cziter Opublikowano 8 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 Mialem to samo w Insignii Uwazam, ze fajna sprawa bo rzuca sie jeszcze bardziej w oczy niz same awaryjne. Tez to wlaczylem u siebie, jak tylko zobaczylem, ze jest taka opcja - dziwne, ze nie jest to w standardzie uruchomione... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 8 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 ja to mam w serii, już nawet sprawdzane było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 9 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 Wczoraj zacząłem zakładać podświetlane klameczki . W nowych modelach A6 A7 A8 są ta same części co w B8 to i diodki pasują Demontażyk tapicerek , małe lutowanko ,rezanie klameczki , instalacja do sterownika i MOD gotowy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grom Opublikowano 9 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 za***iście to wygląda.. świetny mod. nie mogę tylko sprawdzić cen tych diód, bo na stronie Gajosa coś nie pokazuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregski Opublikowano 9 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 Ciekawe, myslalem, ze mozna tylko zamiennie - albo awaria albo mrugajacy stop.. A tu prosze.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 9 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 za***iście to wygląda.. świetny mod.nie mogę tylko sprawdzić cen tych diód, bo na stronie Gajosa coś nie pokazuje. 4H0 947 133 A strona lewa 48 PLN 4H0 947 134 A strona prawa 48 PLN Takie ceny sa za takie pierdółki można też oczywiście jako zamiennik jakieś super diody włozyć z elektrycznego Ciekawe, myslalem, ze mozna tylko zamiennie - albo awaria albo mrugajacy stop.. A tu prosze.. Tak możesz zakodować to i to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 9 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 A klamki trzeba było zmieniać ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 9 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 A klamki trzeba było zmieniać ?? Koszt jednej 250 PLN Było rezanko i trzeba było coś powiercić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 9 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 WRC, jak stoisz z budową ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 9 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 Czekam na murarzy Jak zawsze wszystko w normie w budowlance pogoda , EURO 2012 itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 9 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 poczekaj, po EUro, wszyscy budowlańcy będą zdychac z braku zajęcia :polew::polew::polew::polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaki22 Opublikowano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 laguna mody sie znowu koncza pora na zmiane ?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 10 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 laguna mody sie znowu koncza pora na zmiane ?! Daj mi jeszcze stołki zmienić i będzie B9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
126tomek Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Ja byś mógł to daj foto tych diod- jak one wyglądają i jak świecą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 11 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Ja byś mógł to daj foto tych diod- jak one wyglądają i jak świecą Będą takie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkriss Opublikowano 13 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Korzystając z okazji, chciałem z tego miejsca serdecznie podziękować koledze wrclaguna za pomoc w naprawie mojego samochodu. Co tu dużo mówić, miałem problem z klimatyzacją w samochodzie, gdzie ja nie byłem żeby go rozwiązać, ile ja rzeczy wymieniłem i nic. W dniu wczorajszym udało mi się skontaktować z wrclaguna, nakreśliłem mu problem i w dniu dzisiejszym z samego rana udałem się do kolegi. Grzegorz znalazł przyczynę usterki klimatyzacji, którą okazał sie uszkodzony czujnik jakości powietrza, co więcej posiadał ten czujnik i klima ruszyła. Rozmawiało mi się bardzo przyjemnie z kolegą wrclaguna zeszliśmy na tematy modyfikacji i jakby to powiedzieć wróciłem do domu z działającą klimatyzacją i nowymi lampami tylnymi LED . Montaż lamp pełen profesjonalizm, wszystko szybko, schludnie, tanio. Grzegorz jeszcze raz gorąco dziekuję, szacun kolego. Coś mi sie wydaje, że będę częstszym gościem u Ciebie bo chciałbym zrobić jeszcze kilka modyfikacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 13 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Super , ze jesteś zadowolony Kolejna A4 B8 pojechała ze SWAPEM tylnych lamp LED . Furka twoja ma tez niezły wypas Póżnym popołudniem jeszcze A5 2.0 TFSI przyjechała do MODÓW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slimaczek89rz Opublikowano 13 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Maniak:D będę miał Grzesiu interes do Ciebie tylko muszę się jeszcze rozeznać co i jak;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 14 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Grzesiu to nasz forumowy rezacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 14 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Wpadły mi przełączniki szyb i lusterka z lifta takie idą do wszystkich po 2011 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi