wrclaguna Opublikowano 28 Maja 2012 Autor Opublikowano 28 Maja 2012 Ja mam zimówki z 17" ET 28 z A5 Takie same jak Bartek ma w swojej B6
jedrekx Opublikowano 28 Maja 2012 Opublikowano 28 Maja 2012 kurde, gdybyś to chciał sprzedać przed ubiegłą zimą bo mega mi się te felgi widzą.. a nie tak jak te moje zimówki
dziadek Opublikowano 28 Maja 2012 Opublikowano 28 Maja 2012 No to pisz Grześ Pw ile chcesz i jak tam stan opon i felg to pomyślę czy mi 17'' wystarczy
mech15 Opublikowano 28 Maja 2012 Opublikowano 28 Maja 2012 U mnie można kupić to pojedyńczo w ASO VW Rzeszów którym?
rslj Opublikowano 29 Maja 2012 Opublikowano 29 Maja 2012 A nie myślałeś o zmianie zawieszania na aktywne? regulowane przez ADS?
wrclaguna Opublikowano 30 Maja 2012 Autor Opublikowano 30 Maja 2012 A nie myślałeś o zmianie zawieszania na aktywne? regulowane przez ADS? Trochę graty kosztują U mnie można kupić to pojedyńczo w ASO VW Rzeszów którym? U Knapika A z nowinek to wreszcie dopadłem lusterko czarne S LINE na full wypasie Wleci jeszcze jeden System i kamerka do auta . Jest to ASYSTENT ŚWIATEŁ DROGOWYCH który umożliwia automatyczne włączanie i wyłączanie świateł drogowych w zależności od sytuacji na drodze i od warunków otoczenia. W ten sposób unika się oślepiania innych uczestników ruchu i niepotrzebnego włączania świateł drogowych. Funkcja ta jest możliwa tylko wówczas, gdy czujnik rozpoznawania deszczu i światła oraz sterownik asystenta świateł drogowych są zamontowane w naszym aucie .
jedrekx Opublikowano 30 Maja 2012 Opublikowano 30 Maja 2012 czujnik świateł drogowych to jak dla mnie zbędny gadżet.. ale zawsze coś nowego jak jeżdżę ojca Q7 w nocy to zawsze przełączam ręcznie bo mnie ten asystent denerwuje jaką kamerkę będziesz montował? będzie Ci to pokazywało tak jak ORI na MMI? bo też bym sobie chciał jakąś kamerkę zainstalować, a nie wiem czy będzie mi pokazywało tak, jak jest ori..
wrclaguna Opublikowano 30 Maja 2012 Autor Opublikowano 30 Maja 2012 jedrekx pytasz o kamerkę do PDC z wizaulizacją na MMI ?
jedrekx Opublikowano 30 Maja 2012 Opublikowano 30 Maja 2012 dokładnie tak, widziałem ORI kamerki wraz z modułem na allegro między 1400-1600 zł, gdzie sam moduł w ASO to koszt 1100zł. jest też opcja za 2500zł z założeniem i kodowaniem..
wrclaguna Opublikowano 30 Maja 2012 Autor Opublikowano 30 Maja 2012 Pewnie śmiało można dołożyć do twojego 3G Pierwsze trzeba sprawdzić czy w sterowniku 5F ( miejsce zamontowania powyzej klimatronika ) jest wyjscie na wtykę FBAS . No niestety graty do B8 czy A5 trochę kosztują
jedrekx Opublikowano 30 Maja 2012 Opublikowano 30 Maja 2012 pomyślimy jak będzie luźna kasa na mody czekam na nowe mody u Ciebie żeby coś podpatrzyć
wrclaguna Opublikowano 30 Maja 2012 Autor Opublikowano 30 Maja 2012 pomyślimy jak będzie luźna kasa na mody czekam na nowe mody u Ciebie żeby coś podpatrzyć Ja tam już wiecej nie wymyśle bo juz nie ma co konkretnego dodawać Taki opis mojego lusterka montaż około 9 minut . Pozostanie tylko jeszcze dać CANY i kodowanie zrobić .
saint4 Opublikowano 30 Maja 2012 Opublikowano 30 Maja 2012 9 min ? mnie wiecej czasu by zajeło wyrwanie tego luterka szacun stary!!
Młody Opublikowano 30 Maja 2012 Opublikowano 30 Maja 2012 pomyślimy jak będzie luźna kasa na mody czekam na nowe mody u Ciebie żeby coś podpatrzyć Ja tam już wiecej nie wymyśle bo juz nie ma co konkretnego dodawać Jak to nie a fotele ?
wrclaguna Opublikowano 30 Maja 2012 Autor Opublikowano 30 Maja 2012 pomyślimy jak będzie luźna kasa na mody czekam na nowe mody u Ciebie żeby coś podpatrzyć Ja tam już wiecej nie wymyśle bo juz nie ma co konkretnego dodawać Jak to nie a fotele ? No tak fotele jeszcze Ale poczekam na ładne sztuki z B8 lift Zakończyłem własnie MODA czyli ASYSTENTA ŚWAITEŁ . Trzeba była tylko podciągnąc dwa piny i zmostkować CANY które idą do GATEWAYA 19 Jakby ktoś chcaił zrobic u siebie w B8 to wrzucę schemacik Kodowanie w MCE 09 : Kodowanie w GATEWAY 19 : ASYSTENT ŚWIATEŁ 20 :
rslj Opublikowano 30 Maja 2012 Opublikowano 30 Maja 2012 A ile tak w przybliżeniu graty do aktywnego zawieszenia kosztują?
wrclaguna Opublikowano 30 Maja 2012 Autor Opublikowano 30 Maja 2012 A ile tak w przybliżeniu graty do aktywnego zawieszenia kosztują? Nie wiem ile ale trochę Oprócz zawiechy trzeba jeszcze mieć sterownik oraz cała instalację do tego , dodatkowo trzeba jeszcze zmienić czujniki od samopoziomu świateł bo są inne . Nie wspominam o kodowaniu i Adaptacji wszystkiego p.s. Asystent świateł działa ...sprawdzone 10 minut temu Przy aktywacji poprzez przełacznik od kierunków pojawia się nam taka kontrolka .
gregski Opublikowano 30 Maja 2012 Opublikowano 30 Maja 2012 Oo standard grupy, w nowym golfie gti jest taka sama kontrolka tej zabawki. Dziala to calkiem niezle, ale jakos sie boje, ze takie rzeczy odmozdzaja zupelnie.. Automatyczne swiatla sprawdzam zawsze trzy razy, czy sie juz wlaczyly stara szkola
Młody_drog Opublikowano 30 Maja 2012 Opublikowano 30 Maja 2012 Jak byś potrzebował schematów lub ew. pomocy z ori pneumatyką to mam kolege który wrzucał ją na ori gratach do A6 C6, pewnie mniej więcej to samo więc mógłby pomóc
Rekomendowane odpowiedzi