dawidg2 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Ja chciałbym oryginały s4 z chromem jak ma Grzegorz karbony zrobione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 26 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zona mnie sie pyta czy to do jej samochodu jakiś Srline przyszedł Zderzak tylny podwojny wydech , stan igła bez malowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 a nie myślałeś robić RS4 już po Krakowie jedno jeździ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 26 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 a nie myślałeś robić RS4 już po Krakowie jedno jeździ Z Newsów to ostatnio RS5 tez bedzie w TDI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simplus Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zona mnie sie pyta czy to do jej samochodu jakiś Srline przyszedł Zderzak tylny podwojny wydech , stan igła bez malowania http://s19.postimg.org/oangsh44j/S_LINE_001.jpg http://s19.postimg.org/jq1adjkf7/S_LINE_002.jpg Powiedziałeś jej prawdę ... że to dla mnie :polew: Wypas Taki mi się marzy ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 26 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Jutro odbieram slizgi a pózniej montaz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 a nie myślałeś robić RS4 już po Krakowie jedno jeździ Z Newsów to ostatnio RS5 tez bedzie w TDI to też 3,0 TDI ale to była gruba sprawa -nowe wszystkie części muszę zrobić ładne zdjecia to wkleję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griga-st Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zona mnie sie pyta czy to do jej samochodu jakiś Srline przyszedł Zderzak tylny podwojny wydech , stan igła bez malowania Jakąś szmatkę byś pod dyfuzor() podłożył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 26 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Jakby ktos widział kratki zderzaka S LINE do polifta to prosze o info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_o23 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 tylny s-line w b8 był fajny ale ten poliftowy jest bardziej zadziorny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hohe Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zona mnie sie pyta czy to do jej samochodu jakiś Srline przyszedł Zderzak tylny podwojny wydech , stan igła bez malowania http://s19.postimg.org/oangsh44j/S_LINE_001.jpg http://s19.postimg.org/jq1adjkf7/S_LINE_002.jpg Bez PDC? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_o23 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 czasami jak stan i kolor podpasuje nie ma co wybrzydzać, w a3 wyrezał to tu tez sobie poradzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 27 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Tak otwory będe wiercił i dawał ORI mocowania z reszta nie pierwszy raz to będe robił Akurat taki zderzak sie trafił a na dodatek w dobrej cenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madbar Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Skąd bierzesz ORI mocowania? Są do kupienia osobno do B8? W B6 zdaje się nie było..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 28 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Na ALLEGRO kupowałem ---------- Post dopisany 28-06-2014 at 10:21 ---------- Poprzedni post napisany 27-06-2014 at 14:59 ---------- Projekt A4 B8 S LINE LIFT 2014 Rozpoczety Mała kafffka z rana 2 godziniki i po robocie Pierwsze wleciał tylny zderzak pod kolor bez malowania Dodatkowo do wymiany boczne slizgi z Polfta . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proximpuh Opublikowano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 No Grześ, super oj, będzię się działo radary od side assist chodzą bez problemu bez ponownej kalibracji ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 28 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Dopiero siadłem na neta i jeszcze nie sprawdzałem mam nadzieje ze obejdzie sie bez kalibracji . Dodatkowo wpadła folia ochronna na zderzak . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinOslo Opublikowano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Super Zderzak jak zderzak ,duzej roznicy nie ma ,ale dyfuzor robi robote ,wedlug mnie duzo ladniejszy Radary chyba nie powinny sie rozkalibrowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 28 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 OK szybka akcja , przejazdzka i wszystko działa zero błedów . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Graty kolejnego moda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi