s3marek Opublikowano 20 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 takie jak ma Grzesiek?! z logiem klubu, z lampami i napisami?! Tak możesz takie samo dać. Możesz nawet sobie ustawić foto swojej panny na MMI haha W 3G zwykłym chyba nie da rady zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 20 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 W 3G zwykłym chyba nie da rady zrobić. Głupoty piszesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s3marek Opublikowano 20 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 W 3G zwykłym chyba nie da rady zrobić. Głupoty piszesz. Nie piszę głupot kolego, napisałem chyba bo nie jestem pewny. Pokaż w takim razie jak to wygląda w zwykłym 3G? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 20 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 (edytowane) Oż ku** tak samo wygląda tylko w innej rozdzielczości. Nie rozumiesz że możesz wsadzić tam dowolną grafike ? tylko w odpowiednim formacie trzeba zapisać obrazek. Wrzucić na kartę SD ustawić na MMI i będzie działać. Edit Proszę temat nawet opisany na forum i podwieszony. Tylko sie poszukać nie chce. 5 razy trzeba pisać że się da a wy dalej "nie da sie" "chyba sie nie da" http://a4-klub.pl/index.php?/topic/308367-skrypty-dla-mmi-3g-basic-high/ Edytowane 20 Lutego 2015 przez Gibons Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
main Opublikowano 20 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Oż ku** tak samo wygląda tylko w innej rozdzielczości. Nie rozumiesz że możesz wsadzić tam dowolną grafike ? tylko w odpowiednim formacie trzeba zapisać obrazek. Wrzucić na kartę SD ustawić na MMI i będzie działać. Edit Proszę temat nawet opisany na forum i podwieszony. Tylko sie poszukać nie chce. 5 razy trzeba pisać że się da a wy dalej "nie da sie" "chyba sie nie da" http://a4-klub.pl/index.php?/topic/308367-skrypty-dla-mmi-3g-basic-high/ Gibons ale Ty sie tak nie stresuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 20 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 (edytowane) Gibons ale Ty sie tak nie stresuj Sorry nerwowy dzień dzisiaj mam już nic sie nie odzywam PS Grześ pochwal się co tam wymyśliłeś z kołem bo widzę że Twoje na sprzedaż już wystawione. Edytowane 20 Lutego 2015 przez Gibons Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 20 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Fele 20" juz zawówione przypłynał gdzies za + - 3 tygodnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 20 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Czyli jak płyną tzn że Vossen : > Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 20 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Nie, ADV.1 3tgl... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s3marek Opublikowano 20 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Oż ku** tak samo wygląda tylko w innej rozdzielczości. Nie rozumiesz że możesz wsadzić tam dowolną grafike ? tylko w odpowiednim formacie trzeba zapisać obrazek. Wrzucić na kartę SD ustawić na MMI i będzie działać. Edit Proszę temat nawet opisany na forum i podwieszony. Tylko sie poszukać nie chce. 5 razy trzeba pisać że się da a wy dalej "nie da sie" "chyba sie nie da" http://a4-klub.pl/index.php?/topic/308367-skrypty-dla-mmi-3g-basic-high/ Ty chyba masz jakieś problemy? Trzeba mieć paszport polsatu żeby sie ciebie coś zapytać? Troszkę dystansu do życia i innych osób i będzie ci lżej w życiu. Dzięki za linka. Teraz już wszystko jasne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 20 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 A że tak zapytam kiedy Wy te loga na MMI oglądacie bo ja jak wkładam kluczyk to od razu międli nawigację a za każdym razem wyłączać i włączać MMI jakoś mi się nie chce, no ale ja leniwy jestem to może dlatego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 20 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 A że tak zapytam kiedy Wy te loga na MMI oglądacie bo ja jak wkładam kluczyk to od razu międli nawigację a za każdym razem wyłączać i włączać MMI jakoś mi się nie chce, no ale ja leniwy jestem to może dlatego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nYgus9928 Opublikowano 20 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 A że tak zapytam kiedy Wy te loga na MMI oglądacie bo ja jak wkładam kluczyk to od razu międli nawigację a za każdym razem wyłączać i włączać MMI jakoś mi się nie chce, no ale ja leniwy jestem to może dlatego. Każdy detal się liczy. To logo to jak podpis artysty na dziele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 20 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 mi się od czasu do czasu logo MMI pokazuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 20 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 A że tak zapytam kiedy Wy te loga na MMI oglądacie bo ja jak wkładam kluczyk to od razu międli nawigację a za każdym razem wyłączać i włączać MMI jakoś mi się nie chce, no ale ja leniwy jestem to może dlatego. Każdy detal się liczy. To logo to jak podpis artysty na dziele Ja nie mówię że to nie jest fajne, i pewnie wcześniej czy później sam sobie coś strzelę, tylko ja swoje logo to widziałem chyba z rok temu ostatnio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaki22 Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 a to masz ? http://www.kufatec.de/shop/en/sound-booster-pro/audi/active-sound-incl-sound-booster-audi-a4-8k-a5-8t-q5-8r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griga-st Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 a to masz ? http://www.kufatec.de/shop/en/sound-booster-pro/audi/active-sound-incl-sound-booster-audi-a4-8k-a5-8t-q5-8r Do tego trzeba mieć wcześniej aktywny układ wydechowy(głośniki w tlumnikach). Pod tym linkiem jest tylko zestaw tuningowy do tego ukladu Brzmi to fajnie, zwłaszcza jak autko jedzie. Ale wygląda okropnie, bo te tłumiki trochę więcej wiszą jak oryginalne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 26 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 No dobra ........... jakies tam 20" oponki juz mam teraz czekam na FELGI jeszczeDzieki Mirek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 będzie grubo... ale trudno żeby u Ciebie nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szeryf Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Przecież to w błotnik nie wejdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi