Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A4 B8 LIFT 2014 QUATTRO S LINE EXTERIEUR CARBON MMI 3G+ SIM AKEBONO 370/330 mm 20" KW

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

LED_drzwi_42.jpg LED_podsufitka_2.jpg

Na razie zbieram takie tam lampeczki do pełnego Pakietu Oswietleniowego :wink:

Trochę mi zeszło z szukaniem w ETCE ORI lampek LED do oświetlenia wejściowego , schowkach drzwi oraz w podsufitce .

Szkoda ,ze nie do wszystkich modeli :audi: jest to standard w wyposazeniu . Lampki pochodzą między innymi z nowych modeli A1 , Q3 oraz TTRS .

8J0 947 409 4 szt. cena w ASO 32 PLN za 1 szt.

8J0 947 105 2 szt. cena w ASO 56 PLN za 1 szt.

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Wyświetleń 499,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Grześ do mnie to podpasuje? i które są do czego?

Opublikowano

Też mnie to dziwi że na nogi mam oświetlenie led, drzwi, lusterka też led, a w schowku i w bagażniku już nie. Nie mówiąc już że z tyłu lampy led a podświetlenie rejestracji na żółto. Tablice już zrobiłem ale jeszcze z tym środkiem i bagażnikiem też się muszę uporać.

Nie wiesz czy do C6 ta sama lampka będzie szła do schowka i do bagażnika konkretnie to te dwie na klapę.

Opublikowano
  • Autor
Też mnie to dziwi że na nogi mam oświetlenie led, drzwi, lusterka też led, a w schowku i w bagażniku już nie. Nie mówiąc już że z tyłu lampy led a podświetlenie rejestracji na żółto. Tablice już zrobiłem ale jeszcze z tym środkiem i bagażnikiem też się muszę uporać.

Nie wiesz czy do C6 ta sama lampka będzie szła do schowka i do bagażnika konkretnie to te dwie na klapę.

U mnie tez są lampki LED w przestrzeni na nogi ale juz w drzwiach są zwykłe poczciwe żaróweczki :kwasny:

Do schowka i bagaznika tez pasują te LEDowe bo przymierzałem u siebie :wink: Z tym numerem 8J0 947 409 są tańsze niż 4E0 947 415 A 54 PLN w ASO

Grześ do mnie to podpasuje? i które są do czego?

Oczywiście :wink: masz Pakiet QQ1 ?

Opublikowano

Oczywiście :wink: masz Pakiet QQ1 ?

ta mam i tylko w nogach mam led a reszta zwykłe żaróweczki :whistling:

Opublikowano
  • Autor

dziadek z tym numerem są do podświetlania wejściowego tapicerki drzwi oraz schoweka pasazera 8J0 947 409 1 szt. 32 PLN w ASO bez zniżek ale trzeba pewnie inne wtyki i Piny .

Ten numer to do podświetlania nad daszkami przeciwsłonecznymi 8J0 947 105 1 szt. 56 PLN w ASO bez znizek

Jezeli chodzi o bagaznik to trzeba sprawdzić czy czasem nie będzie jakiś błędow w KOMFORCIE po załozeniu LED lampek :wink:

Opublikowano

Super dzięki muszę się w nie zaopatrzyć. Co do drzwi na dole to zapomniałem o nich, musze zobaczyć ale tam też pewnie mam zwykłą.

A te do drzwi to jak coś to też te brać: 8J0 947 409 ?

Opublikowano
  • Autor
Super dzięki muszę się w nie zaopatrzyć. Co do drzwi na dole to zapomniałem o nich, musze zobaczyć ale tam też pewnie mam zwykłą.

A te do drzwi to jak coś to też te brać: 8J0 947 409 ?

:thumbup: ja musiałem czekać kilka dni bo z Niemiec szły :wink:

Nie widziałem ale też tak myślę zrobić :naughty:

Oprócz lampek 8J0 947 409 trzeba jeszcze :

• Piny 000 979 009 E ( 1 kabelek 2 piny)
  • wtyka 2 PIN 4B0 971 832

Opublikowano

:hi:podziękował

Opublikowano

no to bez przejściówki jak dobrze rozumiem - też może być - ta sama zasada jak przy oświetleniu tablicy :wink:

Opublikowano
  • Autor

no to bez przejściówki jak dobrze rozumiem - też może być - ta sama zasada jak przy oświetleniu tablicy :wink:

Wszystko się zgadza :thumbup1::dancing:

Opublikowano
Opublikowano
  • Autor

Fotele marzenie ale tylko w Black kolorze- wentylowe-grzane przod i tył-pełna elektryka- pamieć - :decayed:

Opublikowano

A ja tylko kremowe i beze, smutne ciemne wnetrze odpada u mnie na dzien dobry.. ;) kwestia gustu ;)

Opublikowano

Fotele marzenie ale tylko w Black kolorze- wentylowe-grzane przod i tył-pełna elektryka- pamieć - :decayed:

A wentylowane nie wykluczają czasem opcji S :eusathink:

Opublikowano
  • Autor

Bierz :naughty: ...trochę drogawo :wink:

Niezłe kolorki sa tutaj :arrow2:http://www.carlex.pl/pl/galeria/projekty-standardowe/category/70-g-audi-a5

A wentylowane nie wykluczają czasem opcji S :eusathink:

Przy klimatyzacji BASIC nie ma opcji foteli z systemem wentylacji :kwasny: tylko jezeli w aucie jest system KOMFORT ( dwa pokrętła :decayed: ) .

Do tego trzeba jeszcze zmienić sterownik klimatronika w full opcji ( dodatkowo odwiedzamy ASO celem sciągniecia OCHRONY KOMPONENTU ) :wink:

Chcąc jeszcze załozyć grzane fotele trzeba sprawdzić czy nasz Sterownik ELEKTRYKI ( MCE 09 ) obsługuje grzane dupcie .

W B8 jest tak że własnie on za to odpowiada . Do tego dochodzi jeszcze pamięc foteli i tu znów trzeba sprawdzić czy nasz Moduł GATEWAY to obsługuje :facepalm: . To jeszcze nie koniec :decayed:

oczywiśćie sterowniki pamieci mają OCHRONĘ KOMONENTU :banan: które trzeba odblokować odwiedzająć serwis .

Każda zmiana wiąze sie niestety z dośc sporymi kosztami .

Opublikowano

to aby kupić takie taborety; to trzeba nieźle się nakombinować i dodatkowo słono zabulić :facepalm:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.