MaxsteRR Opublikowano 22 Czerwca 2011 Opublikowano 22 Czerwca 2011 (edytowane) Edytowane 10 Kwietnia 2015 przez MaxsteRR
wrzosu Opublikowano 22 Czerwca 2011 Opublikowano 22 Czerwca 2011 brawo! Czeka mnie to samo, jak z reszta połowę kolegów
moscic Opublikowano 23 Czerwca 2011 Opublikowano 23 Czerwca 2011 I teraz wszyscy beda jezdzic wersjami poliftowymi MaxsteRR mozesz podac jeszcze schemat do podlaczenia ori kierownicy multifunkcyjnej? Brakuje mi tylko tego sterownika jeszcze ale to na dniach powinienem go miec.
pawelwor Opublikowano 25 Czerwca 2011 Opublikowano 25 Czerwca 2011 MaxterRR, możesz podać numer audi tego przekaźnika? 8D0 ... ... Rozumiem, że w przedliftach kostki pod ten przekaźnik nie ma?
pieciajek Opublikowano 25 Czerwca 2011 Opublikowano 25 Czerwca 2011 Ja mam kilka instalacji z lifta więc jakby ktoś chciał ten przekaźnik i kostki z kablami to służę cześciami. [br]Dopisany: 25 Czerwiec 2011, 20:47_________________________________________________Co do schematu multikierownicy to ja mam takopwą ale schemat będę miał jak rozkręcę ale z tego co wiem to są różne softy i wtedy soft w przekaźniku i w module który jest w kierownicy pod poduszką muszą się zgadzać.
pawelwor Opublikowano 25 Czerwca 2011 Opublikowano 25 Czerwca 2011 Ja mam kilka instalacji z lifta więc jakby ktoś chciał ten przekaźnik i kostki z kablami to służę cześciami. Ile chcesz za niego z instalacją?
moscic Opublikowano 25 Czerwca 2011 Opublikowano 25 Czerwca 2011 [br]Dopisany: 25 Czerwiec 2011, 20:47_________________________________________________Co do schematu multikierownicy to ja mam takopwą ale schemat będę miał jak rozkręcę ale z tego co wiem to są różne softy i wtedy soft w przekaźniku i w module który jest w kierownicy pod poduszką muszą się zgadzać. Ten modul juz mam. A po przekaznik w tygodniu bede jechac. Wezme z tego samego samochodu co reszte. Wiec chyba wszystko powinno sie zgadzac. Od razu rozejrze sie troche po kablach jak to leci.
MaxsteRR Opublikowano 25 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2011 MaxterRR, możesz podać numer audi tego przekaźnika? 8D0 907 701
pawelwor Opublikowano 29 Czerwca 2011 Opublikowano 29 Czerwca 2011 Możesz jeszcze napisać co to za bezpiecznik, jest w skrzynce bezpieczników? 4 - bezpiecznik S4, czyli podświetlenie tablicy
MaxsteRR Opublikowano 29 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 29 Czerwca 2011 Możesz jeszcze napisać co to za bezpiecznik, jest w skrzynce bezpieczników? 4 - bezpiecznik S4, czyli podświetlenie tablicy Jest, pod numerem 4 Wszystkie gniazda bezpiecznikowe są numerowane malymi cyferkami.
MaxsteRR Opublikowano 29 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zmyliło mnie to S4 Każdy bezpiecznik na rozpisce/schemacie jest oznaczony literą S, np S4, S10 aż do bezpiecznika S22, powyżej 22, dodawane jest jeszcze 2, np. S223, S224.
ardian6 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Opisik wyjadę się porządku.Jednak mam kilka pytań. Jak wygląda ori przekaźnik?? Gdzie go można dostać?? Gdzie go umieścić -fotki najlepiej.
MaxsteRR Opublikowano 30 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2011 Opisik wyjadę się porządku.Jednak mam kilka pytań. Jak wygląda ori przekaźnik?? Gdzie go można dostać?? Gdzie go umieścić -fotki najlepiej. Foty przekaźnika dodane w pierwszym poście A najlepiej to na allegro szukać lub szrotach. Umiejscowienie tam gdzie reszta, tylko niestety nie pasuje w gniazda, ja mam na "trytytkach"
sopel_prusa Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 Ma ktoś jakiś schemat bo za bardzo nie rozumiem nic z tego
pawelwor Opublikowano 5 Lipca 2011 Opublikowano 5 Lipca 2011 Wczoraj podłączyłem, schemat dobry, ale trochę mi zajęło znalezienie przewodów idących do lamp (szaro-biały i biało-zielony), które znalazłem w kostkach przy lewej nodze kierowcy.[br]Dopisany: 03 Lipiec 2011, 21:31_________________________________________________ Ma ktoś jakiś schemat bo za bardzo nie rozumiem nic z tego Prościej się nie da
MaxsteRR Opublikowano 5 Lipca 2011 Autor Opublikowano 5 Lipca 2011 pawelwor dodałem Twój schemat do pierwszego posta
sopel_prusa Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 Wielkie dzięki za schemacik - teraz wiem prawie wszystko, a mianowicie dręczy mnie co zrobić z dwoma przewodami które zostały ze starej instalacji - gdyż było 5 przewodów a według schematu wykorzystujemy 3
pawelwor Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 Wg. schematu w przycisku wykorzystujemy 5 przewodow.
sopel_prusa Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 Wg. schematu w przycisku wykorzystujemy 5 przewodow. Z instalacji przedliftowej 3 max 4. Brązowy, szaro-zielony, szaro-niebieski, chyba że można jeszcze po jednym z kostek z pinu 2. Albo się mylę
Rekomendowane odpowiedzi