Gibons Opublikowano 8 Września 2013 Opublikowano 8 Września 2013 Może włożył taki tylko na dystansie z mdf-u. To że mniejszy nie znaczy że gorzej zagra
wrclaguna Opublikowano 8 Września 2013 Autor Opublikowano 8 Września 2013 Tak mam DLS załozone moj kolega siedzi w temacie nagłosnienia i te mi kiedyś polecił , jakos tam gra Wszystko pasowało p&p bez zadnych dystansów z mdf . Ogólnie podstawa to wzmacniacz a na BANGU to fajnie chodzi .
MRDaniel Opublikowano 8 Września 2013 Opublikowano 8 Września 2013 A jaka różnica w brzmieniu na zwykłym wzmacniaczu?
wrclaguna Opublikowano 9 Września 2013 Autor Opublikowano 9 Września 2013 W Bangu mamy czyste brzmienie dzwięku dodatkowo jest regulacja poziomu sorround (dzwiek przestrzenny ) ktorego brak w zwyklym wzmaku Jesli ktos posiada MMI 3G to jest fajne połaczenie przy oglądaniu filmów itd. Na pewno nie będziemy mięc efektu ( jak ktos juz kiedyś wspomniał ) umpa....umpa....umpa AUDI SOUND SYSTEM i wzmacniacz jaki pewnie masz jest 6 kanałowym i MOCY 180 W . BANG &OLUFSEN jest 10 kanałowym i MOCY 505 W .
dziadek Opublikowano 9 Września 2013 Opublikowano 9 Września 2013 ( jak ktos juz kiedyś wspomniał ) umpa....umpa....umpa
wrclaguna Opublikowano 9 Września 2013 Autor Opublikowano 9 Września 2013 Nie wspomnę o nagłosnieniu Basic , gdzie moc jest 80 W .................qupa Ilosc głosników to 4 lub 8 (w zalezności od rynku)
griga-st Opublikowano 9 Września 2013 Opublikowano 9 Września 2013 Ilosc głosników to 4 lub 8 (w zalezności od rynku) ??? Audi sound to tez niestety qpa:kwasny:
PABLO Opublikowano 9 Września 2013 Opublikowano 9 Września 2013 U Cubra jak ostatnio testowaliśmy nagłośnienie to nawet było umpa umpa umpa ale czystość dźwięku konkretna
dziadek Opublikowano 9 Września 2013 Opublikowano 9 Września 2013 U Cubra jak ostatnio testowaliśmy nagłośnienie to nawet było umpa umpa umpa ale czystość dźwięku konkretna nie no wiadomo tylko że niektórzy jak im tablica rejestracyjna na klapie nie brzęczy od basu to dla nich to nie muzyka w aucie
wrclaguna Opublikowano 9 Września 2013 Autor Opublikowano 9 Września 2013 Taki mały gadżecik wpadł .............nie wiem po co 420 087 017
wladi Opublikowano 9 Września 2013 Opublikowano 9 Września 2013 No to musisz zacząć palić ładnie to wygląda:slina:
Gibons Opublikowano 9 Września 2013 Opublikowano 9 Września 2013 Co to za kable tam wiszą koło podstopnicy
wrclaguna Opublikowano 9 Września 2013 Autor Opublikowano 9 Września 2013 Co to za kable tam wiszą koło podstopnicy A puszczam sobie instalację od webasta jest tam jeszcze wygłuszenie z gabki .
Gibons Opublikowano 9 Września 2013 Opublikowano 9 Września 2013 Na zimę jak znalazł Grześ jeszcze tylko Q i Audi odkupi twój samochód na DemoCar
wrclaguna Opublikowano 9 Września 2013 Autor Opublikowano 9 Września 2013 QUATTRO chodzi mi cały czas po głowie ale to plany na 2014
wladi Opublikowano 9 Września 2013 Opublikowano 9 Września 2013 Na zimę jak znalazł Grześ jeszcze tylko Q i Audi odkupi twój samochód na DemoCar No co Ty znowu Grzesiu sprzeda auto za grosze a wtedy ja będę perwszy w kolejce:decayed:
Gibons Opublikowano 9 Września 2013 Opublikowano 9 Września 2013 No powiem Ci że ten kto kupi ten samochodzik będzie miał farta ciekawe jakby wystawić na licytacje na allegro a co do Q jak to wyrezasz to ja już nie wiem będziesz szef wszystkich szefów hehe
wladi Opublikowano 9 Września 2013 Opublikowano 9 Września 2013 Licytacja to lipa bo mało jest pasjonatów a w dodatku znających się na rzeczy i doceniający włożoną pracę
saint4 Opublikowano 10 Września 2013 Opublikowano 10 Września 2013 Mysle ze quattro bylo by wisienka na torcie, a czy probowales ogarnac ten temat? Duzo dlubania jest przy tym? Start/stop juz smiga u ciebie ?
Rekomendowane odpowiedzi