nie bylo, naprawa Krówki po weekendzie... I jak zwykle ( standardowo ) po upalaniu na torze, 2 poduszki pod silnikiem do wymiany, oraz wkoncu wpadl nowy upgrade wydechu, czyli jedna rura przez cale auto, a koncowy tlumik od 2.8 V6 oska.... oraz dospawane koncowki.... dzwiek sie zmienil, powyzej 1700obr nie ma diesla, tylko pomruk, daleko mu do dzwieku V6 w Pb, ale syndrom diesla tez zniknal.... Zaraz zrobie fotki jak to wyszlo... aha łatki tez zniknely ( Moja Baba nie wytrzymala hehe )
Kowi87 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 ale syndrom diesla tez zniknal....i że co ze nie klekocze?
chudy30 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 powiem ci że te łaty całkiem za***iście wyglądają na aucie ja bym robił dalej auto jak ty
LU_Angel Opublikowano 14 Maja 2014 Autor Opublikowano 14 Maja 2014 auto nadal jest z powodu sentymentu, a prace poszły na młodszą siostrę z Ameryki
Rekomendowane odpowiedzi