wrclaguna Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Wrc jak ja mam cd changer to co to jest za audio? CD CHANGER czyli zmieniarka na 6 płyt albo masz MMI 2G HIGH lub LOW Co do nagłosnienia to sprawdz w bagazniku czy masz wzmacniacz . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrab Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 (edytowane) Mam wzmacniacz ,a tak poza tym auto wczoraj kupiłem ale powiem że ten 143km silnik jest lepszy (lepsza kultura pracy) niż w bmw e91 M47TU2 6 jest płyt cd Tylko jeszcze nie mogę tak do końca zapoznać z mmi masz może info po Polsku co i jak ? Edytowane 10 Sierpnia 2014 przez skrab Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hohe Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Poszukaj tu: http://a4-klub.pl/index.php?/topic/150825-all-b8-instrukcja-obslugi-po-polsku-oraz-nawigacja-mmi/#entry2166985 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostszu85 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Wydech wypasiony , dużo lepiej wygląda , modyfikacja a5 -pod wrażeniem . czy u ciebie też będziesz mósiał zmienić MCE 09 oraz Komfort 46 aby odpalić światłowody z przodu ?? Zapomianłęm zapytać kiedy mi sprzedajesz?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 jestem w szoku co sie działo koło mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carrera369 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Duże szkody. Z Twoim domem wszystko w porządku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrab Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 O kurcze dużo ludziom szkód narobiło ,współczuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert-RR Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Przepiękne auto, wzór do naśladowania! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Ciebie oszczędziło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Zdjęcia robią wrażenie masakra normalnie w większości nowe domy a wszystko pozrywane. I weź tu się dzisiaj nie ubezpiecz ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griga-st Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 (edytowane) Masakra.... Dokładnie rok temu niemal to samo... Mam nadzieje ze ludzie ubezpieczeni..... http://rzeszow.gazeta.pl/rzeszow/51,34962,16482353.html?i=1 Edytowane 15 Sierpnia 2014 przez griga-st Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edraven Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Domy pewnie ubezpieczone, ale golfa II trzeba będzie pewnie robić z własnej kieszeni tak serio to cieszmy się że takie wichury w zimie się nie pojawiają. Chociaz z drugiej strony ludzie pewnie kase z ubezpieczeń (jeśli mają ) dostaną przed zimą a zrobić trzeba... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
main Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 szkody ogromne. tak jak mówicie ubezpieczyciele nie spieszą się w takich przypadkach, a dachy trzeba zrobić by na głowę nie kapało. a jak Grześ Twój dom ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Na szczescie u mnie wszystko w porzadku , moze wreszcie rusze z tym przodem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edraven Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 jak to mówią, szewc w dziurawych butach chodzi chciałbym mieć taką dziurę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter22 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 i co z tym poliftem . Cisza taka pewnie w trakcie przekładki , albo Grzesiu pojechał na zasłużony urlop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edraven Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Grzesiek, daje coś led Cree w doświetlaniu zakrętów czy tylko barwa ładna ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Tylko barwa ja kupiłem jedną na próbę i teraz mam lewąLED a prawą zwykłą i efekt jest taki że zwykła żarówka daje więcej światła i świeci dalej a LED bardzo rozprasza i króciutko. Chyba zostanę przy zwykłych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szeryf Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Kurde Grzesiu przestań się obijać i wklejaj foty nowego przodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 AUDI A4 B8 S LINE POLIFT 2014 przód nadszedł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi