rslj Opublikowano 4 Września 2012 Opublikowano 4 Września 2012 Kurcze teraz się zorientowałem, że zaśmiecam Ci wątek, myslałem że wrzuciłem to w Troop B8. Sorki.
wrclaguna Opublikowano 4 Września 2012 Autor Opublikowano 4 Września 2012 Kurcze teraz się zorientowałem, że zaśmiecam Ci wątek, myslałem że wrzuciłem to w Troop B8. Sorki. Spoko szybciej będziesz miał info
rslj Opublikowano 4 Września 2012 Opublikowano 4 Września 2012 Szukam tego sterownika, zdaje się że Q bądź L byłyby OK, tylko że nie ma na allegro
wrclaguna Opublikowano 6 Września 2012 Autor Opublikowano 6 Września 2012 Ja swojego szukałem kilka miesiecy Szukaj albo pod A4 A5 Q5 GATEWAY lub numer w szukajce . ---------- Post dopisany 06-09-2012 at 13:16 ---------- Poprzedni post napisany 04-09-2012 at 14:50 ---------- Dzis UGRADE PDC przod z wizualizacją Graficzną kolegi z FORUM wszystko poszło pomyślnie . Nie wszpomnę ,ze mam temperaturę i ledwo zyje
MARCIN607 Opublikowano 6 Września 2012 Opublikowano 6 Września 2012 jak na mieście spotkam wpier..dziel będzie że na spoty się nie przyjeżdża :decayed::decayed:
wrclaguna Opublikowano 6 Września 2012 Autor Opublikowano 6 Września 2012 Pan dr. n. farm. Za dwa tygodnie nastepne rezanko
riddick74 Opublikowano 6 Września 2012 Opublikowano 6 Września 2012 Wizualizacja graficzna zrobisz w moim B8?
wrclaguna Opublikowano 7 Września 2012 Autor Opublikowano 7 Września 2012 Wizualizacja graficzna zrobisz w moim B8? Szukaj gratow to załozymy Najgorsza to sprawa z demontazem praktycznie połowy plastikow w aucie oraz dwa zderzaki Tu masz blizej SYSTEM PARKTRONIK PRZÓD I TYŁ DO AUDI A4/A5/Q5 (2615103861) - motoAllegro
Brysio Opublikowano 7 Września 2012 Opublikowano 7 Września 2012 2 tys zl za zalozenie parktronica pogrzalo ich?
wrclaguna Opublikowano 7 Września 2012 Autor Opublikowano 7 Września 2012 Wczesniej cena była 2.5 tys.
topskun Opublikowano 7 Września 2012 Opublikowano 7 Września 2012 Jak to w firmie koszta się zwiększają to i cena musi być wyższa niż w domowym monster garażu ale sobie śpiewają prawie jak ASO Grześ jutro będę do Ciebie dzwonił jak już dojadę do Rzeszowa ale raczej ledy i inne pierdoły w kompie zmodzimy w niedziele rano
wrclaguna Opublikowano 7 Września 2012 Autor Opublikowano 7 Września 2012 Jutro walczymy z Neonami OK daj znać w sobote co i jak na ile przyjezdzasz ?
topskun Opublikowano 7 Września 2012 Opublikowano 7 Września 2012 Ekspresowy wypad będę wracał w niedzielę wieczorem jak już wszystko co możliwe do zmiany będzie śmigało, dużo tego nie będzie tylko ledy tył i parę bajerów jak test zegarów etc. FIS w kolorze na razie odpuszczam, nie znalazłem w krótkim czasie nic ciekawego, a kase przepuściłem wczoraj na zestaw kosmetyków do mojej B8 Na razie styknie, do Ciebie daleko nie ma ostatnio w weekend trzasnąłem 2700KM więc te 350 do RZE to pikuś
wrclaguna Opublikowano 7 Września 2012 Autor Opublikowano 7 Września 2012 Mowisz ,ze pikuś W przyszłym tygodniu bede mial jegomoscia na lampy do kombiaka z ......... Chernyahovska (Rosja) Bedzie jechał w interesach i wstapi po drodze
topskun Opublikowano 7 Września 2012 Opublikowano 7 Września 2012 W "interesach" haha:grin: to ciekawe co będzie w bagażniku wiózł ja bym uważał przy wymianie
wrclaguna Opublikowano 7 Września 2012 Autor Opublikowano 7 Września 2012 Roznie mozna mysleć piernicze ...... załoze mu je gdzieś na stacji benzynowej .
Rekomendowane odpowiedzi