Skocz do zawartości
Zdrowych i spokojnych Świąt dla Ciebie i rodzinki 🙌🎄
IGNOROWANY

[ALL B6] Podświetlenie klawiszy w kierownicy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie odnosnie przyciskow w multifunkcyjnej kierownicy czy powinny byc podsietlone jak zapalm swiatla i czy przyski np podglasninia beda dzialac dla radia czy tylko dla telefonu??

Opublikowano

Jak zapalsz swiatla to tez przyciski swieca :)

A jakie masz radio i czy masz bluutka ?

Opublikowano

... i czy przyski np podglasninia beda dzialac dla radia czy tylko dla telefonu??

W trakcie połączenia telefonicznego przyciskami regulujesz głośność rozmowy. Po zakończeniu połączenia regulujesz głośność radia.

--

Pozdrawiam.

Sławek

Opublikowano

Sprawa wyglada tak ze niektore pezyciski dzialaja np -glos odebranie telefonu i pzrzelaczanie utworu tylko wdol a i oczywiscie wszystkie nie siweca???

Opublikowano

O jakim aucie mówisz bo chyba nie o swoim ? Twój ma dwa przyciski mode i tą gębę gadającą i dwie rolki więc powinny palić się 4 strzałki i dwa przyciski. Zrób większy opis co masz w aucie jaka kierownica itp. wstępnie obstawiam na uszkodzenie przewodów albo taśmy poduszki.

Opublikowano

Juz poprawilem mam b6 2004 rok i przyciski na kierownicy czteroramiennej po 3 na bokach.

Opublikowano

Weź torxa 30 o odkręć poduszkę (śruby są po obu stronach). Odepnij żółtą wtyczkę od taśmy i przyjrzyj się poduszce czy przewody nigdzie nie są przetarte jeżeli jest z nimi wszystko ok to obstawiam na problem z taśmą. Raz miałem taki przypadek że trzeba było lekko docisnąć poduszkę i podświetlenie się pojawiało ogólnie nie znalazłem przyczyny tego problemu ale może u Ciebie będzie coś innego.