Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A4 B8 LIFT 2014 QUATTRO S LINE EXTERIEUR CARBON MMI 3G+ SIM AKEBONO 370/330 mm 20" KW

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spoko a dal bys rsde cyknac tak żeby całe auto bylo widać ?

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Wyświetleń 498,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

grzesiu a będziesz udostępniać jakąś listę częsci które potrzebne sa do wyrezania Q?

Opublikowano

quattro znaczek to bym przykleił z tyłu jak jest ori znaczek 2.0TDI :)

Tylko że u Grzecha nie ma żadnych znaczków :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Fotki zrobie tylko ze auta nie mam :wink: Co do QUATTRO to jakis tam spis czesci mam .

Opublikowano

Będę miał okazje widzieć tego golasa na żywo :decayed: jak mi się spodoba to może jakieś wspólne foto zrobimy :decayed: aparat już w aucie leży :wink: tylko go Grześ umyj :facepalm:jak przijada :decayed:

Opublikowano

Andrzej a kiedy się wybierasz ? ja wczoraj byłem w Rzeszowie i za tydzień też jestem :P

Opublikowano

Najlepszego WRC :drunk::drinks:

Opublikowano
Będę miał okazje widzieć tego golasa na żywo :decayed: jak mi się spodoba to może jakieś wspólne foto zrobimy :decayed: aparat już w aucie leży :wink: tylko go Grześ umyj :facepalm:jak przijada :decayed:

Ja mam jedno Twoje foto, dałem znajomemu co pracuje w ubojni i teraz bynajmniej bydło nie cierpi i pada jak muchy :decayed: więc nie wiem czy to dobry pomysł :decayed:

Opublikowano

Ja mam jedno Twoje foto, dałem znajomemu co pracuje w ubojni i teraz bynajmniej bydło nie cierpi i pada jak muchy :decayed: więc nie wiem czy to dobry pomysł :decayed:

grabisz się hamerek :wink:

Opublikowano

:banan: Korzystając z delegacji przeszedłem cały Twój wątek ... ach te noce zarwane :grin: ale warto było.

Tym bardziej gratulacje - jestem pełen podziwu.

Ode mnie ... także sto lat ... troszkę spóźnione :doh:

PS.

Jedna rzecz tylko mi nie daje spać ... czy to to tooo co się z Tobą dzieje ..... to ja się od Ciebie nie zarażę ... :polew:

Wracam w piątek z imprezy .... tzn. delegacji i działamy :whistling: na pierwszy ogień klapa el. :slina:

Opublikowano

a propos przeglądania Twojego całego wątku, fajnym pomysłem by było gdybyś na pierwszej stronie, pod zdjęciami zrobił taką "legendę", tzn.wypisał po kolei to co zrobiłeś w autku od początku... ale to tylko moja sugestia...:wink:

Opublikowano

Kolego tutaj to trzeba zrobić spis treści a nie legendę :P zawsze mam problem jak czegoś szukam w tym temacie to zawsze jest rozkmina z cyklu ".. hmm na której stronie to było" hehe

Opublikowano

+ czas pracy i koszt moda :grin:

Opublikowano
Kolego tutaj to trzeba zrobić spis treści a nie legendę :P zawsze mam problem jak czegoś szukam w tym temacie to zawsze jest rozkmina z cyklu ".. hmm na której stronie to było" hehe

no i właśnie coś takiego by się przydało na pierwszej stronie.

niech się wypowie może sam autor tematu...

Opublikowano

autorowi się pewnie nie chce bo za dużo wymodził i musiał by książkę napisać :wink:

Opublikowano

wszystko co Grześ zrobił jest opisane wraz z instrukcją i fotkami - warsztat zrób to sam :wink:

Grześ jak tam z napędem ????:naughty:

U mnie się skrzynia posypała przez zły dyfer , ale już zamówiłem nową z gwarancją pisemną na miesiąc :grin:

Opublikowano
  • Autor

Graty juz leza od tamtego tygodnia u mechaniora :wink: tylko ze ten jest na szkoleniu :grin:

Czekam :facepalm:

Tzn. ze dyfer dałes inny ? co sie stało ?

Opublikowano
Graty juz leza od tamtego tygodnia u mechaniora - tylko ze ten jest na szkoleniu

Dopiero się uczy jak dołożyć quattro ? :decayed:

Opublikowano
Graty juz leza od tamtego tygodnia u mechaniora :wink: tylko ze ten jest na szkoleniu :grin:

Pierwszy dyfer miałem od skrzyni automatycznej , inne przełożenia niż skrzynia manualna. Przez co tylne koła kręciły się szybciej niż przednie i zmielił się torsen i pewnie reszta skrzyni też. Po spuszczeniu oleju pełno opiłków. Dzwoniłem do fachowca od skrzyni i powiedział że jak tak jeździłem to się wszystko posypało i koszty będą ogromne jesli chodzi o naprawę cos około 6-7 tyś zł . Powiedział że nie ma sensu tego naprawiać bo te skrzynie są wykonane Bardzo precyzyjnie i nie chce mnie naciągać na koszty. Dodał że jeśli się upre to moge mu wyslać tą skrzynie i on mi ją rozbierze i wyceni koszty naprawy . Poradził abym kupił inną używaną bo w tą nie ma sensu inwestować. Zadzwoniłem do jednego gostka na allegro powiedział że dowiezie mi ją sam i da miesiąc gwarancji . Skrzynia po przebiegu 115 tyś , przed rozebraniem auta na części jeździł nim pare dni i wszystko było ok . Najważniejsze, że daje pisemną gwarancję .

Opublikowano
  • Autor

Pierwszy dyfer miałem od skrzyni automatycznej , inne przełożenia niż skrzynia manualna. Przez co tylne koła kręciły się szybciej niż przednie i zmielił się torsen i pewnie reszta skrzyni też. Po spuszczeniu oleju pełno opiłków. Dzwoniłem do fachowca od skrzyni i powiedział że jak tak jeździłem to się wszystko posypało i koszty będą ogromne jesli chodzi o naprawę cos około 6-7 tyś zł . Powiedział że nie ma sensu tego naprawiać bo te skrzynie są wykonane Bardzo precyzyjnie i nie chce mnie naciągać na koszty. Dodał że jeśli się upre to moge mu wyslać tą skrzynie i on mi ją rozbierze i wyceni koszty naprawy . Poradził abym kupił inną używaną bo w tą nie ma sensu inwestować. Zadzwoniłem do jednego gostka na allegro powiedział że dowiezie mi ją sam i da miesiąc gwarancji . Skrzynia po przebiegu 115 tyś , przed rozebraniem auta na części jeździł nim pare dni i wszystko było ok . Najważniejsze, że daje pisemną gwarancję .

Czyli miales dyfer z 2.0 automat ? czy 3.0 ?

Graty juz leza od tamtego tygodnia u mechaniora - tylko ze ten jest na szkoleniu

Dopiero się uczy jak dołożyć quattro ? :decayed:

Jak czekałem 2 miesiace to tydzien nie ma roznicy :wink:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.