grn Opublikowano 21 Czerwca 2011 Opublikowano 21 Czerwca 2011 avusy... te felgi wyglądają jak kołpaki sam jesteś jak kołpak Avus jest git jedyna wada - dekielki Ładne autko Angel motorownię kiedy podkręcasz? jak dla mnie felga wyglada na plastik, jeszcze za ta cene..
LU_Angel Opublikowano 21 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2011 Mnie to nie wyglada na plastik tylko cult-style
LU_Angel Opublikowano 27 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2011 Wszyscy z forum sie czaili, a Aniołek skorzystał... Nowe fele zakupione. Dzieki Krycha za dobrego deala juz o siatce nie wspomnę... Aha co do gałki to daj znac mi na PW czy masz ta z 6 skrzynią i jaka cena, mam juz pomysł na nią..
Kowi87 Opublikowano 27 Czerwca 2011 Opublikowano 27 Czerwca 2011 Wszyscy z forum sie czaili, a Aniołek skorzystał... Nowe fele zakupione. Dzieki Krycha za dobrego deala juz o siatce nie wspomnę... Aha co do gałki to daj znac mi na PW czy masz ta z 6 skrzynią i jaka cena, mam juz pomysł na nią.. dobra decyzja zeby nie było to ja wyhaczyłem tą okazje :polew:
Krycha Opublikowano 28 Czerwca 2011 Opublikowano 28 Czerwca 2011 Wszyscy z forum sie czaili, a Aniołek skorzystał... Nowe fele zakupione. Dzieki Krycha za dobrego deala juz o siatce nie wspomnę... Aha co do gałki to daj znac mi na PW czy masz ta z 6 skrzynią i jaka cena, mam juz pomysł na nią.. gałka jest ta co widziałeś
medik Opublikowano 28 Czerwca 2011 Opublikowano 28 Czerwca 2011 Wszyscy z forum sie czaili, a Aniołek skorzystał... Nowe fele zakupione. Dzieki Krycha za dobrego deala juz o siatce nie wspomnę... Aha co do gałki to daj znac mi na PW czy masz ta z 6 skrzynią i jaka cena, mam juz pomysł na nią.. dobra decyzja zeby nie było to ja wyhaczyłem tą okazje :polew: a ja podgrzałem atmosferę i przyspieszyłem decyzję Krycha przelej mi tą 100 co obiecałeś, za podpuchę :polew:
Kowi87 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Opublikowano 30 Czerwca 2011 http://moto.allegro.pl/ronal-18-8-5j-audi-a8-a6-a4-lopaty-i1693585369.html Arek czego sprzedajesz te felgi nie wspomne juz o cenie bo jak za złote zboże, za tyle to sie z oponami kupuje felgi , na forum niechciały zejsć za 900zł(jak i na alegro za 700) a Ty za 2200 bez opon oferta na maxa przesadzona, na battalionie ze 4 linki wkleiłem tych felg z oponami Ja bym na twoim miejscu ładował je do siebie
LU_Angel Opublikowano 1 Lipca 2011 Autor Opublikowano 1 Lipca 2011 Piotrusiu napewno wylądują u mnie w aucie ale musze najpierw sprzedac AVUSki....
Kowi87 Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 Piotrusiu napewno wylądują u mnie w aucie ale musze najpierw sprzedac AVUSki....
LU_Angel Opublikowano 11 Lipca 2011 Autor Opublikowano 11 Lipca 2011 Dzis zacząłem urlopowac i chyba troche przesadzilem z %.. hehe ale i tak Mnie sie podoba, zobaczymy jak bedzie jak wytrzeźwieje
Kowi87 Opublikowano 11 Lipca 2011 Opublikowano 11 Lipca 2011 ten znaczek nie ma odniesienia do niczego Kiedy zakładasz flaty A8
LU_Angel Opublikowano 19 Lipca 2011 Autor Opublikowano 19 Lipca 2011 Flaty założone, i naprawde super sie prezentuje, ale co gorsza wyszło że mi amor pociekł, i teraz stoi łachudra krzywo, jeszcze w tym tygodniu leci do czarodzieja, który wymieni mi amorki, założy springi 60/40mm i zajmie sie turbaffffką ( czyszczenie ), bo jak stwierdził to auto nie jedzie i nie ma JADU... Fajny koleś wystarczyła sekunda i znalazł przyczyne łapania notlaufów, a już 5 znawców mi zagladało pod maske i dla nich wszystko było OK.. PS. Kumpel będzie bawił się moim dieselkiem a Ja bedę podziwiał jego S4/RS4 ( pod maską ).
grn Opublikowano 19 Lipca 2011 Opublikowano 19 Lipca 2011 Dzis zacząłem urlopowac i chyba troche przesadzilem z %.. hehe ale i tak Mnie sie podoba, zobaczymy jak bedzie jak wytrzeźwieje dawaj felgi na różowo i bedzie pussy wagon :kox:
LU_Angel Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2011 springi założone i jestem mega happy bo auto równiutko sie zbliżylo ku ziemi... kilka fotek na szybko ze wspólnej sesji z grn dorwe kumpla co ma reszte zdjec to wkleje wszytsko PS. teraz czas na mody we wnętrzu i pod maska Tutaj widac ze moja jednak stoi wyżej niz pieknota grn.. tak na oko ok.20mm
Kowi87 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 No nawet fajnie stoi, ale do grn'a daleko jeszcze co gwint to gwint fotki zbyt czerwone
LU_Angel Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2011 No własnie to był mały problem, bo tak nam oświetlili Zamek Lubelski ze wali na pomarańczowo-czerwono, a nie dysponowalismy dobra lampa błyskową, wiec aparat mimo checi nie ogarnął oświetlenia... Jeszcze będą lepsze fotki na pewno... PS. Felga na prawdę robi robotę, Aż dziewczyny, które tamtędy przechodziły robiły fotki telefonem 2 audiczkom...
Kowi87 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Jask fotografujesz w nocy unikaj lampy błyskowej, lepiej ustawic długie naświetlenie niz walić z lampy błyskowej a tą czerwień idzie wykorektorować [br]Dopisany: 04 Sierpień 2011, 22:48_________________________________________________
Rekomendowane odpowiedzi