main Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Grzesiu pomyśl nad jakąś manufakturą w swoim garażu jestem ciekaw efektu końcowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlo 2004 Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Nie lubie tego gościa bo przez niego jak patrze na moje B8 to mi się ryczeć chce a kiedyś tak mi się podobało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 18 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 Wreszcie po 2 tyg. końcowki na zamowienie dotarły Bedzie ogien z ruły szedł montazyk niedługo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griga-st Opublikowano 18 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 Męsko:jerk: Powiem szczerze: myślałem ze zdecydujesz się na obecnie montowane w Q5/7,A6... Według mnie wygląda to o-kro-pnie:doh: Ile mają średnicy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 18 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 Srednica tak jak chciałem 100 mm sciecie bedzie takie samo jak ma tylny zderzak z polifta Tu masz fotke srednicy z katem 35 C View image: IMG 3400 ---------- Post dopisany at 21:12 ---------- Poprzedni post napisany at 21:02 ---------- W polifcie inne sa koncowki wydechu ( kształt) U mnie teraz sa poprostu mniej meskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griga-st Opublikowano 18 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 Znajomy podnośnik:wink: Kurcze, fajnie to wygląda w lifcie:slina: Tylko końcówki powinny być (wg.mnie) zamontowane zgodnie z profilem dyfuzora. Porównanie 65vs100(od Q7): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 18 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 Zobacz jak wyglada to w polifcie tzn. zderzak a stare moje koncowki 1. zderzak przedlift S LINE 2. Zderzak polift S LINE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griga-st Opublikowano 18 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 Inny kąt w lifcie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter22 Opublikowano 18 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 ja bym montował ścięte do dołu a nie na bok . jak jest ustawione n bok to wygląda jak by się toś pomylił przy zakładaniu ---------- Post dopisany at 23:03 ---------- Poprzedni post napisany at 22:55 ---------- montuj tak jak ja u ojca ulter 90 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 18 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 ja bym montował ścięte do dołu a nie na bok . jak jest ustawione n bok to wygląda jak by się toś pomylił przy zakładaniu---------- Post dopisany at 23:03 ---------- Poprzedni post napisany at 22:55 ---------- montuj tak jak ja u ojca ulter 90 http://s15.postimg.org/jkkiqxu3r/IMG_1269.jpg Przeciez tu dyfuzor jest na wprost , całkiem inny niz w a4 polift ...gdzie końcówki musza byc pod katem zeby zgrywac sie z dyfuzorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek_A4 Opublikowano 19 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Bedzie dobrze: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekhxc Opublikowano 19 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 te koncowki sa mega ---------- Post dopisany at 10:56 ---------- Poprzedni post napisany at 10:55 ---------- a i bardziej mi sie podoba zderzak polift, tamten jakis taki.....brudny:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 19 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Zrobione tak wyszło Kumplowi co mi montował oczy wyszły ze takie duze pakuje ale po załozeniu zmienił zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kjuba7 Opublikowano 19 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 kozak ---------- Post dopisany at 15:01 ---------- Poprzedni post napisany at 14:59 ---------- o a tak apropo bo ja mam tez dwururki i zamierzam założyc 4 kominy od s4 i jak bym przespawał same te koncówki z tymi takimi nie wiem jak to sie nazywa pudłami co sa przy nich to normalnie by działał ten wydech czy musze zmieniać cały wydech aż do łączenia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 19 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Bez problemu przespawa sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kjuba7 Opublikowano 19 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 to chyba tak zrobie sciagne po prostu ten od 3.0 i przyspawam same kocowki z tymi nie wiem jak to sie fachowo nazywa takimi jak by pudełkami nie wiem jak to powiedziec fachowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaki22 Opublikowano 20 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 jak dla mnie idealnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 20 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Grzesiu jest Malyna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 20 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Mega dobrze to wygląda a co się dzieje z przodem ? jakiś progres ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proximpuh Opublikowano 20 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Bardzo ładnie, malina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi