SkOs Opublikowano 22 Czerwca 2011 Opublikowano 22 Czerwca 2011 A wiec tak nie mam klimy i nawet jak zapale swiatla to mi pokretla sie nie podswietlaja ocb ?: )[br]Dopisany: 22 Czerwiec 2011, 12:49_________________________________________________a i dodam ze czasem jak pomacham nimi to sie podswietlaja
tomasz-gorz Opublikowano 22 Czerwca 2011 Opublikowano 22 Czerwca 2011 sprawdz bezpiecznik, jak dobry to sprawdz zarowki;)
yahoovip Opublikowano 23 Czerwca 2011 Opublikowano 23 Czerwca 2011 Musisz kombinerkami wyciągnąć środkowe pokrętło od regulacji obrotów dmuchawy i tam znajdziesz żarówkę. Pewnie wystarczy ją tylko docisnąć albo przeczyścić styki. Aha... pokrętło ciągnij na chama... czasem ciężko wychodzi
SkOs Opublikowano 24 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2011 dziwny motyw dzis jak pokrecilem lekko to nagle wszystko sie zapalilo
Lulek Opublikowano 26 Czerwca 2011 Opublikowano 26 Czerwca 2011 coś gdzieś luźne, tak miałem u matki w oplu i do tego jedna żarówka była przepalona. wymieniłem, złożyłem jak trzeba i hest git
SkOs Opublikowano 26 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 26 Czerwca 2011 a nie wiesz jak zdjac tego dekora zeby dostac sie do tego panela ?
davidoati Opublikowano 26 Czerwca 2011 Opublikowano 26 Czerwca 2011 Też mam tak czasem jak w dziurę wjadę to mi się zaświecą, od obiegu zamkniętego tylko mi się zawsze świeci jak włączę ale bardzo rzadko.. coś muszę z tym w końcu zrobić bo zabieram się za to już od 2 lat
Lulek Opublikowano 26 Czerwca 2011 Opublikowano 26 Czerwca 2011 Wysłany przez: SkOsa nie wiesz jak zdjac tego dekora zeby dostac sie do tego panela ? Trzeba chyba radio wyjąć i odkręcić dwie śrubki?
SkOs Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2011 dobra sprawa wyglada tak znalazlem tablice z bezpiecznikami i nie wiem ktory za to odpowiada nie dam rady odkrecic dekora zeby sprawdzic co tam sie dzieje pomocy panowie ;d
davidoati Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 dobra sprawa wyglada tak znalazlem tablice z bezpiecznikami i nie wiem ktory za to odpowiada nie dam rady odkrecic dekora zeby sprawdzic co tam sie dzieje pomocy panowie ;d Dlaczego nie dasz rady? Ja w końcu mam trochę czasu myślę że w przyszłym tygodniu zajrzę o co kaman tam Troche to denerwuje Choć już tyle z tym jeżdżę że się przyzwyczaiłem ale ten wątek mi o tym przypomniał i znowu drażni
Rekomendowane odpowiedzi