Skocz do zawartości
IGNOROWANY

A4 B8 LIFT 2014 QUATTRO S LINE EXTERIEUR CARBON MMI 3G+ SIM AKEBONO 370/330 mm 20" KW

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kurcze teraz się zorientowałem, że zaśmiecam Ci wątek, myslałem że wrzuciłem to w Troop B8. Sorki.

• Odpowiedzi 6.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Kurcze teraz się zorientowałem, że zaśmiecam Ci wątek, myslałem że wrzuciłem to w Troop B8. Sorki.

Spoko :wink: szybciej będziesz miał info :decayed:

Opublikowano

Szukam tego sterownika, zdaje się że Q bądź L byłyby OK, tylko że nie ma na allegro :(

Opublikowano

Ja swojego szukałem kilka miesiecy :wink:

Szukaj albo pod A4 A5 Q5 GATEWAY lub numer w szukajce .

---------- Post dopisany 06-09-2012 at 13:16 ---------- Poprzedni post napisany 04-09-2012 at 14:50 ----------

Dzis UGRADE PDC przod z wizualizacją Graficzną kolegi z FORUM :wink: wszystko poszło pomyślnie .

Nie wszpomnę ,ze mam temperaturę i ledwo zyje :decayed:

IMG_7735_1.jpg

IMG_7736_1.jpg

Opublikowano

co za TOS??? i od nas z forum?

Opublikowano

Tak z FORUM :wink: z Ostrowca :naughty:

Opublikowano

jak na mieście spotkam wpier..dziel będzie że na spoty się nie przyjeżdża :decayed::decayed::decayed::decayed:

Opublikowano

Pan dr. n. farm. :wink:

Za dwa tygodnie nastepne rezanko :decayed:

Opublikowano

Wizualizacja graficzna zrobisz w moim B8? :decayed:

Opublikowano
Wizualizacja graficzna zrobisz w moim B8? :decayed:

Szukaj gratow to załozymy :wink:

Najgorsza to sprawa z demontazem praktycznie połowy plastikow w aucie oraz dwa zderzaki :decayed:

Tu masz blizej SYSTEM PARKTRONIK PRZÓD I TYŁ DO AUDI A4/A5/Q5 (2615103861) - motoAllegro

Opublikowano

2 tys zl za zalozenie parktronica pogrzalo ich?

Opublikowano

Wczesniej cena była 2.5 tys. :wink:

Opublikowano

Jak to w firmie koszta się zwiększają to i cena musi być wyższa niż w domowym monster garażu ale sobie śpiewają prawie jak ASO :decayed: Grześ jutro będę do Ciebie dzwonił jak już dojadę do Rzeszowa ale raczej ledy i inne pierdoły w kompie zmodzimy w niedziele rano :kwasny:

Opublikowano

Jutro walczymy z Neonami :decayed:

OK daj znać w sobote co i jak :wink: na ile przyjezdzasz ?

Opublikowano

Ekspresowy wypad będę wracał w niedzielę wieczorem jak już wszystko co możliwe do zmiany będzie śmigało, dużo tego nie będzie tylko ledy tył i parę bajerów jak test zegarów etc. FIS w kolorze na razie odpuszczam, nie znalazłem w krótkim czasie nic ciekawego, a kase przepuściłem wczoraj na zestaw kosmetyków do mojej B8 :decayed: Na razie styknie, do Ciebie daleko nie ma ostatnio w weekend trzasnąłem 2700KM więc te 350 do RZE to pikuś :naughty:

Opublikowano

Mowisz ,ze pikuś :naughty:

W przyszłym tygodniu bede mial jegomoscia na lampy do kombiaka z ......... Chernyahovska (Rosja) :grin:

Bedzie jechał w interesach i wstapi po drodze :decayed:

Opublikowano

to poczekam az cena spadnie :decayed:

Opublikowano

Roznie mozna mysleć :grin: piernicze ...... załoze mu je gdzieś na stacji benzynowej .

Opublikowano

heheheh dobre :wink:

ruska mafia