Stefcio Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 noz 1000 miejsc wokolo wolne a ta musi obok zaparkowac zeby to bylo na tyle inteligetne i zostawilo 1 auto odstepu to nie .... musi tak zaparkowac zeby drzwiami listwy poobijac no krew nagla moze zalac !!! instynkt stadny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brysio Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 a wez kurcze normalnie nie wiem jak was ale mnie takie cos wpienia na maxa dobrze Grzesiek mowi tylko cytryna wtedy trzeba na zakupy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 na miasto i do marketu wsam raz no dokladnie ja mam poliftowego szerszenia 1.4VTR - stylistycznie VTS, ale osiagi... no te cytrynki nie są takie złe.. tzn nie wiem jak C2, ale my mieliśmy C3 1.6 benzyna w wersji Exclusive... bardzo dobrze wyposażone auto jak na ten segment (klimatronik itp), a zapierdzielało niemiłosiernie podejrzewam, że C2 podobnie albo i lepiej bo chyba jest niższe niż C3.. generalnie mi się C2 bardziej podoba niż C3, ale cóż.. mama się uparła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 AUDI w zyciu na zaden parking Marketowy nie pojade Grzesiu to przestrzeń ładunkowa się marnuje :polew: pierwsze dni auta w moich rękach- od tamtej pory nie powtórzyłem zabiegu (serce boli na samą myśl) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 AUDI w zyciu na zaden parking Marketowy nie pojade Grzesiu to przestrzeń ładunkowa się marnuje :polew: pierwsze dni auta w moich rękach- od tamtej pory nie powtórzyłem zabiegu (serce boli na samą myśl) On ją w inny sposób wykorzystuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 AUDI w zyciu na zaden parking Marketowy nie pojade Grzesiu to przestrzeń ładunkowa się marnuje :polew: pierwsze dni auta w moich rękach- od tamtej pory nie powtórzyłem zabiegu (serce boli na samą myśl) On ją w inny sposób wykorzystuje ja do tego miałem sedana :gwizdanie: w avancie to już nie ten fan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 1 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Felgi przygotowane do załozenia wymyte , odswiezone , wyniuchane , popsikane , wypachnione Teraz trzeba zalozyć i czekac na snieg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brysio Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 no pikne ale sie kolego z tym sniegiem tak nie spiesz ) :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosemeyer Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Felgi przygotowane do załozenia jak przygotowane?! A gdzie czujniki cisnienia?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 nie... powaznie ma sypac w przyszlym tygodniu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 1 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Felgi przygotowane do załozenia jak przygotowane?! A gdzie czujniki cisnienia?! W B8 sa dwa systemy czujnkow cisnienia w oponach Jeden jest wlasnie z czujnikami i sterowniokiem a zas drugi ktory ja mam Info bierze z ABS-u . Ustawia sie to z poziomu MMI Wystarczy po zalozeniu zapisac nowe wartosci gdzies to opisywałem w moim watku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosemeyer Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 nie... powaznie ma sypac w przyszlym tygodniu? tak slyszalem wczoraj i dzis kilka razy w radiu jak do biura jechalem... wiesz, po asfalcie renifery mikolaja nie dadza rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 aaa... no tak, bo to mikolaj... Ale widzialem, ze mikolaj teraz korzysta z Michelin Alpin moze mu dali komplecik na ciezkie dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosemeyer Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 W B8 sa dwa systemy czujnkow cisnienia w oponach Jeden jest wlasnie z czujnikami i sterowniokiem a zas drugi ktory ja mam Info bierze z ABS-u . Ustawia sie to z poziomu MMI Wystarczy po zalozeniu zapisac nowe wartosci gdzies to opisywałem w moim watku Aj noł, aj noł Ale w tym pierwszym nie masz wartości ciśnienia i temp na MMI Ja właśnie zbieram graty pod ten "prawdziwy" TPMS z wyświetlaniem na MMI wartości ciśnienia i temp dla każdego koła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 1 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 W B8 sa dwa systemy czujnkow cisnienia w oponach Jeden jest wlasnie z czujnikami i sterowniokiem a zas drugi ktory ja mam Info bierze z ABS-u . Ustawia sie to z poziomu MMI Wystarczy po zalozeniu zapisac nowe wartosci gdzies to opisywałem w moim watku Aj noł, aj noł Ale w tym pierwszym nie masz wartości ciśnienia i temp na MMI Ja właśnie zbieram graty pod ten "prawdziwy" TPMS z wyświetlaniem na MMI wartości ciśnienia i temp dla każdego koła No tak Widzialem to (drogi ) i niezly bayer jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 a co tam jest dodatkowo poza czujnikami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystic.pl Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 ale żeś wysmarował smalcem te koła Grzesiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saint4 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Grzesiu a doszedłeś ładu z tym Homelinkiem?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 1 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 a co tam jest dodatkowo poza czujnikami? Pytaszo B8 czy Q7 ale żeś wysmarował smalcem te koła Grzesiu Nauczylem sie od maniakow detalingu . ...i zdaje egzamin Grzesiu a doszedłeś ładu z tym Homelinkiem?? Homelink nie dziala trzeba wymienić Moduł Komfortu co to obsluguje . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truckmaniac Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Pewnie następny MOD to bedzie chyba kiera Zawsze mi sie podobała od TT/R8/A3 Miałem juz kiedyś taka w B6 zakladalem ją w 2007 roku bez MF . W ladnym stanie trzeba prawie 2 tysie pewnie dac Moje marzenie. Chętnie bym taką przygarnął w dobrym pieniądzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi